Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 073
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Уффф, и той много ми харесва
Ха, сега де.. за кого да гласувам.
Това са двата сериала (,,Гордата Аси'' и ,,Каква е вината на Фатмата''), които съм гледала през живота си.
,,Гордата Аси'' го даваха по едно и също време с ,,Брак с чужденец''. Тъкмо бях забременяла с малкия. Като започнеха да правят едни баклавички към 16 часа, вечно търчах към магазина. Още през първия месец от бременността качих много килограми и съответно ,,Брак с чужденец'' го спрях Joy Joy Joy
От този филм остана култовата реплика ,,Нико е грък, мама да каже...''
Често се сещаме за това, понеже Малкия е Нико... и до голяма степен грък. Joy

# 571
  • Разград
fatmagul & kerim

# 572
Толкова ми харесват подсказките,намам търпение да дойде четвъртък,май ни чака страхотен епизод.
А относно влизането на Керим в затвора,не мислите ли,че може да е заради делото за изнасилването,все пак той има вина и може да го пожалват само с две серии,а останалите да си стоят вътре  newsm78

# 573
  • Пловдив
Вчера една мииила дама, с ник Cruela даде обещание

Нали се разбрахме, че има живот и извън Интернет?! Срещу шест лева на цяло давам линк.

Хайде  буйрум

Скрит текст:

Чакам си линка

# 574
  • Под Сините камъни
И аз надникнах за видя няма ли фрагман или превод вече ама йок.Поне да честитя празника на рожденичката да е жива и здрава и все така всеотдайна.  bouquet

# 575
Здравейте, скъпи вещици! Grinning

Гледам някакви подсказки, че Мистафето ще умира - абе надали ще е в следвашия епизод, но аз смятам, че сценаристките правилно са го решили - изчерпи се вече този герой, достигна апогея си с отвличането, оттук насетне ще е все изсмукване от пръстите мисля си аз...

А Фатмагюл и Керим - наистина имаше страхотна химия между тях (сега вече понамаля като че ли), а сцената, когато той слага пръст на устните и й казва "замълчи", плачейки - така добре изиграна сцена, с такъв емоционален заряд, просто нямам думи!!
По-рано днес сте коментирали и ревността на Керим - ами съвсем закономерна си е мисля, аз не го намирам въобще прекалено избухлив нито пък "турчин"

p.s. Славенка, къде ги намираш тия готини снимки - и на сурикатите, и на туй бебе, с глас му се смях! Laughing

# 576
Здравейте, момичета !
Разписах се в работния процес и отново съм тук.

gphilipova, Честит рожден ден ! Бъди здрава и най-смелите ти мечти да станат реалност !

dani_ka, благодаря за преводите, които правиш за нас   bouquet

Много ми хареса и мнението на Vihor. Прави ми обаче впечатление, че в последната серия отново има едно прехвърляне на чувства и емоции. Този път Керим пристигна на време, но сега пък Фатмагюл като, че ли се обвинява или поне изпитва някакви угризения, за това, че не е успяла да натисне спусъка. Но и самото насочване на пистолета си е цяло геройство. В крайна сметка можем само да гадаем какво точно би се случило, ако не се беше появил татко Фахретин и  да сме благодарни, че сценаристките ни спестиха друго развитие на събитията. Просто исках да отбележа, че сега Фатмагюл е притеснена от факта, че не е спасила Керим.

Относно края на Мустафа - бройте ме и мен в списъка на злорадите  Twisted Evil. От една страна ми се искаше да не умира, a  да отиде в затвора, където му е мястото. От друга страна като се има предвид болния му мозък ( а и нали е от  недосегаемите ), ще вземе да избяга и пак да прави мизерии...
Сега се връщам да ви чета по-подробно  smile3529

# 577
Скрит текст:
Екшън...ще кажа в полицията,няма да кажа...май да взема да кажа...на ти пари за да мълчиш....това е заради вас некадърници...Мукадесови вълнение и изявления...сълзи...затвора...излезе от затвора...бам-бам ,някой ранен...рев в болницата...обичам те...................... разследване....в затвора....пак излиза...дали да те целуна....мац една целувка...бягство...бам-бам ранен...ще умира ли,няма да умира.....щастливи,ама друг път.......рамнтика,този път йок...един нов герой ще се появи,но двама ще умрат,че ще ходят в други продукции на япъма-алъш-верш да става ...
Плана по който работят  сценаристките на КВФ

# 578
Добър ден момичета.  Simple Smile  Следя форума непрекъснато, но не успявам да се включа, защото чета коментарите със закъснение от 10-15 страници. Вие обикновено вече сте много напред и е безсмислено да ви връщам назад.    
Сега искам да допълня нещо към коментара за гнева на Керим. Мисля, че той не реагира като турчин, а като мъж, с когото съдбата си играе. Той никога не е на място в точното време. Той пристига винаги със закъснение и никога не може да защити любимата жена. Така се чувства все по-виновен и по-виновен. И се гневи на миналите грешки, гневи се на себе си, гневи се на безсилието си.   Може би това е тънкият замисъл в сценария - засилване на чувството за вина чрез отдалечаване на възможността  за изкупление на греха .
Извинете ме - прекалихс писането

vihor , добре дошла !!!   Hug Много точно написано !

# 579

Знаех си аз, че те губим! Разбра, че сините очи си отиват и не темата, ами Интернет искаш да напуснеш. В такъв случай направо затваряш черната кутия и линк не ти требе. Шестте лева на цяло ти ги оставям за баклава и боза.

# 580
  • В Града на липите
Последно, това видях в кристалното си кълбо от финалния епизод:

Скрит текст:

Славенка, не трябваше да издаваш плана, че скоро уволнили един дето пускал инфо из нета. Имам едни такива подозрения, че и Фърат може да е излетял за това.  Joy

# 581

Селим и Ердоан да не са минали на пост и молитва,след като си духнаха под опашките newsm78

да имат късмет да ме уволнят от нета,такъв финал ще им напиша,че ще се чудят откъде име е дошла идята на тези от япъма

# 582
  • Пловдив
 Поздрав от Керим.

# 583
  • Пловдив
Май е нова снимката.

# 584
Mariana,сложи снимка и на един усмихнат Керим,знам че са кът,но стига е страдал вече

Общи условия

Активация на акаунт