Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - 14 -та част

• 26 777
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро, сладурани мои! Simple Smile

Днес е Благовещение и нека освен кафенце да се почерпим и с по едно кексче! Simple Smile А на всички именници да им е живо и здраво името и живота им да е изпълнен с радост и щастие! Simple Smile

Шоки, добре съм си аз! Simple Smile След вчерашната разходка и после почивка направо се чувствах като преродена! Simple Smile Но сега отново ме чакат домашни задачки, даже вече сложих и да готвя! Simple Smile

Дони, добре дошла у дома с новото попълнение в семейството. Много се радвам за вас и ви пожелавам цялото щастие на земята. Явно всяка нова мама има проблем с кърменето това го очаквам и при мен да се случи! Simple Smile Ще навакса бебчо, споко! Само търпение трябва! Simple Smile   Hug

Емси, я не се тормози за глупости..., това е от хормоните! Simple Smile И моя мъж ме изнервя на моменти, ама по-добре да не обръщаме внимание на тези дреболии. Simple Smile

Йовче, честита дата за секциото! Simple Smile И ние скоро ще определим нашата и вече нямам търпение! Simple Smile

Женя, добре дошла сред нас и успех до финала! Simple Smile

Хайде, кукли оставям ви, че ме чака работа! Пожелавам ви хубав ден!   bouquet

# 301
Мамета,искам да кача една снимка,за да ви попитам дали знаете какво е това,но не знам как?!Може ли малко помощ от по вещите

# 302
Звезди,виждам че си тук,може да видиш снимката в бъдещите юнски мами,попитах и там,но сакън.....

# 303
Здравейте пупарланки

Така ми се спииии ама имаме майстори в нас, слагат климатика, по малко почвам да дирижирам ремонта.
Емси и моя мъж ме ядосва с тоя ремонт, ама го почна те са такива бутни могили, не се ядосвай миличка.

Дони, радвам се, че сте си в къщи вече и сте превъзмогнали първоначалните пречки с кърменето, а за секциото и аз не мога да се похваля с висок праг на търпимост на болка, ама каквото такова. А за зодията съм близнаци, много сме добрички ама колко трудно взимаме решения ooooh!

Ели, мило как в тоалетната бе ихихихи искрено ме развесели Hug, другия път към хладилника да се насочиш, ей съвсем изтрещяваме вече.

Йовче, къде се изгуби мила, хайде стискам палчета нещата да свършат с ремонта и чакам снимките  Hug, и да не ни забравиш ей, а и честита датичка мила .

jp, на мен ми беше така тру7дно да свикна с лежането, аз съм много дейна и никога не ми се седи на  едно място, а и работата ми е да съм постоянно на път и в движение, толкова ми беше тежко да се примиря с това, но за беб давам всичко така, че и това ще мине.

Шокиии, какво прави големия двумесечен мъж, хапва ли си?

Асе, блазя ти за разходката, на мен беб не ми дава да ходя много, тук от няколко дни все се сърди, тежи ми, как ще се приготвя за него идея нямам Cry

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 11:13 от zvezdi4ka84

# 304
Добро утро сладуркииии Hug Hug Hug!!!

Звезди , това с хладилника го минах  Mr. Green-случи ми се още в 5тия месец, но честно не съм очаквала да заспя на тоалетната! Ужас, мъжа ми не спира да се майтапи ! Наистина изтрещява човек май с тази бременност newsm78

Дони не си първата ,която ми го описва така ,незнам вече май съм  изключила за раждането вече,сигорно ще ме хване треската преди датата newsm78!Мисля си само за след това- колко ще е хубаво!От толкова много мисли главата ми ще гръмне,сигорно и за това заспивам на разни места- само се моля всичко да е наред ,че да се свършва вече!Дано и при мен да мине толкова леко ,както при теб! Много се радвам че вече сте се прибрали,а за къменето съм сигорна че всичко ще се нареди с времето Peace

Жени- Здравей мила!Ти защо лежиш?Кажи нещо повече за себе си ,ако искаш разбира се Peace!

