Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - 14 -та част

• 26 403
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Дони, а ти как си?

# 136
Малеее деня, колко прекрасно слънчев беше, а аз го гледам за секунди от терасата, и колкото по-малко ми остава губя съвсем търпение и ме хваща шубето Crazy.
А беб си хълца сладко, сладко и хич не му пука милич ми той.
А като гледам бебчетата ни във Фейста Лъчето, Маски, Али и всички други си мисля, че ще дам мило и драго, всичко от себе си и на мен така да ми пускат прахосмукачката, както Пепи.

Донии ти как си мила?

# 137
Йовка страдат какаите и батковците, но нали ние не сме го искали.А и все си мисля, че когато родим,живот и здраве, ще им обръщаме внимание  Rolling Eyes За вдигането във ваната- няма ли как само с подвижния душ да го миеш?А за тоалетната- моя свекър сега ще прави някаква стълбичка, ще я опиша като я докарат(отговарям ти, нищо че не съм в такава ситуация, но нали и аз не трябва да я вдигам сега, мисля варианти за същите проблеми Hug)
rali1213 ако наистина се притесняваш върви на лекар или пий кафе или кола, а може и да си разбуташ корема.Анито ми беше направила такъв номер.Пия кафе-нищо.Бутам си корема-нииищо.Отивам на лекар-тя с гръб към корема ми шаваааа  Mr. Green Обаче бях в истерия, защото при първото ми бебе беше подобна ситуацията  Rolling Eyes За това, колкото и да не трябва да се шашкам, обръщам много голямо внимание на ритането.
Днес ми дойдоха гости за около час, напазарувахме набързо с мъжо и колкото и да беше приятно, болките са на лице.Но сега отивам с част от напазаруваното да се излегна Blush, че после трябва и да готвя  Mr. Green

# 138
Благодаря за отговорите момичета ,дай боже всички да си дочакаме термините  Hug прегръщам ви много  hug

# 139
Здравейте милички,аз най-накрая се прибрах.Днес бях цял ден на госте на мама и тати...глезих се до безобразие,а те милите се разтапят  Whistling После се прибрах разхождах се из двора и сега се чувствам все едно съм прекопала градината.Днес беше уникално време,дано все така да е.Звездичка мила моя....дръж печено,цяло лято има да събираш слънчеви лъчи с бебко.....Оххххх.много бързо се изморявам нещо и това така от 1 седмица..А днес (мама не ме е виждала от миналата седмица),каза че устните ми са подути,възможно ли е с началото на 3 триместер да започна да отичам така....???Кой знае колко ще погрознея... Thinking И така мили прегръщам ви всички,лека вечер от нас  Hug Hug Hug

# 140
  • Пловдив
Йовче, Звездичка, добре съм момичета! Последни подготовки правя - оставих доста неща за последните дни, но поне съм заета да не стоя да го мисля, че ще взема да си филмирам  Crazy

# 141
Добро утро мили мои  Hug как спинкахте?Аз,доста добре...Сега ще по домакинствам малко,лекинко полекинко.Пожелавам ви един много слънчев и усмихнат ден. Hug  love001  Nature Sunny

# 142
Добро утро, сладурани!  Hug

Заповядайте и сутрешното ни кафенце! Simple Smile

Дони, нямам търпение да ни зарадваш в понеделник! Стискам палци всичко да мине по мед и масло и после с малкото бонбонче да посрещнете пролетта, слънцето и щастливи да се приберете у дома! Simple Smile   bouquet

Голди, как успяваш да имаш чиста МБ. Аз досега все с гъбички си ходя, колкото и глобули да слагам, каквото и лечение да ми назначават...Simple Smile Браво на теб! А иначе у дома е супер, с мъжа ми, с близките, разходките навън супер е! Simple Smile

Емсичка, и аз като теб поспах много добре, чувствам се вече поотпочинала и слънцето навън ми действа много добре! Simple Smile

Аничка, не се преуморявай, гледай да си почиваш повече или поне колкото ти е възможно! Simple Smile

Йовче, това с предпазителите, заключването на вещите и от една страна ми е забавно, от друга направо ми настръхва косата! Ама май всички преминават през този етап! Simple Smile

Пожелавам ви хубав ден, момичета и много настроение!   bouquet

# 143
Добро утро пупенца

Радвам се,че сте спинкали по-добре, и аз поспинках, но тази вечер дишах по трудно, може би беб ми натиска диафрагмата Crazy

А тук е толкова хубаво това време, първите пролетни мигове ме зареждат така положително Embarassed Embarassed

Аселинка, така ми липсваха кафенцата ти, радвам се, че си при нас и си по-спокойна Hug

Емси, златце и много да се усмихваш днес Hug

Момичета нямам търпение да почнем да подготвяме нещата за бебчетата кошарки, дрешки много, ще се радвам, да си споделяме подготовката за това за което се борим всеки един миг newsm51

Прегръщам всички други мамчета и ви пожелавам прекрасен, слънче ден!

# 144
Добро утро и от мен !  Hug
Много се радвам че сте си поспинкали, то и аз си спинках , но бебо не ме остави  да се донаспинкам- пак ритничета ,юмручета, абе чудо! Crazy
Временцето е прекрасно за разходки- за който може да си ги позволи де Naughty! Така че който има по освободен режим да си разходи коремчето и да се разсейва приятно навън Laughing!

Аз да си ви дам фрешчето ,докато не сте хукнали всички по задачки и разходки newsm

# 145

Нямаше как да не го споделя с вас това сладурско нещо Blush Blush BlushМного е сладичкооооооооооо!!!

# 146
Здравейте,

Тази нощ се наспах много хубаво, но миналата бях спала само 2 часа и нищо не беше в състояние да ме събуди.

Да се похваля, благодарение на баща, който каза на майка ми "Айде да изведем Пепи" днес съм във ваканция Simple Smile

Използвах обаче времето да подредя дрехите на Пепи, да изпера зимните и поне неговия багаж е на 90% готов, като дойде момента да се изнасяме  Laughing Той си има любими дрехи, които не ми дава да пера, та и тях изпрах и се надявам до вечерта да изсъхнат.

Аселинка, благодаря за хубавото кафенце!

Звездичке, и аз нямам търпение да започна да подреждам нещата за бебенцето и затова днес се заех с някои подготвителни дейности по багажа да не си губя времето после Laughing

Ели, благодаря за фрешчето.

При мен кардиолога остана за другата седмица, но и го очаквах. Надявам се всичко да е наред.
Добре, че времето е пролетно и ме зарежда положително, както и приятната ви компания  Hug

# 147
Здравейте, момичета!  Hug
Минавам само да ви пожелая хубав ден (той половината се изниза  Laughing)
Специално на Дони да кажа, че стискам палци за утре. Сигурна съм, че всичко ще е наред. Чакаме благата вест възможно най-бързо.  Hug

# 148
  • Бургас
Здравейте, мами!
Не успява да ви настигна от 12 дни, за да се включа адекватно.
Дони, стискам палци да ни се похвалиш с благата и така дълго чакана вест!
Мами, почерпете се по случай рождения ми ден днес:

Лека вечер на всички!

# 149
Шоки, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, да си обичана мама и съпруга и ти пожелавам съвсем скоро да успееш да се почувстваш преди всичко жена!
Весел празник с най-скъпите ти същества!  newsm59 newsm59 newsm59

Общи условия

Активация на акаунт