Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - 14 -та част

• 26 777
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Жени, след стягането на корема винаги има отпускане след това, което е осезаемо. На какви дози магнерод и но шпа си? И трябва да си преброиш ориентировъчно колко стягания на ден имаш - до около 10 са нормални.

Ели, аз  все сама си се къпя, преди със страх, сега вече не. Имах предвид, че не мога да чакам мъжа ми да ми помага с обезкосмяването заради това, че все е на работа.  ooooh!

# 331
  • Стара Загора
Голди стягането го усещам предимно сутрин,но наистина не се бях замисляла колко често,но от днес това ще се промени.А относно магнерот-а първо трябваше да го пия 6х1 първите 3 дни,после 4х1 ако усетя подобрение.бях минала на 4х1,но от както почна да ме боли пак по- интензивно съм пак 6х1 и но шпа 3х1

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 16:45 от {Женя_Иванова}

# 332
Жени, и аз бях така в твоите седмички, контракции - сутрин, но не всеки ден. Аз пия Нутримаг, но от други момичета знам, че пият Магнерод 3х2, а не 6х1.
За но шпа има противоречиви мнения, тук от форума прочетох, че води до изглаждане на шийката, което не е добре, а моето АГ ми каза, че било само с плацебо ефект.
Аз пия папаверин при нужда или спазмалгон.

# 333
Голди - разбрах те миличка какво искаш да кажеш.То и ние си бяхме така отначало - когато той има време, после все по често и така вече сама и с къпане и обезкосмяване!Срам ,не срам като са ни взели ,ще ни гледат Naughty Laughing

Фикс- по принцип наистина не би трябвало да се срамуваме ,няма да ни делят на космати и некосмати ,така че ако мога ще се окастря,ако не мога - какво да направя! Верно че е притеснително ,но мисля че вниманието ще е насочено към друго!Само да му дойде времето ,ще му мислим.

# 334
аз пък пиех 4x1 нутримаг в твоите седмици Жени след което ми изписаха и нифидипин.
Сега съм на същата доза нутри маг и на гинепрал и нямам проблем- дано и да нямам никого повече Praynig
Че мисълта ми е - не е ли много 6x1 магнерот newsm78?А нутри мага по- силен ли е ,понеже знам че максималната доза е моята - 4x1?

# 335
Ориентирайте се към друго, но шпа-не. Голди е права. Аз си откарах рискова  до края без нито едно но шпа,а ми ги бяха изписали по 8 на ден.

Ели, няма да ви делят с космите,споко:))Даже си носят ножчета за всеки случаи. Crazy Вечерта преди секциото  идват да ни оправят с другото момиче,което беше с мене за сутринта и си носеха запечатани бигчета. Най-нормалното нещо на света беше да  го разпечата и да бръсне.
Но все пак не говорим за храсталаци,там и  бигчето ще е безсилно. Mr. Green

Ели,над 2 магнерота на ден е много.

# 336
Ели, масово имаше момичета със серклажи и 3 по 2 магнерот в болницата покрай мен. Не си обсъждайте по- добре дозите, за да не се шашкате. Все пак различните лекарства може да са с различно количество активно вещество в едно хапче. За нутримаг коментираха, че било по пречистено и немско, следователно по- добро.
Другото, което научих в патологията за магнезия е, че действа с натрупване. Ако почне да се пие от днес или се увеличи дозата от днес, трябва да мине време, за да подейства на 100%. Сигурно преразказвам тъпо, но в общи линии това чух от лекари и "колежки".

# 337
  • Стара Загора
Жени, и аз бях така в твоите седмички, контракции - сутрин, но не всеки ден. Аз пия Нутримаг, но от други момичета знам, че пият Магнерод 3х2, а не 6х1.
За но шпа има противоречиви мнения, тук от форума прочетох, че води до изглаждане на шийката, което не е добре, а моето АГ ми каза, че било само с плацебо ефект.
Аз пия папаверин при нужда или спазмалгон.

това с но шпа-то звучи обезпокоително  Sad а за магнерода наистина не знам,ама то щом някои пият 3х2 то пак са 6 хапчета така или иначе просто явно трябва по често да го приемам

# 338
Специално за Голди-актуални снимки от  преди 2 дни на Али в албумчето:))

Аз бях със серклаж и  в най-рисковия период преди 7ми месец бях на 2 магнерота. Една седмица преди секциото заради страшни болки и тежест ми казаха да пия по 3-4,та следоперативно заради това матката  не  контрахираше,кръв ми тече месец. Не видях положителен ефект от магнезия де.
Жалкото е,че у нас се е наложил някакъв лекарски шаблон-при бременност 3х2 но шпа и магнезий:(((

Сестра ми е бременна(ще ставам леля на момче:) и на нея е същата схема,която й я пробутаха още в трети месец.

# 339
Дайте наистина да не ги обсъждаме тия дози ,че то лошо да му  стане на човек.Аз лично се обърках newsm78 Все пак Жени щом твоя доки е казал така значи така трябва и точка!Но последно да отбележа- но-шпа не съм пила въобще!

Мини-аз едва дадох на мъжа да ме окастри пък не знам там как ще им давам Joy
Не ми се мисли -ама ще гледам да не си ходя с гъсталак де..... newsm62

# 340
# 341
Аз за това си го харесвам моя доктор, че излишни илачи не изписва.
Но- шпа в тия седмици не е ли вече само за болки? Като е така, едва ли пречи да се замени с папаверин?

Аз съжалявам за просташкия въпрос, ама това, таковата мъжът клекнал ли го прави  Mr. Green Embarassed?

# 342
Мини, те така те харесвам - изпълнителна, както винаги!  Hug Нямам думи за Али - много е порастнал, личи си вече си е голямо човече.
Не си казвала до сега за сестра си. Честито! Кога й е терминът?

Ели, в Нутримага се съдържа 4 пъти повече магнезий, отколкото в Магнерота. На листовката му пише максимална дневна доза 3х1. Твоята   доза леко ме стресира. newsm78 Изследвала ли си нивото на Мг в кръвта ти?

Жени, както писах аз пия Нуитримаг и просто съм чела, че момичетата, които вземат твоето количество Магнерот, го правят на 3 приема, а не 6 пъти като теб. Писах ти го така, ако е по-удобно като дневен прием.

Фиксче, от 3 месец съм заменила Но шпа с Папаверин и го пия само при нужда. На всичкото отгоре е и значително по-евтин.  Mr. Green

# 343
Ехо пупета ето ме ох сега се прибирам, ходихме с мъжо да взема боя за детската стая, релса за перде и завески, малко трябва да се шпаклова и си взех гащиризонче, че вече коремчето нямам в какво да го събера, порасна Embarassed

Ехеее колко сте изписали, виждам, че аптеката е отворена, и аз да се впиша тогава на мен доки ми е изписал магнерот 2х1, гинепрал и нош па само ако ме боли, което се случва понякога вечер, ама както се разбира всички ни карат на конвейер, само дето дозите са различни.

За обезкосмяването съм ужас, до сега преди да забременея беше изцяло на кола маска, ама сега много ме боли, направо е ад работата сега съм решила преди секциото да си направя цялостна кола ама да видим дали, ще издържа. а сега триъгълника срам не срам мъжо помага  Embarassed Crazy

Голди, Йовче честити да са ви тройчиците, хайде още малко ни остана

Мини, Али е страшен сладур, а с тази шапчица е голяма работа  Hug

Жени, стискам ти палчета, почивай си пий си хапченцата и господ напред и ти след него Hug

# 344
Голди - незнам защо така пия по 4x1 нутримаг- така казва доки newsm78
Верно че пише по 3 пъти ,но явно при мен се налага по 4.При изследванията казват че няма проблем- другите иследвания ще ги правим на 9 април и ще видим!

Звезди-честито гащеризончеееее Hug! Сигорно си на седмото небе ,че си си напазарила нещичко за беб- много се радвам мила, но се пази Hug!

Общи условия

Активация на акаунт