Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - 14 -та част

• 26 776
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте Пупета

Аселинка ето ме мила, вчера бях на ФМ, ние с Борето на един ден  Wink, и после на вилата и цял ден нямаше от къде да пиша. Бебчо е добре, кръвопоток,органи 1,619г. доктора каза едро бебе, има носа на тати си според мен, а леля му спори, че бил нейн ихихих на кого да угодиш.
До тук добре, но цяла нощ не съм спала, и аз вече не знам какво ми става, към два някъде като ме обля една студена пот, пак като онзи ден дето си мислих, че съм се натровила и като почна да ми се връща храната и едни адски киселини, станах поразходих се малко, поотмина заспах, към 4и 30 айде втори дубъл, ама едни адски киселини умирах, изпратих мъжа ми за мляко, пийнах поотпуснаха ме заспах и сега пак ама вече са леки, това от гастрита ли е да звъня ли на гинеколога си той човека, ще полудее с мен smile3518 Weary newsm45, още един месец и половина, аз ще се разпадна вече.
Съжалявам, че ви мрънкам, ама едвам се събирам в кожата си така се притеснявам да не вредя на детето smile3514

Дано с Мира всичко е наред и бебчето е добре, чакам ги със стаен дъх, поне да си плача за ей такива прекрасни новини Hug

Много ви прегръщам Всички мами, сега ще се опитам да поспя , и като стана, ще ви пиша  Hug Hug Hug

# 196
  • Бургас
Добро утро!

ДОНИ, ЧЕСТИТ ВИ СИН ВАСИЛ!ЖИВ И ЗДРАВ ДА ВИ Е МНОГО УСМИХНАТ МЛАДЕЖ!СКОРОШНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ТЕБ!

Борянски, стискам палци всичко да е наред и да си попаднала на съвестен доктор!
Мира, дай Боже всичко да е наред и да се отчетеш с Добрата новина  Heart Eyes !
На всички бременни коремчета /гледам доста от вас са напреднали в седмичките, браво, момичета/, много прегръдки и спокойствие от нас!Болежките може да се увеличават, но по-голямата част вече мина, ще се търпи  Mr. Green
На малките бременни коремчета желаем много кураж и сили и положително мислене разбира се  Hug
Марти, чакаме снимки от погачата!

# 197
За да не се притеснявате да кажа, че от Мира има добри новини, цитирам мартенки: Цитат от форума: "Мира има бебееееееееее, Георги, който тежи 2700 и 47 см, изплакал е в 11:20. Мила, нека ти е честит малкия мъж, да донесе много радост и щастие на теб и семейството ти. Да расте здраво и прекрасно дете.Бързо възстановяване и много целувки от нас"

# 198
Добро утро мили мои  Hug Виждам хубава новина,да е живо и здраво бебчето Георги много радост да носи на мама и тати,а на мама Мира бързо възтановяване  Hug Да се оплача лежа вчера цял следобяд и цяла вечер с лека болка ниско долу,или по скоро все едно ме болят яйчницитеПих 2 но-шпа+ 1 магнезии,въпреки че нямам контракции.Бях се наканила да тръгвам за болницата,но съм заспала и като се събудих тази сутрин нищо ми нямаше...Не знам нормално ли е за началото на 7 месец такива болки???И другото вчера ми отекоха краката доста,а почти не съм ходила,вдигах ги на високо,поспаднаха малко,но май и това е нормално,а?Охххх искам да става юни.Вчера след като ходих да видя моята приятелка и бебето и като ревнах....Нещо май хормоните  smile3514 Оххх ставам да готвя,по късно ще мина пак.Извинявайте за дъгите излияния,ама...няма на кой друг освен на вас.Хубав и слънчев ден ви желая   Nature Sunny

# 199
Здравейте и от мен!  Hug
Асе, а аз не ти ли липсвах вчера?  Wink
Честито бебе Георги на мама Мира! Нека расте здрав и побеждава във всяка битка на живота си!
Звезди, това с киселините е гадно, но бъди спокойна. Не вредиш на бебчо, напротив, помагаш му да му порастне косата.  Mr. GreenА сега сериозно, аз взимам Био Анацид като стане нетърпимо. Определено имат ефект. Според мен си купи някакво лекарство да имаш под ръка да ей такива нетърпими ситуации.
Емсичка, за такива болки според мен е нормално. Аз също имам такива, даже понякога се локализира в средата ниско долу и все едно ме боцка.
Борянка, и според мен трябва да се следиш по-начесто щом има вероятност от "усложнения". Хората се оплакват от приток на кръв към бебето, а ти от излишък.  Mr. Green Пиша го, за да те развеселя и да не се шашкаш толкова. Щом един проблем е известен и се вземат мерки, няма нужда от излишни паники.  Peace
Марти, и от нас целувки!  Heart Eyes Айде чакаме снимки, че вие уж не ни забравяте ама не качвате никакви снимки!  Crossing Arms

# 200
Мирка Simple Smile, честит да ти е Георги!   bouquet  bouquet  bouquet Бързо възстановяване!

emsi4ka, ако продължават да ти отичат краката, намали солта и приемай повече белтъчини - извара, бяло пилешко месо, белтъци. Кажи и на лекаря си, за да ти проверят албумина в урината и белтъка в кръвта.
За болките и аз имам, ниско в основата на корема и боцкащи. Няма страшно от такива. А яйчниците ти са някъде към кръста в момента  Mr. Green

# 201
Благодаря за бързите отговори момичета.Да коремните неразположения са точно такива каквито ги описвате.Наистина трябва да пуснем албумин,ама ще бъде утре....Оххх какво ще правя ако ви няма???

# 202
Здравейте мили мои!
Аз малко по малко започнах да подреждам у дома.Много ме е яд,че не мога да си  създам  нужния уют и милото ме ядоса сутринта...
Първо нека и е честито бебето на Мира!Хайде и ние така като му дойде времето Grinning

emsi4ka-не се притеснявай и аз ги имам понякога въпреки че пия папаверин и магнерот.Миналата седмица се ошашках за движенията на бебето,но си наложих да почакам.Ами сега си се движи...
Аз като теб също плача...Поглеждам се в огледалото и ми се плаче,гледам хората навън,децата....За мен сякаш живота е спрял.Всеки ден гледам календара и изчислявам колко ми остава.Тази бременност ми отне толкова много (непланирана е)Сега бебето е най-важното нещо  и нямам  търпение да дойде юни също като теб Hug
Хайде мами лягайте и почивайте Heart Eyes

# 203
Даааа,времето наистина минава многооо бавно......Рали кога ти е термина?

# 204
Мира, честит син! Да е здрав и много щастлив Георги и много да ви радва! Бързо възстановяване!

Аз съм добре, вчера бях на запис на тонове. Дадоха ми направление за кръв и урина и в събота или в неделя, трябва да свърша тази работа.
Не се включвам активно, но много задачки имам, като има резултат ще пиша!
"Домашния арест" е към своя край, но не е за разказване вече Confused

Хубав ден на всички и почивайте и се пазете!

PP Леле 30 седмица  Shocked Ето и почерпка  cook

# 205
Ехеее, Йовче! Врътна трийсетака  hahaha Това пица ли е? Навита съм на една с много нещица отгоре. Кога се пренасяте в новата къща?
Рали, нали знаеш, че си струват всички усилия, които полагаме сега, в името на малкото човече в нас? Според мен броейки календара, дните минават по-бавно ( така поне е при мен). Аз по-скоро гледам седмичките. Като си гледах лентичката чаках оставащите дни да са двуцифрено число, после се радвах на всяка десятка по-надолу. И сега съм си така. Чакам да врътна 69  Joy
Емсичка, ти по-спокойна ли си вече като мина фаталната седмица? Аз лично като прескочих база 1, доста по-леко почнах да живея. 

# 206
Здравейте Пупенца най сетне станах

Първо поздравче за Мира, да ти е жив и здрав Георги да ти е мнооого послушен и лъчезарен бебок, който много да те радва, бързо възстановява и те чакаме със снимчици иии отчет!

Асе, и да драснеш някой ред, след тоновете да знаем как са, всо наред ли е Hug

Голди, тая коса направо ме върна в детската градина, благодаря ти за съвета веднага отивам да си взема Био Анацид, защото не мога вече, но съм решила малко на диетка да мина по -малко сол,сладко  вече зеленчук , печено и варено.

Боре, и аз като другите момичета смятам, че трябва да се наблюдаваш Hug, ние сме с теб всичко ще е наред, а за дрешките другия месец, ще поръчвам.

Емси, злато добре дошла в отбора на новооткривашите се болежки, при мен точно от 7 м се почнаха новостите, всичко което описа го имам, че и няколко други за екстра, реването ми е какво да ти кажа ежедневно, и аз броя дните,часовете, смятам и пресмятам ама когато не зависи от теб за да не полудееш  Crazy Crazyнакъдето аз съм тръгнала май, трябва да се примириш за да ти е по леко Hug Hug

# 207
Йовче, честита ти тройчица нахде бавно и славно не ни остана мноооого  Hug Hug

# 208
Голди да по спокойна съм,че вече съм както казват в по безопасни седмички,сега ме гложди,ще изкарам ли до термин,или поне 9-ти месец.Чета теми за седмачета,абе луда работа.Звездичка  Hug искаш да ми кажеш че те първа се започва....???

# 209
Емси, точно това исках да ти кажа миличка, но майка не се става лесно, а и ние как ще си заслужим титлите на майки героини, всичко минава и се забравя, и не чети такива теми да си пълниш главата с глупости и да предизвикваш съдбата.
Всичко, ще е наред и ще си пазиш реда до края, че ще дойда и ще ти надърпан ушите Hug

Общи условия

Активация на акаунт