Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - 14 -та част

• 26 776
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
emsi4ka-kато чета постовете ти и се смея Joyаз съм същата като теб-чета и аз такива теми....Поне винаги е хубаво да знаеш,че не си сам...Инъче термина е около 30.06 Grinning
Времето минава бавно за мен защото не излизам,не се разхождам а пазя къщата по цял ден.Освен това и аз правя така като Голди.Поставям си един ден да чакам-примерно 22.03-първа пролет,после 26-преглед,8.04-имен ден...и така малко по малко минава...

Йовче,браво!Още малко остана Hug

zvezdi4ka84-да мама не се става лесно определено,но пък толкова го обичам това същество Heart Eyes

Голди-коя е фаталната седмичка Shocked

Мили мами бих искала да ме добавите в страничката си  GrinningПърво обаче трябва да се сприятеля с някоя маминка Wink

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 18:22 от rali1213

# 211
  • Пазарджик
Здравейте момичета, не съм влизала повече от седмица и се надявам всичко с всички ви да е ок!

Аз родих бебките си на 13.03.2012г./в 26г.с.+2 дни/. Каката е Ивана, родена е в 23.15 ч., а малката е Евгения и се роди минута по-късно - в 23.16 ч. Двечките се родиха с еднакво тегло и височина - по 900 гр. и по 37 см. Имам си две страхотни дъщерички, които се борят с всички сили, за да се бъдат колкото може по-скоро с мама, тате и бате. Ива и Ева от два дни дори похапват по 1гр.-2гр.от кърмата на мама и много ни радват. Ние знаем, че всичко с дъщеричките ни ще се подреди и след около 3 месеца/или когато и да е/ те ще си бъдат при нас, а сега това което можем да направим е да ги виждаме всеки ден, да им говорим, да носим млекце, да се срещаме и говорим с доктори и да се молим.Всички стиснати палчета ще ни бъдат от полза.
Няма да изпадам в подробности, но родих със спешно секцио, което спаси живота както на бебите, така и моя. Вчера ме изписаха и искам тук да благодаря на Доктор Пелев, както и на всички останали доктори, акушери и сестри в спешното, хирургията, АГ, интензивна неонатология и ОАРИЛ в Окръжна болница Пловдив и да изкажа огромното си разочерование от "моят" доктор и "моята" болница...

# 212
nanyna, съжалявам, че толкова рано са излезли бебките, но съм сигурна, че всичко с вас ще е наред!  Peace Ще се моля за вас постоянно, дано по-бързо Ива и Ева да наддат на тегло, че и да се преборят с опасностите.  Praynig
Радвам се, че звучиш позитивно, така и трябва, дечицата ти имат нужда от вярата ти. Ако по някакъв начин можем да помогнем,  само кажи! 

# 213
Честит син на мама Мира:))Да расте здрав и силен!

Голди, аз лично не съм ви забравила, и снимки мога да качвам,ама  гледам последните са моите, да не досаждам много:))Хайде и другите-пуснете деее:))
Марти,погача ли ще има:)

Наня, стискам силно палци малките  момичета  да са герои и да   наваксват бързо!

Ние си живеем в ада на коликите, ново няма:(

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 17:20 от minie mouse

# 214
Нани мила моя, и въпреки всичко радвам се и благодаря на господ, че сте добре и ти и бебките и аз ще се моля за вас, дано всичко бъде наред и както каза Голди ако имаш нужда насреща сме.
А що се отнася до твоята докторка, такива като нея има много, най- важното е че теб и бебките са ви погнали на време.

Много ви прегръщам и моля те дръж ни в течение  Hug Hug Hug

# 215
Здравейте, ето ме отново на линия днес! Simple Smile

Бързам да честитя синчето на Мира, да им е жив и здрав и много щастливо детство му пожелавам, а на мама бързо възстановяване! Simple Smile

Нани, стискам палци малките ви куклички да са добре, да растат бързо и времето да мине и да си ги приберете живи и здравички в къщи!  Praynig  bouquet

Голди, ето така става като се споменават имена и все някой вземем че изпуснем. Не съм те забравила, ама повече няма да споменавам имена, чак мъчно ми стана...

Ох, забравих да ви кажа бях на преглед днес и засега да чукам на дърво всичко с бебчето ни е наред. Даже вървим по-едрички и вече сме 2140гр. Simple Smile  Mr. Green уаууу

Много целувки и прегръдки на всички!   bouquet

# 216
Асе, браво мила добре си гледаш бебчо, дебеланко ще е дай боже, много се радвам за хубавите новинки Hug

# 217
Нани,мила всичко ще е наред  Hug Мисли позитивно,как дишат,какви са прогнозите,извинявай,но разкажи малко повече за тях (пак ти се извинявам),защо се наложи това секцио?  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig се за теб и бебките

# 218
Нанина, голяма прегръдка от мен  Hug! Да са ти живи и здрави малките госпожици и с всеки изминал ден и качено грамче да те радват и да се доближават до прибиране у дома! Сигурно си преживяла голям стрес, но важното е че ти и бебките сте добре!

# 219
  • Пловдив
Благодаря много, момичета! Дай Боже всекиму такова щастие! Искрено ви го желая! Всяка една жена заслужава да изпита майчината обич! Много съм развълнувана и още не мога да повярвам, че успях да стгна до тук!
Иначе първите 30 часа ми беше доста трудно и болезнено! Но се мобилизирах вчера на обяд и се раздвижих сериозно. До вечерта бях доста по- добре и даже си взех бебчо при мен, за да свиквам с грижите! Успя вече да засуче беб, но засега е само коластра и чакам да слезне кърмата! Скоро ще гледам да ви го покажа и на снимчица!

Виждам, че всички си лежанкате и си чакате кротко реда! Радвам се за вас и не спирам да стискам палчета да достигнете заветната цел  Hug Hug Hug

Мира, честито бебче!!! Да ти е жив и здрав малкия бебок! Нека носи радост и много детски смях вкъщи  Heart Eyes Честито и на гордия татко! Дано бързо се възстановиш  Hug

nanyna, честити дъщерички! Нека бързо да укрепнат и да наддават грамчета, за да може скоро да се гушкате вкъщи  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Съжалявам за това, което се е наложило да преживеете, но най-важното е, че и трите сте добре  Hug Дай Боже всичко да остане зад гърба ви  Praynig

# 220
Мила nanyna,стискам палци и с цялото си сърце пожелавам бързо стабилизиране на твоите две съкровища!Не падай духом,а ние ще те подкрепим  HugХиляди виртуални прегръдки и на теб и на бебочките!Бъди силна и вярвай!
Дони,много се радвам че си ок и вече можеш по мъничко да си с бебо Simple Smile

# 221
  • София
Честито,Мира! Много се радвам,че и ти успя. Нека расте здрав,умен,щастлив и жизнерадостен малкия Георги!

nanyna, имаш стиснати палчета и от мен.Дано скоро си приберете бебчетата здрави и щастливи вкъщи,желая ви го от сърце!

Дони,чакаме те и при "олежаните бебета".

Обаче забелязвате ли,че пак стана струпване на раждания.Като родих аз-на същи и на другия ден бяха и Шоки, и Зори.

На останалите-никакво униване. Със самото раждане ще ви минат всичките болежки и неразположения,както и лошите мисли и настроения Party И на рима го докарах чак hahaha

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 23:04 от nimfi4ka

# 222
Добро утро, момичета! Simple Smile

Заповядайте сутрешно кафенце с много обич към всички  Hug

Тази нощ не успях да се наспя много добре, защото след посещението ми на WC вече се бях разсънила и после 2-3 часа не успях да заспя. Въртях се ту на ляво, ту на дясно, тюфках се, охках и нищо докато явно умората и съня не ме преборих...Simple Smile

Мисля днес малко да се позанимая в къщи, да сготвя нещо и после да се отдам на следобна почивка, но ще видим как ще ми се стекат обстоятелствата. Simple Smile

Желая ви хубав ден, прегръщам ви!   bouquet

# 223
  • Бургас
Добро утро!
Как сте бременни коремчета!
МИРА, ЧЕСТИТ ВИ СИН ГЕОРГИ!НЕКА ВИ БЪДЕ ЖИВ И ЗДРАВ И ДА Е ГОЛЯМА РАДОСТ ЗА СЕМЕЙСТВО И БЛИЗКИ!А на теб желая скорошно възстановяване!

НАНИ, ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА ТИ СЛЪНЧИЦАТА!ДАЙ БОЖЕ ДА СА СИЛНИ И ДА БЪДАТ НАБЛЮДАВАНИ КОЛКОТО Е НУЖНО, ЗА ДА СЕ ГУШКАТЕ И ДА СИ ГИ ОТГЛЕЖДАТЕ С МНОГО ЛЮБОВ КАТО СЕ ПРИБЕРАТ ВКЪЩИ!
На всички останали поднасям по едно:

Аселинка, вкъщи ли си вече?

# 224
Добро утро мили мои  Hug аз поспинках но май съм не Hugщо отпаднала,или е пролетна умора  Whistling Да питам мамите влезли в последния 3-ър проявяват ли ви се симптоми от първите месеци?Този метален вкус,умора....и т.н. Е хубав ден от нас пък после ще мина да ви видя пак  Hug

Общи условия

Активация на акаунт