Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - 14 -та част

• 26 407
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Дони, успех утре. Да мине всичко леко!   bouquet
Шоки, честит рожден ден! Много здраве, радост и щастие ти желая!

# 151
Шоки ,честито и от мен миличка! Бъди жива и здрава Hug!

Дони, успех мила , всичко ще е ок newsm10

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 22:30 от eli_869

# 152
  • Пловдив
Благодаря за пожеланията, момичета  Hug Много ми помагате духом и ми вдъхвате кураж! Дано всичко мине добре и да имам само хубави неща за разказване  Praynig
Аз чаках последния ден за хиляда неща и даже още не съм дооправила... Но то с това лежане все отлагах всичко и тея два дни ми се стъжни от бързане. Важното е, че съм почти готова и най-вече, че успях да стигна до деня Х  Crazy Пожелавам на всяко едно лежащо мамче да достигне така чакания финал  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Шоколадово бонбонче, честит рожден ден!   bouquet Да си жива и здрава и една мнооого горда мама  Heart Eyes  bouquet

# 153
Добро утрооо! Simple Smile

Хайде да започнем новата седмица с по едно кафенце и много настроение! Simple Smile

Дони, стискам палци и ти пожелавам от сърце всичко да мине наред и после само хубави неща да ни разкажеш! Успех, мила! Simple Smile

Аз отивам да приготвя закуска и после да изпратя мъжа ми на работа. Малко по-късно ще се включа отново! Хубав ден, момичета!   bouquet

# 154
Мили мои красавици,как спинкахте?Аз и така,и така....ама съм бодра.Вчера с мъжо наредихме беседката и сега поне ще прекарвам на приятно място следобедите.....Искам да ви пожелая една многоооо слънчева и топла седмичка.И не забравяйте че с всяка изминала таква се доближаваме до финала  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 155
Добро утро и от мен пупенца

Дони, стискам ти палчета мила, всичко ще е наред, чакам с нетърпение прекрасната новина Crazy

Асе, а дано цялата седмица ни е така усмихната.ИИИ аз искам закусчица, утре и на мен да направиш Wink

Емси, миличка блазя ти, да вземеш да я щракнеш да видим къде ще се препичаш на слънчице ти и бебчо, аз в тоя апартамен ми се събра душата, а вилата ни е близо, но сега ми идва далеч ooooh! така ми липсва природата.

Аз отивам да се сгуша пак в леглото, после пак, ще съм на линия, Hug Hug на всички ви.

# 156
Здравейте  Hug
домъчня ми за вас! Simple Smile
Голди тук съм вече, бях на една вила за почивните дни и нямах интернет. Иначе откакто съм в седми месец имам позволение за движение и не се спирам. От една страна така времето минава по-бързо, от друга все си ме е шубе. А за време като се замисля, ми се струва че няма никакво време, като се има в предвид че нищичко не съм купила и тепърва чакаме кредит и ще се местим в нов апартамент.
Йовче този твоя син щом е на ти с прахосмукачката си го заплювам за зет! Simple Smile
Звезди и аз нямам търпение вече да видя какво сме си сътворили, но от друга страна сега ми е толкова хубаво да си я усещам как ритка, без да реве и без акани памперси, че ми се иска да си се понаслаждавам на това блаженство!:) Ти кога ще поръчваш от този сайт?
Дони  стиснати палчета и от мен!  Praynig
Шоки Честит Рожден Ден (на патерици) много здраве, слънчеви дни и детски усмивки!

# 157
Добро утро мили мами!
Пожелавам успех на Дони и дано всичко да премине по мед и масло Hug

boryanashy-и аз така точа зъби на 7 месец smile3508тогава ще мога да се помръдвам...

zvezdi4ka84-много си ранобудна,желая ти усмивчици през целия ден Simple Smile

asselina-много се радвам,че вече си на линия  bouquetОт тук нататък никакви болници Naughtyаз лично нямах търпение да се прибера у дома Hug

Аз както ви казах в петък се шашнах,че не усещам бебона.В събото и в неделя се разшава и ето днес пак мирува ConfusedЩе ме побърка...Стоя и гледам телефона и не смея да се обадя на АГ-то Simple SmileУпорито съм решила да почакам,повръща ми се от доктори LaughingНакрая тегля една и каквото е писано Laughing
Хайде маменца весел и слънчев ден Wink

# 158
Здравейте, момичета!  Hug
И аз да ви пожелая мноооого приятна и слънчева седмица. За начало ще си имаме и хубава бебе новина, така че всичко ще е наред.
Като гледам за някои от вас това е последната седмица от седмия месец  Laughing , така че доста славно вървите към края.
Емсичка, ти като премина кофти седмичката, чувстваш ли се вече по-спокойна? Почнала си да връткаш и двуцифрените дни (това за мен беше голямо успокоение).
Борянка, и аз съм с двойствено усещане - решила съм, че след Великден ще ходя да пазаря за бебо и да подреждаме вкъщи, но от друга страна ме е страх да не се случи нещо по-рано и да сме крайно неподготвени.
nanyna я няма от известно време, явно не е от много лежащите мами.  newsm78
Рали, и моят бебо е по-активен през уикенда. Отдавам го на присъствието на баща му.  newsm78

И да сте по-активни, вижте как по-бързо минава времето като пишем повече!  Peace

# 159
Късмет на мама Дони:))Всичко да мине леко и после да идва да се хвали със снимков материал Hug

Успешна седмичка на всички ви:)Слънцето да е  и в  очите ви:)Не само навън.
Ние отиваме на преглед и ваксина,сърце ме свива,че  ще бодат дребчо:(

# 160
Мини, успех с ваксината! Предполагам, че всичко ще е наред. Въоръжи се с търпение и здрави нерви и не мисли лоши работи!  Hug

# 161
  • София
Днес е големия ден за Дони! Нека всички стиснем палчетата и скоро ще се радваме за нея! Много се вълнувам всеки път.Една по една ,на всяка идва реда.

Ние сме по-спокойни,не се отказвам да я кърмя,а вечер дохранвам.Явно така ще я караме незнайно до кога. В това хубаво време и настроението вече е по-различно и проблемчетата изглеждат по-малки. Laughing

Асе,късметлия е тоя твоя мъж с тия закусчици,моя напоследък и вечеря не получава hahaha,а за нещо повече да не говорим.Дано не ме остави скоро hahaha

# 162
# 163
Добро утро сладурки Hug Hug Hug
Днес е много оживено в темичката и ми е много хубаво че всички сте добре!

Днес е денят на Дони и аз с вас и стискам много палчета късмет

На всички останали желая много спокойна и слънчева седмичка и най- вече мирни коремчета! Hug

# 164
  • Пловдив
Днес в 09.06 ч. за пръв път проплака моят син Васил с мерки 2.950 кг., 49 см. И двамата сме добре. Аз съм в реанимция и още не ме е пуснала упойката!
Пожелавам на всяка една от вас да изпита това щастие!

Общи условия

Активация на акаунт