Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - 14 -та част

• 26 777
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Голди,и аз като теб пипом с огледало и се чекна като жаба.... Blush И горе долу за прегледите се окосявам,ама започва да става топло,ще наизвадим късите гащи и не ми се мисли....... ooooh!

# 316
Здравейте и от мен сладурки Hug Hug Hug
Много се радвам , че повечето мами се чувстват добре и им се отдават разходки, но все пак не се пренатаварвайте- МОЛЯ ВИ!!!

Емси,Голди-малко ме е срам да го кажа ,но на мен мъжо много ми помага с окосяването Embarassed,но какво да се прави милички! С едно огледало насреща и така става номера Tired
Вчера с Звезди си говорехме за кола маска преди секциото , но аз май няма да изтрая че вече и без това не си осещам нищо между краката Embarassed

Звезди-приятно кафенце със сестричката мила! Hug

Дони -сигорно не ти е лесно мила ,но не се отчайвай- всичко ще е наред ще видиш! Бебо ще стане най-красивия пухчо !:peace: Hug

Аселинче- за качването на снимки , пробвай така да видим дали ще стане-- натисни на вмъкни изображение,след това отиди на снимката и с десен бутон  натисниcopy link lokation- мисля че ще се получи Peace
А за болката - за сега всичко ще е наред и мисля да изчакам до 29, че тогава съм при доки!

Навсички останали спокоен ден и послушни бебоци и новите мами да се разписват от време на време да не ги мислим Hug
Хайде и аз да не остана назад с капучиното на Асе и едно сокче да си пийнете!

# 317
Асе - извинявай миличка не бях много точна- след като натиснеш copy link lokation  се връщаш във форума и между двете m-та пак с десен бутон натискаш paste .Това е! За вмъкването на картинка ,нали знаеш? След иконката за вмъкни видео!

# 318
  • Стара Загора

Жени- Здравей мила!Ти защо лежиш?Кажи нещо повече за себе си ,ако искаш разбира се Peace!

здравейте и от мен мили мами   bouquet
Аз лежа защото имам болки наподобяваха точно като предменструалните ми,отидох бързо при лекарката ми.. доста обезпокоена,прегледаме, каза че нямам разкритие за шийката на матката нищо не каза и така изписа ми магнерод и но шпа и каза да се прибирам вкъщи и да лягам. Преди няколко дни се чувствах много добре и излизах да си оправям едни документи обаче явно съм прекалила и сега пак така с болки на легло,чакам да дойде 9 април за да ходя пак на преглед и ще я накарам да ми направи сонда до колкото разбрах така се установява дължината на шийката и дали е скъсена. И това в общи линии за мен лежа си,чета ви от време на време и си се надявам да е нещо безобидно та да мога да излизам от време на време поне за мъничко
Желая ви прекрасен и усмихнат ден изпълнен само с положителни емоции   bouquet

# 319
Жени дано наистина да няма нищо сериозно ,пази се ! Наистина е добре да ти направят този преглед ,понеже виждам че вече си с 19 г.с. и е хубаво да се взимат мерки на време! Не искам да те плаша ,но и аз бях така с болките- разликата е че аз имах 1см разкритие и се наложи серклаж. Доно при теб не се получават така нещата (не че има нещо страшно от серклажа),просто се пази и слушай лекаря си! Peace

# 320
  • Стара Загора
 Hug слушам,пазя си леглото и си чакам мирно и кротко 9 април.ама то за серклаж при мен май е късно

# 321
Ами и на мен така ми казваха ,обаче го направиха- дано при теб не се стига до там!Почивай си, пий си хапченцата и това е! Аз мисля че в момента при теб е важно да нямаш контракции ,то за това е и магнерота ,така че споко Peace

# 322
  • Стара Загора
аз и да имам няма как да разбера,защото не знам що е то контракция  Cry ти сега със серклаж пак ли трябва да лежиш,има ли болки  Hug

# 323
Здравейте момичета!
Дони, мила, дано скоро се оправят нещата и малкия да започне да качва. Ако не ти е спряла съвсем кърмата може да се обадиш на някой консултант по кърмене за съвет. Може би ако се цедиш, докато сте на АМ, после да можеш пак да кърмиш.

eli_869, аз имам същите болки ден през ден, ако не и всеки ден. Понякога, ако направя по рязко движение ме срязва точно там, а вечер като се уморя не мога да си вдигна десния крак и да го кача на леглото. Нещо от обездвижването е.