Емси и при мен нещата се овъртат с тоя ремонт ,да видим и ние до къде ще я докараме ThinkingНа мен от начало не ми се бързаше много ,много но май вече е време! Мъжа ми ме изнервя , но сега поне сме  се разбрали да започва в началото на април- затова сега ще  мълча дотогава.

Мами - аз да се оплача накрая!Сутринта се събудих пак  от болка между слабините и десния крак- все едно някой ме натискаше по синина и естествено не можех да се мръдна!Това ми се случва за първи път ,болката продължи не повече от 5 мин.Свекито каза че сигорно е било прискрипано нервче ,но аз искам да питам и вас ,че ще ми е по спокойно!

И аз да почерпя за днешния празник ,не че празнувам,просто ей така за здраве!

# 305
Здравейте, момичета!  Hug
Минавам и аз да  се отчета, че да не ме мислите.  Wink
Първо, Честито Благовещение! Нека Богородица закриля вас и вашите семейства и помогне да доизносим така желаните бебчета!

Мини, видях снимчиците на Али, страхотен е с тези големи хубави очи!  Hug

Йовче, чакаме и твоите снимки!

Добре дошла на Женя Иванова. Може да ни кажеш нещо повече за себе си, ако искаш.  Peace

jp, напълно те разбирам за желанието ти за работа и действие. Аз съм по същия начин, искам да си изпера всичко, да изчистя всички шкафове и гардероби и т.н.
В тази връзка моят мъж вчера и днес пребоядиса спалнята ни, където ще е и бебчо и сега пада голямо чистене след него. Той пък милият нямаше тъърпение да я почва тая работа, че да му се маха от главата.  ooooh!  Явно за разлика от вашите мъже моя ме изнервя с нетърпението си.  hahaha

Дони, добре сте си дошли вкъщи! Сигурна съм, че проблемите с кърменето скоро ще отшумят. И аз знам, че трябва да се ползват силиконови зърна при недобре оформени такива. От другите мами знам, че е добре да будиш Васко по-начесто сега в началото, за да се храни, щом сам не се буди. Особено, както е спаднал на тегло, възможно е да няма толкова силички да се буди сам и да суче повече, затова по-добре по малко по-начесто.

Ели, и аз си мисля, че е прищипано нервче.  Peace

Асе и Звезди,   bouquet

В леглото съм, че днес повече от 2 часа бях навън и ме е страх да не съм прекалила.  ooooh!

# 306
Не съм чела, но минавам да се отчета, понеже сутрин ходя да отключвам на майстори и тази седмица няма да съм много активна, но се надявам да се отчета със снимки съвсем скоро.

# 307
Добро утро! Simple Smile

Ето и по едно капучино тази сутрин! Simple Smile

Йовче, желая ви бързо да довършите ремонта и скоро да ни покажеш снимчици от новообновения ви дом! Simple Smile Желая ви успех! Simple Smile

Голди, един ден ще си мечтаеш за леглото, за съня, ама няма да го има!!! Simple Smile Обаче ти го пожелавам от сърце, защото това е най-сладкото и жадувано бодуване покрай нашите мънички бебчета!   bouquet

Ели, и аз за кратко получавам от време на време болка в слабините, но си мисля че е от разширяващия се таз! Simple Smile Ако обаче ти е притеснено, по-добре се обади на твоя док. и му кажи притесненията си! Според мен по-добре е да се обадим и да се окаже глупост, отколкото да не обърнем внимание! Hug

Звездичка, ама и вие ли сте в ремонт!  #Crazy Леллеее момичета направо незнам как успявате и с майстори да се занимавате!!! Вие сте героини! Ние правихме изцяло и пълен ремонт преди 1 год и слава Богу сега не се занимавам с това, но майстори в къщи...оооо ужас! Желая ви наистина да имате сили и нерви да изтърпите и това!  Hug

