Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 127
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
На мен и Мустафа и Селим ми харесват. Мустафа има голям нос, но пък очите му са невероятни.

# 616
  • В Града на липите

Л_Д, нарочно претупах втора сцена, че то как се описват техните целувки.  newsm78 Аз поне не мога. Всеки да си я опише сам в главата.  Grinning

# 617
Здравейте момичета-кокичета!

gphilipova_ _ искрени поздравления за празника, слънце в очите и вятър в косите!

Marta_49, клипа за приятелството е брилянтен, безобразно красив и точен, думите, музиката, направо ме разплака. Поздравления!   bouquet Ти си уникално талантлива, всичките ти клипове са невероятни.
И не си сама за Облака, и аз се пазя за по-късно, ще си хортуваме ...иначе чета за Облака и М. Булут, но някак не искам да го започвам, сякаш изневерявам на Керим...
оф.. добре , че моя Рахми не е наблизо...

Хриси, мнооого хубав трейлър - ха,  дано от твоята продукция, та в сценария на Едже и Мелек...

# 618

gphilipova, Честит Рожден ден!
Бъди непозната, за да си интересна!
Бъди недостъпна, за да си желана!
Ако говорят нещо лошо за теб, не се ядосвай!
Щом говорят, значи завиждат,
а щом завиждат, значи има за какво.
Знай си цената, но не се продавай!
Пожелавам ти това от все сърце заедно
с много здраве, щастие, любов и късмет!!!
 newsm38  ura newsm59

# 619
Мили дами, приемете моите най-искрени благодарности за красивите пожелания!

mariana51, campanula,  Sofi_q, hrissi_sz , nelka123, zlatinag, dettodorowa , sylia, evelin, serenata, Ivetka71, ValentinaP, borovinka123, Cruela, Slawena, mimata67, Veni_Koleva, KIKI 75, Л_Д, , Марта_49, Tara41, steffyi_56, Lilims, Zorni44ka, KStew, reniris, hiacint, mamata48, kurkuma, AnaSt, лава, Пеца, blacky, Gabie, activia и всички, които сигурно съм пропуснала - благодаря ви, виртуални приятели, за цветята, пожеланията, музикалните поздрави.  Hug Hug Hug
*¨*morski_briz*¨* - благодаря за стихотворението!  Hug

Скрит текст:

От мен за вас с любов!

# 620
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Честит Рожден Ден,  Gphilipova!!!
Мило, момиче!!!
Желая ти от душица и сърце, много здраве и късмет!!!

и да празнуваш  с такова настроение, когато навършиш и 3 пъти по 30!!!

nianta, не съм те пропуснала на "събитието", но не съм те познала. То там беше стълпотворение около Керим!!! Имаше една фенка припаднала.
После разбрах, че не била припаднала,
а била тежък случай - омагьосана!!!
Много хубави анализи сте написали!!! Особено Vihor!!!
Разбирате ги тези работи, ей!!!
Хриси, ти само една диплома ли имаш? Вече сериозно се съмнявам, че си учила счетоводство и отчетност!!!
Колкото до смъртта на оня. Страх ме е да се зарадвам, да не излезе, че слуховете са силно преувеличени.
Хайде, толкова за добър вечер, че Cruela май!? взе 6-те лева на цяло и отиде за тулумбички.
Аз си чакам бозата!!!

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 19:15 от di...va

# 621
Специално за Дива Hug

# 622

...
nianta, не съм те пропуснала на "събитието", но не съм те познала. То там беше стълпотворение около Керим!!! Имаше една фенка припаднала.
После разбрах, че не била припаднала,
а била тежък случай - омагьосана!!!
Аха, много тежка форма на омагьосване! Там нещо вещите в занаята да измислите за мен, некакъв цяр ли, друго ли  Mr. Green?

# 623
"Трейлър - мрейлър" нерде ?
Тези хора как я мислят - докарват нерви и стрес на такива умни, възпитани, красиви,омагьосани / на вещици / момичета  като нас ! Добре, че е Хриси - да пусне нейния за успокоение на душите.
Обаче, само аз ли забелязвам, че нещо наградния фонд на Мариянка е със намален бюджет / подозирам нещо икономистките в темата, че са упражнили счетоводен контрол върху това/.
Справка - за 65 серия имаше цяла тава с баклава +боза / едни ядоха, други се облизваха, трети бяха на диета /
Сега - за 66 серия само една чинийка с тулумбички + минерална вода
Представям си другата седмица - ще сме май само на вода
Апел към Мариянка - давай нещо по-стабилно, че да пуснат трейлър

# 624
  • Пловдив
В очакване трейлъра - мрейлъра, ето нещо по-стабилно.
Скрит текст:

# 625
  • на морето
Добър вечер , момичета и момчета !  Hug Hug Hug
Болна -здрава , тук съм , чета ви , т.е. догонвам ви ...Ама много тичане и при това влажно време ...истинката е готова .. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тук много готино , бе,  всеки ден -рожден ден ! newsm68 newsm68 newsm68
Ама днес е много личен -юбилей е защото ! newsm59 newsm59
И то не на кого да е , а на  Gphilipova 

Прекрасна възраст ! Повярвай ми - разцъфтяла женственост в цялата си прелест , съчетана с достатъчен жизнен опит за една реална самооценка на личностните качества и постигнатото до тук .Стабилна база за вътрешна удоволетвореност от себе си  ясен поглед за пътя напред -към бъдещето ! Наслаждавай се на всеки ден , всеки миг  на тридесетте си години - те са абсолютното равновесие между младостта , мъдростта и опита . Изживей ги със страст и хъз !   
Дай Боже да е така !
Пожелавам ти от все сърце здраве , късмет ,лично щастие и много ,много любов !
Наздраве !

# 626
  • София
В очакване трейлъра - мрейлъра, ето нещо по-стабилно.
Скрит текст:

Мариана, мартинито в комбинация с този поглед ще ни довърши! Laughing

Сега гледам сериата по БТВ, много зле дублажа, на всичкото отгоре май са сменили дублиорката на Фатмагюл с още по-невдъхновяваща!Абе много зле,добре че отказах отдавна да го гледам по БТВ.

# 627
Привет отново  Hug Тоз трейлър взе вече да ме нерви.. и накрая ще пуснат 30 секунди, 20 от които ще дават Мустафа или Решат с белезниците.  ooooh!

Дани, невроятна си ! Благодаря ти за интервюто !  newsm51 Kissing Heart
Нели, кажи ми кога имаш рожден ден, та да ти пратя като подарък книжката  newsm53

# 628
  • Пловдив
Може и да е хубав Енгин,за мен лично има някаква харизма има и талант ,но не е мой тип и това е много ми е тъмен и...

Скрит текст:

На мен този ми харесва  Mr. Green

Хахаха, да си дойдем на думата  newsm53 Ама ще си чакаш реда  Mr. Green

Круела, така не важи  Crossing Arms, ти обеща линк  Twisted Evil

# 629
  • София
п'а ш'а питам , кога се очаква превода на 65 серйика  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт