Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 057
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив

Добро утро на всички. Вторник - ден с нова надежда за трейлър. Ден в който се надяваме да видим новините около наградите.

# 721
  • Пловдив

И една хубава снимка за начало на денят. Отивам и аз за букет...

# 722
  • Под Сините камъни
Добро утро!Марианка с тая снимки денят ми ще започне чудесно.Благодаря ти!Айде кафето е от мен

# 723
Добро утро и от мен.Да поднеса едно турско кафе и закуската,че тази сутрин съм гладна.

# 724
  • София
Ох, най-накрая успях да ви изчета....в тази тема не можах да се разпиша, но поне я прочетох.
Тези дни не можех да се включа, че децата се разболяха.
Много се смях с вас момичета.....страхотни сте! То не бяха сънища, трейлъри-мрейлъри и т.н. Нямам думи просто.
Честито на всички празнували и празнуващи   bouquet
И според мен Енгин е най-подходящ за ролята на Керим. Лично мое мнение е , че е страхотен, защото играе прекрасно с очите си. Умее да изрази всяка една емоция с тях.
С този мустак от Облака направо ме разбива, а като си го спомня и в Брак с чужденец какъв беше.... Laughing
Лек и успешен ден, момичета - вещерки!

# 725
  • София
Добро утро, момичета, кафенцето е много вкусно с вас!
Обаче Raya09, как не те беше срам, така ми отвори апетит с тая трапеза  Laughing!
Между другото относно Асието, се сетих да ви кажа, че като ги слушам какви работи готвят и просто ме свива стомахът.Умирам за турска кухня  Crazy, много я обичам /личи си,че  още не съм закусвала Laughing hahaha/.

Чета, обсъждате краят на филма. Вярно е, че досега всички сериали на този екип са с лош край, което и мен малко ме тревожи. Но ето моментът да изненадат всички. Макар,че тези сериали за които говорим са по романи, краят не е зависел от сценаристите. Силно се надявам този път краят да е хубав!

п.п.Само по погледа му познавам, че Енгин я харесва Тази smile3515 newsm66

Скрит текст:

# 726
Здравейте и от мен! Успях да ви допрочета,преди да започна  пак със сметките .Абсолютно съм съгласна с това ,че актьорският състав е подбран брилянтво.Всеки си е на точното място,затова и има такъв интерес към сериала.Аз не съм гледала други т сериали и затова говоря само за този.Керим е образа който ни поболя ,а той е играе от Енгин-страхотен актьор.Само да свърши ФГ и лочвам Облака.Грехота е да не се насладя на играта му ,а според повечето тук там е още по-добър.Лек и трейлърен ден Party

# 727
Л_Д споделих закуската с вас,защото сте много готини(а и не съм егоист да си хапвам сама)
Да се намери нещо диетично и за тези който се фталяват.
Не искам да докарам излишни килограми на никога,само на себе си  rotfImbo

# 728
  • Стара Загора
Добър ден момичета.Ей оставих ви замалко снощи и вие сте изписали темата.Май нямаме още трейлър?!Благодаря за кафенцата и закуската на Рая newsm53 !

# 729
Добро утро...и от мен.

# 730
  • София
Не искам да докарам излишни килограми на никога,само на себе си  rotfImbo
Заради съпричанстност няма да откажа почерпката Embarassed Laughing! Hug
Ето и една снимка на М.Булут като за последно:

# 731
  • Стара Загора

A от мен поздравче за всички вас!

# 732
Скрит текст:
Екшън...ще кажа в полицията,няма да кажа...май да взема да кажа...на ти пари за да мълчиш....това е заради вас некадърници...Мукадесови вълнение и изявления...сълзи...затвора...излезе от затвора...бам-бам ,някой ранен...рев в болницата...обичам те...................... разследване....в затвора....пак излиза...дали да те целуна....мац една целувка...бягство...бам-бам ранен...ще умира ли,няма да умира.....щастливи,ама друг път.......рамнтика,този път йок...един нов герой ще се появи,но двама ще умрат,че ще ходят в други продукции на япъма-алъш-верш да става ...
Плана по който работят  сценаристките на КВФ
Още 2 точки към плана:
Скрит текст:
Към екшъна да се добави гонка с коли - полицията преследва Ердоан и Селим и див секс, за който разчитаме на Муки и бодигарда.
Кофата с доматите е на 1 страница... Peace

# 733
  • В Града на липите
Добро утро и хубав ден на всички.

Все още ни трейлър ни нови слухове. Е, нищо. Денят е дълъг, нощта също.

# 734
   Добър ден момичета ! Едно почти обедно кафе и от мен!
Надявам се тати да не си отлети скоро за Австралия - нали имаше слухче, че цялото семейство си идва в TR.

Искам първо да поздравя Vihor - с добре дошла в темата за "КВФ" при запленените от този прекрасен сериал и от чудесната актьорска игра ! Адмирации за стихотворението - твое е нали ? Просто е - истинско

Ди...ва - някой доста отдавна беше питал откъде са ти емотиконките Явно някои мислещи се за "звезди" имат нужда от леко приземяване. Аз съм - "за"

Vania_e - откъде "изкопа" тази информация в скрития текст в последния си пост от нощес?
Изумена съм и безмълвна от това което прочетох ?! Явно е списвано от някой неграмотен и напълно неадекватно гледащ ?!

Общи условия

Активация на акаунт