Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - 14 -та част

• 26 394
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
здравейте борбени момичета  Hug ..
Аз съм след серклаж и се записвам при вас , малко се притеснявам понеже съм инвитро и много трудно забременях ,след 6 год.  най-после и аз съм бременна , но май трябва да е по - трудния път и да има винаги за какво да се тревожим .
Искам да ви попитам за хигиената след серклажа , изпитвам ужас от тези гъбички и др. подобни , но док ме предупреди ,че може и да се появят от конеца  ooooh! , в Сряда ми взеха микробиология и сега чакам резулта  Praynig Praynig Praynig дано е добър  Praynig Praynig Praynig..

Успех на всички и дано скоро гушнем своите дечица  Hug

# 121
Добро утро мили мои,аз сега изпратих мъжо на работа.....не мисля че ще заспя пак или поне не сега.Все пак ви пожелавам от рано хубав и слънчев ден  Hug Hug Hug Кремче  welcome

# 122
Добро утро, сладураниии! Ех, как ми липсваше бъбренето с вас!  Hug

Да почерпя по едно сутрешно кафенце Simple Smile

Благодаря на всички ви за подкрепата, за пореден път се убедих, че тук мога да получа всичко, което ми е нужно от морална гледна точка, подкрепа, съчуствие, разбиране, приятелство и всичко, всичко... Благодаря ви, момичета вие сте страхотни! Hug Hug Hug

Джулс, как си сладурка? Simple Smile Бебка как е? Онази малка, сладка бонбонка още ми е пред очите това мъниче!  Simple Smile Онзи ден направо ми идеше да си я открадна от теб, няма таково сладко бебе! Simple Smile

Дони, хайде дееее докага ще те чакаме теб? Simple Smile Няма ли да ни зарадваш вече? Simple Smile

Звездичка, ти как си, имам чувството че кипиш от енергия незнам защо Simple Smile

Искам да кажа добре дошли на новите момичета, съжалявам че и вие се присъединявате към нас, обаче тук може да намерите най-страхотните бъдещи мамчета! От както съм в тази темичка се чувствам друг човек и това дължа единствено и само на тези сладурани тук!  Laughing

Сега ви пожелавам хубав, усмихнат и много слънчев съботен ден!   bouquet

# 123
Доообриютро пупенца милички Hug Hug

Асе,  ако знаеше как ни липсваше кафенцето ти, за теб да не говорим, че косата ми настръхваше накрая да те мисля Crazy, колко е хубаво да си при нас  Hug
Събрала съм енергия за 1000 души сигурно Embarassed, беб е послушен и наистина съм малко спокойна, а и разговорите ни за дрешки и кошарки действат обре.

Хайде сега и Ели с фрешчето, отварай прозорчето Ели вън е толкова прекрасен ДЕН .

Йовче, аз все ги мисля нещата такъв ми е характера, но ще го обсъдим с доки имаме още време .

Кремче, добре си ни дошла мила мамче, тук сред нас подкрепа и кураж ще получаваш винаги и за всичко Hug

Емси, златце хайде поспинкай и пак да минеш да си ни видиш по някое време.

И аз днес съм сама, мъжо е на работа сега трябва да помисля с кой да пия кафенце  newsm62, как ми се иска да е с вас, да се съберем и да си побъбрим newsm03

# 124
Здравейте,
Аселинка, мерси за кафенцето!
Кремче, добре дошла при нас!
Звездичке, може да си правим компания.

Мъжа ми излезе по работа, да напазарува материали за майстора и пак ме очаква един самотен уикенд. Силно се надявам днес да приключат и утре да купуваме боята, защото съвсем започна да ми писва.

Аз да ви се оплача, сутринта се събудих към 5 и до 7 имах ужасни болки в сърцето, буквално не можех да дишам, а бебето правече някакви резки движения. Ходих на лекар да видим бебето на ехограф, всичко е наред за щастие. Сега чакам да ми се обадят и да ми кажат кога да отида при кардиолог, защото беше в операция. Силно се надявам проблема да ми е само от нерви. Сега си лежа /не че правя нещо ново Mr. Green/ лекичко започна да отшумява болката.

# 125
Здравейте, мами, в този прекрасен слънчев ден!  Hug Пролича си промяната във времето, вече всички сте по-усмихнати, разговорливи и кипите от енергия.
Моят мъж също е на работа днес, чакам го да се прибере към 17.15 и да излезем малко в хубавото време.
Кремче, добре дошла! Аз също съм със серклаж от 15 г.с. Не спазвам по-специална хигиена от нормалната, мия се дори с интимен течен сапун на Билка. Досега не са ми откривали гъбички в МБ, имах други проблеми и се наложи 2 пъти да пия АБ. Не се притеснявай излишно, не можеш да предотвратиш появата на "гадини". Като ти излезе резултатът, тогава ще го мислиш.
Йовче, надявам се да нямаш наистина сърдечен "проблем", а да е някакво неразположение от нараствощото бебе, може да притиска някакъв орган и да затова да си се почувствала така.  Peace
Асе, ама си е друго вкъщи, а? Кажи как се чувстваш, какво става с изследванията от болницата? Как са ти показателите за кръвосъсирване, нали това притесняваше твоята док?
Борянка се включва рядко  newsm78

Хубав слънчев уикенд на всички!   bouquet

# 126
Здравейте милички Hug Hug Hug!
Фрешчето идвааааа

Звезди отвориха ми прозорчето вече , наместиха ме и зарязаха Laughing! Така ,че и аз се нареждам за кафенце ,ама само ще ви гледам yesНамам търпение да ви видя и да си дърдорииимммммм : Laughing! HugЗвезди пази се миличка-не остана много! Сигорно пощуряваш вече,ама моля те лежи си още малко Praynig!В момента си те представям как щъкаш наляво- надясно Joy!

Йовче-Възможно ли е да ти притиска вече и затова да идва този дискомфорт newsm78?
При мен също се случва това от време на време- в повечето случаи кото лежа по гръб, оплаках се на доки ,но тя каза че е нормално!Мисла ,че щом болката отшумява значи всичко е наред,но ти си отиди пак да те видят да си спокойничка! Стискам ти пялчета днес ,да знаеш!

Креми- Добре дошла и от мен !Лично аэ когато се записах в темичката си мислех,че всичко ще е толкова трудно и страшно, че чак незнаех как и какво да напиша на мамите тук ,че да ме разберат как се чувствам! Трябва да ти кажа че бях разбрана и приета веднага! Сигорна съм че не ти е лесно и имаш куп въпроси и притеснения,но не се притеснявай , защото си на правилното място и с правилните хора! Така че стискай кълчици с нас и ще видиш ,че всичко ще е наред! Naughty Hug

Jylia-и аз исках да те попитам същото като Йовчето-сама ли реши да го пиеш или ти го предписаха, за да знам и аз да попитам доки! А за това че сте го коментирали ,наистина не съм прочела или още ме е нямало в темичката -незнам newsm78!

На всички други маменца- приятен ден ви желая и да ви слушкат бебенцата Hug Hug Hug

# 127
Добро утро!
Радвам се, че всички сте добре и в настроение!
Само да кажа, да не вземе някой да пие билката арника. Тя, доколкото знам не се приема от бременни.

# 128
Благодаря ви за топлото посрещане  Hug Hug Hug Hug , толко ме е страх да не се случи  нещо  Tired .
Бях чела някъде ,че от тези микроби които се навъртат около конеца ,можели да доведат до пукане на мехура  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! оооххххх дано не е вярно.

Лек и успешен ден , дано минава бързо времето до срещата със съкровищата ни  smile3504

# 129
Кремче, напълно вярно е, че НЕлекувана инфекция може да доведе до пукане на мехура. За да се избегне обаче, се пуска начесто (максимум 1 месец) МБ. Ако се открие нещо, се назначава обикновено вагинални глобули и АБ. Освен това можеш да си пускаш и ЦРП (С реактивен протеин), който е бърз показател за евентуално наличие на инфекция.
Аз съм със серклаж и си пускам МБ на 1 месец.  Peace След серклажа до сега не са ми откривали нищо в секрета.  Peace

# 130
Голди, благодаря за стиснатите палци, очертава се за утре да е прегледа, но лежа и не мърдам и съм по-добре.
Кремче, микроби може да има дори и без серклаж, единствената гаранция е редовно МБ, най-добре с намазка .на мен такава ми пускат МБ с намазка нямам предвид цитонамазка/.
Ели, благодаря за фрешчето.

Да ви кажа Пепи е станал опасен, свали си от една висока секция ключето, с което се сваля тапичката, с която сме затворили контактите, включил си е прахосмукачката и както си лежах и мислех, че гледа ТВ в един момент се стреснах от прахосмукачката. А той чисти Mr. Green Остава да го науча да си прибира играчките и ще е супер /но това е мисия невъзможна/. Сега скрих въпросното ключе, дано само не забравя къде съм го прибрала  Embarassed

# 131
Йовче,малкия Пепи р голяма работа, така ме развесели, приказно е да имаш такова малко чудо около себе си, виж какъв къщовник става, момите ще се избиват за него  Hug Hug
А ти си почивай, не се напрагай и утре всичко, ще е наред Hug

# 132
Йовче, направо ме разби.  Joy Joy Joy Много е вярно, че днешните деца са много по-развити от нас. Пепи е страшно наблюдателен явно щом знае цялата процедура по включване на прахосмукачката. Признавам се, че не знаех за този вид обезопасяване на контактите.  Embarassed

# 133
Звездичке, Голди голям помощник ми е! Поне ме забавлява Joy
Обезопасителите за контактите и другите подобни бързо ще ги научите, живот и здраве като станат на 6-8 месеца бебета се налага човек да си прибира и заключва нещата в този ред на мисли е добре отсега да започнете да прибирате, ние го правихме по спешност  Simple Smile
Аз затова и казвам, че момента със затъпяването от бременност- смяна на памперси е временен. След това става забавно и интересно!

# 134
  • Пловдив
kremche83, стискам палчета да си дочакаш до термин  Praynig

asselina, ще ви зарадвам, но в понеделник и нито ден по-рано  Flutter

Йовка, може беб нещо да е притиснал и затова така да се е получило с дишането  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт