Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - 14 -та част

• 26 777
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Боряна,  виждам,че мислиш ретроградно като мене...Недей. С времето ще почнеш да си вярваш,че  ти си една голяма вина за всичко.
Много е трудно, но трябва да почнеш да дишаш по-спокойно, с  мисълта,че вършиш  каквото трябва.И другото не зависи от теб.

# 391
Пупенца, да ви се оплача, аз съм тотално лудичка Crazy Crazy

От една седмица съм в дилема дали да почна да си правя списъка за беб и за мен, все смисля че е рано и ме гони шубето ooooh!
Съвсем съм се издухала оле мале.

Йовче, хайде стискам палчета, огън не ти остана вече, много се радвам, че си се заредила така положително точно така трябва.

Ели, мило аз снощи едвам можах да стана от леглото,така силно ме болят слабините, но най -добре се консултирай с доки, за да ти е спокойно Hug Hug.

# 392
Звезди, ти списък си прави, пък покупките после, а така правя Simple Smile

# 393
Фиксче, честито 7 месече мила  Hug напредваш все повече.

А ми трябва да го почвам този списък, че то в нета има толкова много и те все едни претъпкани с глупости в тях с неща, който въобще няма да ни трябват.

# 394
Зравейте момичета-кокочета!
Да ви се отчета на 26 бях на ЖК.Малко ми се е вдигнала плацентата,но лекарката ми каза да се движа по мъничко.Понеже съм пропуснала вече две ФМ сега ще ходя на късна другата седмица Simple Smile

zvezdi4ka84-аз да ти кажа съм малко в едно такова настроение...Нас също ни чака ремонт и не ми се мисли.А милото... ooooh! толкова е спокоен,че чак ме хващат нервичките с неговото"Има време''
emsi4ka-стискам палци Wink

Прегръщам ви всички,няма да ви изброявам да не пропусна Hug

# 395
Звезди утре съм при доки мила и ще видим дали е нещо от което да се притеснявам- дано не е Praynig
Вече не ме боли ,но все пак ще и кажа.
Стискайте ми  палчета ,моля ви, да се прибера че искам да си чакам реда-не бързам за никъде newsm45

# 396
  • София
boryanashy , не се притеснявай толкова за кръвопотока(знам,че е лесно да се каже).Нещо изписаха ли ти за него.При мен също не беше добре,а доколкото помня и при Дони,а ето ни с бебоци вече. Всичко ще е наред,само да са под контрол нещата и да се следиш често,също доплер прави. Аз пиех дузофарм и Биогейм,отделно инжекциите фраксипарин,аспирин протект,неофолик мета, хапчета за кръвно ooooh! ,лошо ми стана сега като ги изброих,ходех си с един несесер с лекарства и пиех по цял ден,но важен е крайния резултат Peace
Ставам,че Преси е нервак днес и ме тормози Laughing

# 397
  • Пловдив
Здравейте и от мен за днес! Днес съм по-оптимистично настроена. Пухчо с малко кандърми си хапва и днес отново е наддал малко грамчета. Аз пък бях при док за махане на конците. Дано вече нещата потръгнат и да нямам притеснения.

boryanashy, честито за апартамента   bouquet Само хубави неща да ви се случват в него и да си живучкате щастливо с детенце в него  Hug Какъв е проблемът на кръвопотока? Какви лекарства приемаш? Аз си имах перманентно такъв проблем заради вродена тромбофилия. Даже бебчо изоставаше накрая сериозно и секциото си ми беше по мед. причини за феално страдание. Пиех дузодрил, флебодия, клексан инжекции, аспирин, неофилик мета, витамини, омега и разни там други, които нямат отношение.

emsi4ka, това е много неприятно с бъбрека. И аз едвам кретах през бременността заради него и все ме заплашваха с разни тръбички, но си търпях стоически. Дано ти се размине бързо!

zvezdi4ka84, не е рано за списък - започвай да си го правиш малко по малко. Всичко ще бъде наред  Hug

# 398
Дони,дано и аз устискам като теб...Звезди,аз онзи ден докато си писахме във фейса,направих списъка какво ми трябва за изписване,посрещане и пр.Гледах от примерни списъци и нета и си отбирах неща които преценя за добре.Мисля като вляза в 8 месец,да започвам малко по малко с покупките за бебка.Мисля да започна първо с козметиката,не знам защо...Чудя се между Себа мед и Бочко,май ще е Бочко,но не знам

# 399
DoniM, радвам се че нещата се оправят Simple Smile!
емсичка, дано други такива случки да нямаш!
boryanashy, не знам нищо за проблема, но някак е успокояващо като чуеш, че и други са го имали и всичко се е наредило!
Звезди и аз си го гледам щастливо тоя месец, ама не смея да се похваля. Че едни суеверия и фатализъм са ме налегнали, хич не съм аз  Rolling Eyes

Моят беб е много бесен, чак питах докторът дали е нормално  Laughing Последните две седмици любимото му е да се мести от ляво в дясно и обратно. Докато завърши маневрата съм през 10 минути в 00-те  Sunglasses.

# 400
Здравейте, момичета!  Hug
Минавам на запис, да не се притеснявате.
Добре дошла на poppy-fairy. Избери си как да ти викам - Попи или Феъри? Пожелавам ти ползотворно лежане и бъди сигурна, че всичко ще е наред. Тази темичка е вълшебна.

Дони, радвам се, че вече сте по-добре. Важното е ти да си по-спокойна! Васето на кърма ли е вече или на АМ?

Борянка, честито ви жилище! Да сте живи и здрави да си го направите, както искате, да си го напълните с детски смях и викове! Да вземеш да се стегнеш  Naughty! Нали ходиш при док на преглед, мерите ли тоновете на бебето? Правили ли са ти коагулограма и т.н за кръвосъсирването? Твоят док да не ти вика, че били опасни нещата, ами да действа!

Емсичка, кофти това с престоя в болницата, но по-важното е, че ситуацията е овладяна. Изолирали ли са ти нещо в урината или просто си имала болки?

Фиксче, честит ти 7-ми месец. Така да си откараш до края на 9-ия ти пожелавам.

Ели, мисля, че тези болки са нормални. Аз също понякога особено вечер имам по-силни болки ниско долу и в кръста и си мисля, че може и да почнат болезнените контракции, но гледам да не мисля за това и те после отминават.

Звезди, и аз само се каня с тоя списък.  ooooh! Имам някои купени нещица, които са в нас, чакам да получа и други. Мисля поне да направя списъка и да отметна какво имам, а пък след Великден ще почна да пазарувам. Хем имам желание да приключа с всичко, хем ми се струва, че е рано, хем понякога параноята ме хваща, че ако сега родя трябва всичко другите да го направят.  Confused
Асе, Рали, Женя, jp   Hug (дано не пропускам някой  Embarassed)

# 401
  • Стара Загора
хехе споделяйте списъчета и с нас, на мен лично ще ми е много интересно,въпреки че ми е мноооооогооо рано  Laughing

# 402
Да взема и аз ли да си правя списаче вече newsm78
Като ви чета ,май няма какво да му мисля!То и без това аз само ще пиша- другите ще пазаруват Weary
Само кажете от къде долу- горе да се ориентирам,че представа си нямам!

# 403
Здравейте отново!

Аз бях днес на преглед и ново 20 - бебето не расте с добри темпове. Sad Та сега ще пия и Дузофарм, и протеини на прах. Дано да помогнат. Ще опитам и да ям повече, защото в действителност въобще не ми се яде, а и имам киселини.

Иначе ми направиха теста за фетален фибронектин и поне той беше отрицателен.

Но часове за преглед нямаше за следващите 20 дни и се чудя дали не е много. Вие на колко време ходите на преглед?

За покупките - всъщност аз установих, че в началото не трябват много неща. Примерно с дрешките няма смисъл да се увлича човек, защото малките ги израстват много бързо. Мисля, че е разумно в началото да се купят по-скъпите неща (или поне човек да си ги избере) - количка, легълце. По-дребните неща могат да се купят всичките в рамките на един ден.

Аз се бях увлякла и с бебешката козметика, та изхвърлих доста с изтекъл срок в последствие.

# 404
jp, аз ходя веднъж на 2 седмици на прегледи. Но аз имам и таласемия - вид вродена анемия. Имало е случаи, когато съм звъняла на пожар и ме е приемал веднага, например последната събота вечерта.... Не се притеснявай, понякога плода изостава, друг път пък върви малко едър. Аз по едно време имах и драстично разминаване между размера на плодния сак и емриона в началните седмици. Но после нещата се оправят, не бързай да си мислиш лоши неща.
Пий химийка и хапченца, и аз съм с по 10 хапа на ден, а и мъжо и той пие протеинче, нищо лошо няма.
Слушай си доктора и си мисли хубави работи!И мен малко ме е шубе, ама стискам и гледам да не мисля.

Общи условия

Активация на акаунт