Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - 14 -та част

• 26 776
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • Стара Загора
здравейте   bouquet
аз от сутринта си ви чета  Laughing но сега реших и аз да се запиша
Прекрасен ден мили мами  Hug

# 481
някои от нещата грам няма да са нужни.......йод,сутиени и подплънки,двата вида джапанки също...лигнина е важно да е нагънат на парчета.Обезболяващите също не са нужни/в болницата има/за бебе трябва само-1 залагалка,памперси малък пакет и мокри кърпички за дупе.

# 482
Мами -Моля се и при мен да мине така леко ,както и при вас и да не усетя времето Tired
А поставянето боля ли ви много?Знам че имам време ,но наистина тази мисъл не ми излиза от главата и трябва да разбера всичко,въпреки че колкото по малко зная ще е по добре!

# 483
  • Пловдив
eli_869, операцията изобщо не е един час, а доста по-кратко. Такова вълнение е, че времето минава като един миг. А моментът, в който усетих как изваждат бебчо и проплаква е просто НЕЗАМЕНИМ. И мен ме беше страх, но никога не бих се лишила от този момент, ако трябва отново да избирам на база опита си  Peace
И при мен като при jp анестезиологът постоянно ми говореше + и моят док се включваше от време на време. Самото поставяне не боля - при все че съм с нисък праг на болка.

# 484
Здравейте мили мои  Hug Бебка е 1200,добре си е там,дано така и до края.Бъбрека и той се оправя... Praynig дано вече не му става нищо...  Laughing Така и най-важното:Питах доки за раждането,той каза секцио Naughty Каза че понеже имам една незавършена бременност,която не зависимо че са се родили живи се води аборт,не е препоръчително да се раждам нормално,каза и че съм тясна.Каза че ми го препоръчва не само като мой лекар,но и като на приятел.Каза че няма да ме приспива,а и аз не искам,искам епидурална или спиналана.След 01.06 трябва да изберем дата,охххх,някак си се притесних.Каза че секцио се препоръчва и за да пощадим плода,но не разбирам от какво???Ви какво мислите по въпроса?Това е за сега от нас,отивам да слагам масата,а после ще ви пиша пак 

# 485
Емсичка, не е ли рано още да говорите за раждане  newsm78
От преразказаното от теб, единствено тесния таз сякаш е показание за секцио.
Не знам какво да те посъветвам, още повече че подобна дилема ми предстои и на мен.
Някакси се е наложило, че дълго чаканите деца е по- безопасно да се раждат секцио, дори и да няма показания за това, пък аз не съм съвсем убедена...

# 486
Емси -много се радвам че всичко е наред мила! HugКакто и при теб ,така и при мен доки каза същото- че  съм тясна и че трябва да щадим детето,каквото и да значи това newsm78При мен различното е че плода е голям.Мога само да ти кажа- честито за секциото и ще мислим за датички  HugДано да си остискаме до тогава Praynig

Дони -сигорна съм че е незаменимо мила,но нали знаеш че човек трябва да го изпита преди да разсъждава ,а аз с бременната си глава- първо много взех да разсъждавам на ум ,а пък нищо още не съм изпитала newsm78! Така че кой знае колко още ще ви надувам главите за секциото и подробностите около него- моля ви кажете ми като стана досадна! Пак ще сте си моите сладурки Hug!!!

Звезди ,къде си бе моме? ThinkingДа не си пак на покупки или на вилата?

# 487
Охххх,ами не знам....Абе щом е за бебка както иска така ще раждам.....Ели,ще устискаме,как няма да устискаме....много мина,малко остана  Hug Имам чувството че сега времето минава много по бавно от предните седмички,малко по малко се доближаваме,но това е толкоооова бавно  Whistling

# 488
Пупета здравейте как сте миличките ми

Аз днес май не съм много добре, снощи беб ми тежеше не спинках никак добре, днес излизах малко и като се прибрах пак ми натежа, кръста и таза ме болят зверски много, беб сякаш вече ме отпусна малко ooooh! ooooh!, вече ще полудея.