Иначе бях на преглед миналата седмица. Всичко изглежда добре. Дребосът си расте и така. Мога да се разхождам по час- два на ден и да върша по- лека домакинска работа, но докторът каза все пак след 5 месеца лежане да не се престаравам.

Нещо ми горчи на гърлото тази сутрин, дано не съм пипнала нещо. Отивам да изпия ударно сокът на един- два лимона, ако има нещо да го пресека.

Пазете се всички и не унивайте!

# 324
Ели, няма нищо срамно в това, че мъжът ти ти помага в "Мисия полу невъзможна"  hahaha При мен проблемът е, че и за къпането вече имам специално време от деня - когато съм най-гладна. Просто тогава най не пуфтя и не сумтя в банята, че вече коремът доста ми пречи. Мъжо тогава е на работа, абе както и да е.

Жени, сондата означава вагинален ехограф. Обикновено така се измерва дължината на шийката. По принцип е късно за т.нар. профилактичен серклаж, но ако се наложи при теб още има врече да ти се направи. След серклаж е добре да няма много физическо движение, да не се върши никаква домакинска работа, за да не се скъса серклажният конец. Контракциите се изразяват в втвърдяване на корема - целият ти корем става на 1 топка, стяга се и обикновено не е болезнено. По-лошо е, когато това втвърдяване е съпроводено от тип менструални болки - тогава контракците са болезнени.  

Звезди, голямо кафе направи днес, айде чакаме те да се разпиишеш.  Hug

Фиксче, радвам се че новините ти са добри. А и най-хубавото е падането на пълната забрана за разходки. И все пак наистина почти постепенно, че и сега бебо почва да тежи повече и по-бързо се изморяваме.

# 325
Жени, не е късно за серклаж,  дано не се налага,но трябва ли не го мисли.

Фиксче, дано   лимоните са подействали и имуннната ти система  да седи желязна:)

Липсват ми снимки на шкембенца:)Хайде моля Hug
(да не пускам моя hahaha)

# 326
Мини, аз пък чакам снимките на Али от мобилния ти. Може да съм поизперкала ама не забравяяяяям.  Party Подсети ме да кача и аз две мои снимки.
Тази нощ хич не можах да спя и се сетих за вас - Али спря ли да повръща вече?

# 327
  • Стара Загора
точно днес се чудех дали е нармално да ми е толкова твърд корема,а то какво било

# 328
Жени - както каза  Голди ,когото има и менструални болки става  лошо- това с контракциите,а иначе не, просто ти се стяга много коремчето и бебенцето слиза надолу - за това се наложи поне при мен серклажа ,а и пак казвам аз имах разкритие.Не се страхувай ,всичко ще е наред Peace!

Голди- аз след серклажа бях така- с къпането.Без мъжа ми не смеех да вляза сама в банята TiredИ на мен вече много ми тежи ,но поне сега се престрашавам да се къпя сама - колко се къпя аз си знам ,но и това е напредък за мен. А бе луда работа!

Фикс - и на мен на това ми прилича ,то малко ли си полижах #Crazy!Довечера ще накарам мъжа да ме разтрие хубавичко,да ми се раздвижи малко кръвчицата .

# 329
За къпането и мен ме пазят  Rolling Eyes повечето пъти, основно да не се пребия.
Обаче за обезкосмяването - сори, ама каквото мога. Докторът да ме извинява  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт