Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 165
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
*¨*morski_briz*¨* newsm10 за подписа!

# 556
  • София
http://www.google.bg/imgres?start=757&hl=bg&sa=X&biw … =1t:429,r:0,s:757
gphilipova
Поздрав и от мен и нека всички твои желания да бъдат моите пожелания!!!

# 557
dani_ka,   bouquet за интервюто с Есра!

gphilipova и Мариана,   bouquet  bouquet за Облака!

gphilipova, честит рожден ден! Бъди много щастлива и обичана!

# 558
  • В Града на липите
nianta, за теб:

Скрит текст:

И това също:

Скрит текст:

Това гифче ми е едно от любимите. Само как се гледат.

Страхотна двойка, страхотна химия, страхотна магия...

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 15:46 от hrissi_sz

# 559
  • Разград
Живота е чаша кафе, горчиво или сладко!
Не е важен вкусът на кафето, важно е с кого го споделяме!
Приятен следобед, Приятели!
Да споделим кафето с най скъпите си хора
и да бъдем изпълнени с усмивки от ранни зори до късни залези!
Най-лъчезарния ден, най-озарения, най усмихнатия, най-сладкия ден!
Всички ваши мисли и действия да са пропити с любов!
Хайде на кафе с черешов пудинг! Да Ви е сладко!

# 560
  • На изток от рая...
nianta, за теб:

Скрит текст:

И това също:

Скрит текст:

Това гифче ми е едно от любимите. Само как се гледат.

Страхотна двойка, страхотна химия, страхотна магия...

И на мен ми е една от любимите сцени!
"Замълчи" /сус/ каза Керим, когато сложи пръст на устата си. И за мен точно това означаваше, nianita -  "Не мога да понеса да те гледам как страдаш заради мен". Голям рев е при всяко гледане на сцената.

# 561
Скрит текст:

Къде е фрагмана Crossing Arms

# 562
Здравейте, момичета Hug
Първо - Честит рожден ден на адашче Филипова!Много здраве, усмивки и любов!!!

Не можах да се въздържа днес, въпреки че всеки ден ви чета и от работа. Относно слухче, че Мустафа умира - ами нали всички ние се молим за повече близост между нашите сладури. Помните ли в болницата К като каза на Ф, че това между тях ще бъде така докато Мустафа е жив - така че според мен само трябва да се радваме, че сценаристките "убиват" М. Най-сетне ще останат двамата и връзката им ще има развитие Peace Аз така мисля и се надявам, че оттук насетне ще има ще има "чок романтик".

Ще ми се, май, а?

Бягам сега, щото ако ме види шефката , аман ми е системата Laughing

# 563
nianta, за теб:

Скрит текст:

]

И това също:

Скрит текст:
Благодарско! Трета снимка, ех, сядането на леглото, не може да я прегърне, безпощоност, вина ...
Цялата сцена /и много други от сериала/от отиването й във бараката до тръгването, ме оставя без думи, мога само да чуствам!

Сега нещо лично  :толкова съм втерщена от себе си, гледам го, сериала, мисля си, такива едни дяволити мисли се прокрадват: и аз искам така, искам такъв мъж, така да ми говори, така да ме обича. Не, не, неискам! Така ми е добре! Като знам колко ще страдам /то от любов много се страда/. Добре съм си, много си ми е хубав живота! След малко: Боже защо на мен не ми се случват такива работи?... #Crazy Само за протокола трябва да отбележа /понеже не съм се представяла/, че не съм тийнеджърка, на 35 г. съм, щастливо обвързана с едно дете. Наживяла съм се на времето, обичала съм силно, обичали са ме силно! Никога не съм имала кумири, идоли и тем подобни. Навремето ходих да гледам на кино Лунен пътешественик и после се чудех и маях как може да припадат /буквално/така тия момичета, пък било и Майкъл /ВЕЛИК Е/. Откъде тая жажда по тоя Керим, щото Енгин не го познавам?! Ужас!   Искам така да копнее по МЕН! После си викам : ти пък? - да не си Берен! Я слез на земята! Joy

# 564
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Да ви попитам този Мурат Йълдъръм, артистът, който играе Демир в ,,Гордата Аси'' ли е?
Случхето, че Мустафа ще се затрие ми се връзва с това, че Керим ще влезе в затвора. Сигурно ще го съдят за някаква средна, тежка, лека или не знам каква повреда. Може и с баща си да са заедно. Иначе по никакъв начин не ми се връзва нов престой в пандиза...

# 565
nianta ,много навътре си взела   сериала  Wink

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 16:09 от Slawena

# 566
Да ви попитам този Мурат Йълдъръм, артистът, който играе Демир в ,,Гордата Аси'' ли е?

Аслъ! Същият.  Hug

Скрит текст:

# 567
  • В Града на липите
nianta   Joy   Joy  Joy, дори и аз не съм толкова зле, макар вирусната ми инфекция да е съвсем от скоро.

Славенка, фрагмана го няма, защото явно никой не обича тулумбички чак толкоз.

# 568
nianta ,много навътре си влязла в сериала  Peace

Сигурно ще е мноооого навътре, защото не мога да излезна! Ако някой знае пътя да каже!  Laughing

# 569

Честит рожден ден gphilipova!Много здраве,късмет и щастие!

И аз се надявам сценаристките скоро да "убият" Мустафа .  #2gunfire  

Общи условия

Активация на акаунт