Да се повя харесах си количка http://slunce-bg.com/productv/190/baby-design-sprint-plus-2v1.html към нея ще си купя и кошче за кола има към модела, много е маневрена ,мой размер е т.к. аз не съм много висока, много съм доволна, харесах си и кошарка със скринче.Но за сега ще изчакаме като дойде май месец тогава, ще се вземат.

Ели, мила тази упойка, ще те тормози до края, аз май почнах да свиквам с идеята,за нея помъчи се да мислиш за хубавите неща,виж мамите какво казват,че всичко минава леко и при нас ще е така. Днес бях в магазин Слънце има уникални неща от там си харесах количката и кошарката.

Емси, радвам се, че бебка е добре и е пораснала все така да си я гледкаш, а що се отнася до секциото каквото такв, най-важното е да сте добре Hug

Асе, мила не само че списъка е огромен ами какво да ти кажа, има неща, който въобще не знам за какво са, докато правех списъка снощи се чувствах като тотален идиот #Crazy

# 489
Здравейте, сладуранки !

emsi4ka, според мен единствено тесния таз е показание за секцио, не предната бременност. важно е да вярваш на доктора си и ако той каже така е добре за вас, нека да е!

eli_869, мен ме е страх от упойката - даи ще ме хване навреме или пък да не ме пусне по-рано pliok

zvezdi4ka84, и на мен това ми е фаворит за количка и мисля, че е идеална в соътношение качество-цена. Ако не взема от сестра ми нейната, със сигурност ще е Baby-то.

f(x), нямам идея защо се е наложило дълго чаканите деца да са секцио, но ще потърся инфо. При мен е рано още да се мисли, но ми стана интересно  newsm78

Попи, сега 10 дена лежане, а после, както ти кажат! То, аз 10 седмици вече лежа...  jumpuu

На всички ви пожелавам лека и спокойна вечер, заедно с любимите ви същества!

# 490
f(x), нямам идея защо се е наложило дълго чаканите деца да са секцио, но ще потърся инфо. При мен е рано още да се мисли, но ми стана интересно  newsm78

Ами не знам. Всеки ми казва: ти щом си правила инвитро, значи ще раждаш секцио. Един, два пъти се опитах да кажа, че нямам грам показание (да пази Господ), а пък и ме е страх от операции, обаче ме погледнаха като леко умопомрачена.
Не знам дали статистически опасността за бебето е по- малка  newsm78

# 491
  • София
Емсичке,Ели,не му мислете толкова за секциото. И при мен моя док каза,че така е по-добре и изтъкна това да не се мъчи бебето. Отделно, че беше  и до края седалищно де.
Според мен се е наложило това, защото при секциото го вадят и това е.А при нормалното може да станат някакви усложнения,може да има омотана пъпна връв и кой знае още какво.А нали е дълго чакано и за да е всичко наред, по-добре секцио Peace
Звезди, супер е количката! В мойта отчетна май има едно момиче доволно точно от нея. Аз да кажа,че съм доволна от Чиполино перфекта, признавам си, че ни я подариха приятели,т.е. втора употреба е,не съм я избирала аз,но е супер удобна,не ми е тежка.То на харизан кон,зъбите не се гледали де hahaha,но наистина нямам забележки. Реших,че няма нужда да купуваме след като те настояха да ни дадат всякакви неща.

# 492
Фиксче, аз имам приятелка, която роди малкия си след Инвито и тя ражда секцио, доколкото знам от нея, защото сме го дискутирали, след Инвитро секито е задължително,защото намаляло риска за бебето.
Така ми е казвала тя, а опдлено има опит в нещата.

Гени количката е найстина много хубава, щом я видях се влюбих в нея

# 493
Нимф, много е добре, какво като е втора употреба важното е да си доволна, те сега тези колички са мама мия то по добре истинска кола да му  взема, скъпи,скъпии, а качество никакво.

А какво се слага в количката, одеалце ,нещо непромукаемо  newsm78 я мамите с опит да дават акъл Crazy Crazy голям съм идиот вече

# 494
Абе ще му мисля като ми кажа лекаря какво препоръчва. Пък и така съм се наяла, че не мога да мисля  newsm78
И на мен днес доста ми тежи корема, все едно е някакво гюле, не знам защо така  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт