Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - 14 -та част

• 26 775
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
emsi4ka, радвам се на добрите новини  Hug Браво и на бебка - нека си стои на топличко  Heart Eyes По повод вида на раждането аз бях на мнение, че каквото ми каже док това ще е. Имах му пълно доверие и смятам, че тези медицински въпроси са от неговата компетенция и аз няма как да взема по-правилно решение от него. Според мен, ако вярваш на док му се довери и лягай под ножа като му дойде времето!

# 496
Малееее пупета, няма сън  Tired Tired, беб не ми дава да спинкам на никъде нито на ляво ,нито на дясно,нито с възглавници Crazy, така ме болят костите ужас е гръб,кръст, а таза ми еееее мармалад Weary. Гледайте ме в колко часа съм кукнала, пих едно нош па преди да си легна, ефект никакъв, дали е от разходката която си направих, т тялото ми така е залиняло, че за 30 мин разходка, ще ми се спре тока. Как ще пазаря за беб, акъла ми не го побира smile3518

# 497
Добро утро, сладурки! Simple Smile

Хайде по едно ранно сутрешно кафенце от мен Simple Smile

Звездичка, ти определено си ранобудна днес! Simple Smile Това недоспиване обаче е адски изтощително! Като цяло мойто бебе спи през нощта и не ми създава такива главоболия да не чуе дявола... Twisted Evil

Емси, страхотни новини, мила! Много се радвам, че и ти и бебето сте добре!  Hug

Фиксче, до колкото знам определено секциото е родоразрешение, което е щадящо най-вече бебето! Особено за такива дечица като нашите толкова дълго чакани, желани и самите ние преминали през доста трудности и препиятствия по-добре да сме под ножа! Simple Smile Аз също ще раждам секцио живи и здрави след около месец, но ако малкия човек реши да ме изненада и тръгне сам, тогава вече незнам... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Момичета, пожелавам ви слънчев и усмихнат съботен ден!   bouquet

# 498
Добро утро мили мои кукли  Hug Аз тази нощ спинках добре,само 2 пъти до WC и това си беше.Днес мисля да домакинствам.Виждам че на повечето от вас също са им препоръчали секцио,по горе-долу същите причини,щом това е най добро за бебковците,значи е така.Звезди мила моя ранобудна,аз като се бях залежала и след първите две разходки мислех че ще мра..... #Crazy но после всичко се нормализира,сега като ходя ми е по добре от колкото като лежа,ама няма начин,повече почивка си трябва. smile3524 Дони имам пълно доверие на лекаря си,а и както виждам повечето от вас са в същото положение....Свеки вчера като чу за секцио,и веднага взе да си прави устата,да ходим при тях да живеем,за ми помагала,ама няма да стане,какво има толкова да ми помага,освен да ме вкара в беля и да я убия.. #Cussing out Пък и аз за какво водя тази война за този ремонт??? Асе , Фиксче , Нимфичка , както и другите мами  Hug Hug Hug желая ви хубав ден,тук не е много топло,ама...каквото такова....А и един послед въпрос,вас кога ви каза да си избирате дати за секциото,горе долу колко преди термин? Ставам после ще мина пак  Heart Eyes   bouquet

# 499
  • Пазарджик
Добро утро момичета!
Звезди, би ли ме преместила в списъчето с успялите мами на първа страничка?
Емси, радвам се че вече си добре и си тръгнала по разходки.
Хубав ден и всяко бебче да си чака реда!

# 500
Добро утро сладурки Hug Hug Hug!!!

Много сте ранобудни всички! А аз си мислех че не мога да спя.

Звезди-и при мен се получава нещо такова с съня ,но след като съм била на лекар.Може би от многото лежане ни идват повечко емоцийките от малко разходка и за това не можем да се наспинкаме newsm78! А за болките мила- знам колко е гадно ,но трябва да изтърпим- нали знаеш! HugДа ти кажа и още нещо - крада ти количката ,да знаеш newsm47! Влюбих се и вече я показах на нашите ,когато му дойде времето да я купуват Mr. Green!

Емси -на мен ми казаха да си избера дата от 14 до 24 май,а термина ми е за 24.Предполагам ,че трябва да си избера дата между тях newsm78!

Жени-мен мила ,от всичко ме е страх ooooh!, но както казва Звезди - няма как да не го мислим до края!Силно се надявам да не е толкова страшно ,колкото е в главата ми и след това и ние да успокояваме някой ,че наистина всичко ще е наред!

Фикс-и аз така знам,че щом е инвитро,задължително е секцио!Мамите забременели инвитро са много специални ,да знаеш!Мисля че секциото в случая щади не само бебо ,ами и майката Peace Hug!

На другите мамчета ,спокоен ден желая и послушни бебешоци! Прегръщам ви всички - няма да ви изреждам повече  по имена ,че сигорно ще забравя някой,а не искам! Hug Hug Hug
Ето и фрешчето за днес

# 501
Леле как сте се активизирали, а уж всички изчезвахте през уикенда преди! Simple Smile
Nanya как са мишоците наддават ли, ти успяваш ли още да им даваш млекце?
Звеазди количката е супер, чак ми се прииска и аз да си взема изглежда добре и е сравнително лека. Аз съм с подарена Bebe Comfort High Trek  ама е ползвана от 3 бебета и е малко поизбелял гюрука. Ще видим дали ще ми го претапицират или ще се налижи да купувам въпреки че толкова разходи се очертават покрай апартамента, че не знам...
Относно списъците и аз смятам че има много излишни  неща, а вие по кое време смятате че е редно да си спретна едно сакче за болницата което да ме чака.

# 502
Здарвейте мамета

Радвам се, че сте ми харесали количката, Ели, щом ти е харесала взимай я радвам се, че съм ти помогнала.

Боренце, за списаците глупости колкото имаш аз за това ги преправям и ги пускам като анкетки, така че можеш да си пуснеш гласчето за нещата, които ти допадат. А аз за торбичката се надявам да си я приготвя чак май месец, преди секциото.

Нани, мила ще те преместя, но трябва да правя новата тема, сега форума не ми го позволява, а как сте вие ,как малките принцеси?

Асе, и ти си станала доста раничко мила Hug защо така?

Мами предлагам да си запишете каквото искате от този списък и в понеделник да пускам другия какво, ще кажете?

# 503
  • Варна
Звезди - има ли други анкети.  аз набързо да се вкл., че беб ми е на ръката - в МД ни правиха вода с йод за промивки.   Две нощници са малко - аз кървих мнооого, освен това първата изцапах още след клизмата Embarassed   има кърпички на чико за почистване на зърната  и беб може да суче без отмиване.  вместо сутиен по-добре някакво бюстие, зада не притиска гърдите. на хип има сокове за кърмачки - вземете си - много са приятни, далече съм от мисълта, че кърмата ще шурне от тях, но повече течности, по- добре.  ако се сетя още нещо ще пиша .  целувки!!

# 504
Мила списъчето смятам да го пусна в понеделник новото Hug
Така, че ще чакаме да се отчетеш.
Мале мамета тоя ремонт му спря тока на моя мъж, орева света  #Crazy

# 505
Мамета,да ви се похваля,започнахме с ремонта...  smile3501 newsm44 newsm68 Сега седим и обсъждаме името на бебка,решена съм да изберем вече окончателно името.Лека вечер от нас

# 506
Браво Емси, много се радвам мила моя, решила ли си в какви цветове, ще се боядисва, ако няма да е нещо друго де.
Хайде мислете именце, и после да ни го споделиш стига да искаш разбира се Hug

# 507
  • Пловдив
emsi4ka, моето секцио беше 8 дни преди термин.

# 508
Добро утро мили мои  Hug как спинкахте?Аз не много добре,но...рисковете на професията,ако една нощ спя като хората,то после 4 се будя и въртя  Shocked Името ще е Ванина (май...  newsm78 ) В спалнята ще мажем с латекс-зеленичко,а за детската ще са тапетки преливащо розово и лилаво,много нежни и хубави....Охххх важното е че започнахме,че....ако ми беше казал "има време" край... #2gunfire ще раждам в затвора.Благодаря че споделихте горе-долу дати за секцио....ние май сме се спрели на 15 или 7,ще го съгласувам с док и така,тук духа многоооооооо силен вятър та днес се очертава лежане.Хубав неделен ден ви желая по късно ще мина пак   bouquet

# 509
  • София
Привет и от мен и честит пореден сняг! ooooh! Laughing

Звезди ,извинявай ,че чак сега отговарям. В количката слагам едно меко одеалце,да не й е твърдо на госпожицата и после я увивам и нея в одеало и така.Друго няма какво.В раницата си нося памперс,кърпички и т.н.
Да ви кажа,че шезлонга много ме спасява като й е скучно,за да свърша и аз нещо с домашните задачки.Но да е с вибрация задължително ако ще купувате Peace

Емсичке,секциото долу-горе около 10 дни преди термин го назначават,стига да няма предпоставки да е по-рано като при мен.

Общи условия

Активация на акаунт