Емсичка, аз във форума снимка от моя компютър немога да кача, а съм опитвала хиляди пъти и не става и не става! Мога да качвам снимки само от нета! Дано да има някоя по-веща мама и да обясни на нас непросветените  Mr. Green

Желая ви хубав ден, момичета и повече усмивки и настроение!   bouquet

# 308
добро утро и от нас... Hug Аз тази нощ спах доста добре.Нещо контракцийки ме мъчат от снощи,пих магнезий и мисля днес да се отдам на покой....Аселинка и аз не мога,ама вече спрях и да опитвам  Crossing Arms благодаря за капучиното,ама давай и закусчица.Да ви питам как се справяте с обезкосмяването?Аз краката...криво-лево...добре,ноооо тайното място....ужас,мъка трагедия...

# 309
  • Бургас
Добро утрооо!

Къде са новите бременни коремчета?Щом не пишете, значи не почивате активно!Поспрете се малко  Wink
Голди, Йовче, вие вече сте в 30-та седмичка, браво!  Hug
Емси, лежи си, за да отминат контракциите!
Звезди, папка, спинка, плаче - всичко прави бебо Simple Smile, ще видиш как е  Heart Eyes
Спокоен ден на всички от нас!

# 310
Мили мой сладички пупета влизам само да се разпиша, а после ще ви видя обстойно, че сестра ми с която живеем в един град не е идвала да ме види от 2 месеца най-сетне се накани да пием кафе.

Много ви гушкам и после специално по именно, ще си говорим  Hug Hug

До после!!!!

# 311
  • Пловдив
Минавам само на отчет. Имам проблем с бебчо и затова нямам време. Спря да се храни и постоянно спи, в следствие на което от 3 кг. бебе стана 2200 вече... снощи по спешност дойде неонатолог у нас (да й дава живот и здраве Бог на тази жена). Минаваме на АМ за недоносети и с молби, кандърми и разни методи ще се опитваме да го захраним. Аз вече бях на ръба на силите си изпаднах в голямо отчаяние, от което предполагам ми спря и кърмата  Cry Сега само се моля да се закрепят нещата. На този етап целта ни е да запазим теглото и да спре да отслабва, защото вече няма сили нито да яде, нито да стои буден.

# 312
Doni M, а кръвни изследвания пускали ли сте? Да не би да е анемия нещо?

# 313
Дони, милича направо ти съчувствам и само мога да си представя колко си притеснена и отчаяна! Важното е бебчо да се захрани и да започне да наддава. Стискам палци и се моля всичко да отмине и този стрес да е скоро зад гърба ти! Прегръщам те силно!  Hug Недей да се поддаваш на отчаянието колкото и да е трудно, вярвам, че всичко ще се нареди!  Praynig

# 314
Здравейте и от мен!  Hug
Дони, моля се по-бързо да приключи сагата ви около захранването. По-добре да е на АМ, отколкото да го мислиш, че не яде достатъчно. Сигурна съм, че всичко ще се оправи, само бъди по-спокойна и имай повече вяра и кураж. Мъжът ти до тебе ли е в този труден първи момент?

Звезди, чакаме те после.  Hug

Асе, гледам уж да полежавам повече, но все по-трудно ми се отдава. С това хубаво време, а и с мойто добро състояние (не смея даже да го кажа  Praynig) все ми се щъка насам натам и само за домакинска работа си мисля. Не го отдавам толкова на гнездене, колкото на първото по-топло време след безкрайно дългата зима.

Йовче, не е лошо така да се разписваш, колкото да знаем, че всичко е наред  Hug Пожелавам ти по-скоро да се отървете от майсторите.

Шоки, доста по-спокойна съм вече като почнах да въртя седмичките с 3 отпред. Все се сещам за Мини в тия седмици вече.

Емсичка, за снимките знам, че първо трябва от твоя РС да ги качиш в някой сайт и тогава да ги прикачиш. А за обезкосмяването -  ooooh! само опипом действам с бръсначката и си признавам, че е рядко, горе долу преди преглед само. Така или иначе се събличам само пред док, моят мъж горкия... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт