Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - 14 -та част

• 26 776
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро и от мен!
Честита рожба на Мира!
Честито и на nanya! Много силно вярвам и усещам, че ще се приберете всички заедно вкъщи, по- скоро от колкото очакваш!  Hug

За болките и симптомите след 6-ти месец и аз бях питала тук. Общо взето все си ни боли нещо и то е нормално, но трябва да сме търпеливи защото си заслужава крайния резултат! Simple Smile
Аз много я мисля тая моя артерия, пак ще почна да изнервям околните!  Cry Кажете как да не го мисля толкова!
Искам да ви покажа какво се роди от месеците лежане вкъщи и сега пак ще опитам да прикача снимка!

# 226
Пак не успях Sad ще се похваля във facebook

# 227
  • Пловдив
Добро утро и от мен  Hug
Аз снощи си поисках инжекцийка обезболяваща и бях дорбре след нея. Сега също бивам и съм енергична общо взето. Малкото пухче ми дава сили  Heart Eyes Качих една снимчица в албумчето да го видите   Heart Eyes

# 228
Дони, Васко е  пухче безценно:))Много сладък с дупето нагоре:)Спокоен изглежда, дано  да  хапва добре и да си ходите вкъщи щастливи!
Мене нищо не ми действаше,умрях от болки:(

# 229
здравейте мили мами!хайде и аз най накрая да се включа в новата темичка.малко нямам време за стоене пред компютъра,но... smile3541  Heart Eyes
искам да попитам вас мами знаете ли нешо за гъбички в устата?моето бебче има от кърмата казват че са и му давам едни капки от рода но нистатин,но те много му горчат и само плаче  Sad и като прибавим и коликите....представете си картинката. Tired

# 230
Аз съм давала Дактарин за гъбички. Той е като гел и е сладникав, децата го ядат.

# 231
Добро утро и от мен, виждам че всички сте активни и сте на линия, което ме радва!
Мира ,честито ти бонбонче, да е живо и здраво !!!  bouquet

Нани, стискам ти палчета и при теб всичко да се оправи по скоро мила!Сигорна съм че малките принцески скоро ще подскокнат и всичко ще бъде наред!Не се обръщай назад и не се сещай за хора ,които не го заслужават, важното е че сте живи и здрави и тричките!!!

Емси ,незнам дали е пролетна умора ,но мен вече всичко ме боли  и се чувствам  много отпаднала тия дни! Особенно вчера ми беше толкова подтискащо и смачкано чак не ми се говореше с никой!За болките при мен май се засилват и в краката и в гърба newsm78, а да не говорим за горещите вълни и ритането на беб Crazy #Crazy,но какво да се прави трябвя да търпим- не остана много![/b

Дони ти защо чак днес си поиска обезболяващо, нали то не вредяло на беб за кърменето? Аз бих искала сигорно веднага ,като се знам как търпя на болка! newsm78И още нещо да те попитам- с пълна упойка ли беше?

# 232
  • през девет планини в десета
здравейте мили мами!хайде и аз най накрая да се включа в новата темичка.малко нямам време за стоене пред компютъра,но... smile3541  Heart Eyes
искам да попитам вас мами знаете ли нешо за гъбички в устата?моето бебче има от кърмата казват че са и му давам едни капки от рода но нистатин,но те много му горчат и само плаче  Sad и като прибавим и коликите....представете си картинката. Tired
[/quote  само дактарин  най добре действа.Аз със първото имах такъв проблем и само това ни помогна .

# 233
  • Пазарджик
Момичета, благодаря ви за пожеланията и куража, който ми давате Hug

# 234
здравейте мамчета  Hug и на мен ми е едно отпаднало днес ,вчера малко прекалих с разходката и днес съм решила да почивам цял ден  Laughing..

# 235
Нани, много ще се моля за твоите момиченца скоро да се гушкате у дома! Момиченцата са борбени, вярвам, че краят на цялото това премеждие ще е успешен! Дони, толкова е сладък Васко Heart EyesНаправо като ги гледам сега бебчовците не мога още да повярвам, че вече си ги гушкаме и те заедно с нас преминаха през всичките тези премеждия Simple SmileМини, изпуснала съм твоят Али, отдавна не бях влизала в албумчето, ама ще се окаже, че почти не спя, но спя пророчески Mr. GreenСинеочко се очертава, и мисля, с трайност и категоричност Hug

# 236
Здравейте пупета и от мен

Мен днес ме поразходиха до вилата, за малко да се поразходя поне седнала в колата, и съм толкова крива тези киселини, ще ме пукнат нямат минаване сега ще пробвам хапчетата на Голди, много ми е зле в чудо се виждам Weary. И мъжа ми го ужили пчела, наду му се лицето, главата ми наду и той идеше ми на края да го тръшна веднъж в земята, ако трябваше да търпи това което търпя аз, не ми се мисли #Crazy

Дони малчо е много готин, и как е заспинкал с дупето нагоре унииииклен smile3501

На другите мамчета много гушки  Hug Hug

# 237
  • Пловдив
eli_869, мен си ме обезболяваха много сериозно - до обед на втория ден бях на система обезболяваща, нещо мускулно (морфин някакъв споменаха) и епидурален катетър. Но пак си ме болеше. След това ниха само на мускулни инжекции и някакво хапче, а после само на хапче, което не ми е особео ефективно от следобед нататък. Затова и снощи си поисках инжекцийка. Иначе не бях с пълна упойка, а със спинална плюс епидурален катетър.

# 238
добро утро, хайде поспаланки ставайте! Simple Smile

Дониии, имаш много сладичко бебенце, а как е вирнал дупето нагоре още повече ми хареса!  Mr. Green Пу пу сладур да ви е жив и здрав. Дано вече да се чувстваш по-добре след секциото и бързо, бързо да отминава болката, за да може да се радваш пълноценно на малкия юнак!  Hug

Звездичка, не се ядосвай, мила! Мъжете са такива малко нещо да ги заболи и опищяват света, всички ще разберат какво им е! То природата си знае работата и затова е рекла жените да раждат! Simple Smile Ние сме силни и ще се справим. Малко още ни остава, стискай зъби!   bouquet

Кремче, аз забелязвам, че когато излезна на разходка и малко повече по ходя започва веднага да ме свива корема и получавам контракции. Като съм си в къщи и си почивам нямам никакви проблеми. Явно до края трябва да сме в покой! Simple Smile

Голди я няма  newsm78 къде ли се изгуби това момиче?

До скоро от мен и приятен ден!  Hug

# 239
Добро утро мили мои  Hug минавам да ви пожелая хубав и слънчев ден изпълнен с много усмивки. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт