Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - 14 -та част

• 26 427
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Голди, идва топло време и си права,че ще е достатъчно боди с къс ръкав и гащеризонче. Наистина ако можеш смени ги с малко по-големи,ако не-здраве да е,не се ядосвай Hug

Благодаря ви,че взехте отношение по моя въпрос Laughing Изчетох й една лекция на майка ми как ако продължава няма да идем на гости и няма да вижда внучката и набързо се разкая този път Wink Уж обеща,че няма повече да прави тайни неща от мен и аз й простих,какво да правя Flutter

# 541
Благодаря ви мамета за поздравите, ще ги предам на сестричката ми Hug

Асе, ти си ни следващото кадемче, и хииич не ми настръхвай ами мятай широката усмивчица и смело напред Hug Hug

Ели, мила и на мен времето ми не минава да му се не види, направо нямам нерви вече и така ме е страх, да мръдна се страхувам Crazy, то че съм лудичка вече е ясно ама съвсем, ще изтрещя.

Голди, миличка не се ядосвай аз да ти кажа си мисля, че като се родят бебенцата само от подаръци ще наваксаме с дрешките, та повечето само дрешки подаряват и ако имат благоразумието да те попитат и какво искаш, ще е още по-добре.

Белисима, благодарим за пожеланията много мило от твоя страна Hug

Гени, и доста други мами си лежим, но в нета има пре достатъчно инфо, за нещата, а ако някоя мама има проблем има консултанти, които помагат много, аз имам такава позната помага ми адски много, да не кажа, че са мноого себеотдайни и отзивчиви Wink

Нимф, все пак тя ти е майка трябва да и се прости, но това не и дава право да прави така, хубаво е да си  по твърда с нея докато се пречупи, тя явно си мисли, че тези номера при теб, ще минат на дали би си позволила да го прави, така че нека да разбере, че трябва да се промени.Стискам ти палчета да се справиш. Аз не знам май с майка е по трудно да се бориш отколкото със свеки newsm78, свекито сякаш по лесно се строява Thinking

# 542
Бодитата съм ги купувала от интернет, така че няма шанс да ги върна.  Laughing Но пък здраве да е, може по-нататък на някое малко бебче да ги дам.
Нимф, аз само не разбрах защо майка ти маже бибата на Преси с мед?  newsm78 Каква е идеята? 

Звезди, май си права за майките и свекървите. А пък уж било по-лесно да строиш майка си, че можело всичко да й кажеш.  ooooh!

БелисимаHug Винаги звучат много окуражаващо историите с щастлив край. Можеш ли малко повече да разкажеш за вас? Какво се е случило и защо толкова рано е излязло твоето бебенце?

Асе, разсмя за твоите зърна  hahaha Няма да задавиш бебчо, защото той няма да гълта "бонбоните", само ще ги лапа.  Joy А сега сериозно, и аз се страхувам от кърменето. Моите зърна пък са много чувствителни по принцип, а сега още повече. Та много се чудя дали ще издръжа на дърпането.  baby_neutral

# 543
Мили момичета, не искам да ви занимавам със себе си - не ми беше това идеята. Аз наистина искрено ви се радвам, че сте сплотени и заедно преживявате трудните моменти - нещо, което пак ще повторя отчитам като грешка за себе си. Поздравявам ви всички и съм убедена, че когато има позитивизъм и подкрепа (това е изключително важно в такъв момент) всичко минава по-бързо, по-леко и разбира се с прекрасният резултат - малкото човече. И за да не оставям след себе си въпроси все пак ще кажа с две думи за мен - това бе втората ми бременност. Първата беше прекрасна, много се движех, страшно много пътувах, преместих си и къщата и въобще - не се спрях до края. Сега проблемите започнаха от 12 та седмица. Няма да коментирам първите проблеми, но най-лошото стана като се отлепи плацентата. Лежах и в болницата много и после у дома -  в общи линии цяло лято. Много кървях, имах болки. Ранното раджане дойде от много силни контракции, които ме съпътстваха от о/о 27,28ма седмица. Накрая си отидох с разкритието и нямаше накъде. Но... беше много важно, че лекарите предвидиха нещата и ми направиха профилактика с Допрафос (за белите дробчета на бебето - той лежа мнооого малко в кувиоз и то по-скоро бе за по-бърза адаптация).  Така че усмихвайте се, почивайте си и най-важното - слушайте си лекарите - тук те са много важни. Прегръщам ви всички и кураж - ще ви чакам да се хвалите с бебоците:)!

# 544
бъде6ти мамиии  не гобете  надежда   bouquet

# 545
Белисима, точно такива борбени майчета сте ни за пример Hug Hug, и да права си куража и подкрепата тук са намаксимум и не само, ние искрено си помагаме и аз за себеси мога да кажа, че чувствам момичетата мнооооого близки, те са ми като семейство.
ЗА ТЯХ БИХ НАПРАВИЛА ВСИИИИЧКО Hug Hug Hug

Ивана, здравей Hug, толкова трудно ли ни намери newsm78?

# 546
хе-хе, Асе и моите са големи и винаги са били такива. А това мисля, че е плюс. Ако хич ги няма, какво ще захапе малкото....  newsm78

Голди, аз преди си мислех, че това е фасулска работа - даваш му, то лапа и яде. Да, ама като чета тук-там какви истории има и.... Добре, че наистина са консултантите, както каза Звезди, че си има тънкости. А бодитата - пази ги за другото  Laughing

Звезди, гледам аз, че повечето щъкат май насам-натам и благородно завиждам, особено сега, когато се пооправя и времето.

Нимфи, дано да ви е за последно !

Белисима, винаги си добре дошла при нас. Аз пиша едва от няколко дни, но вече се чувствам така, сякаш се познаваме отдавна  Hug

Ивана, добре дошла и лека бременност. Разкажи малко за теб  Simple Smile

# 547
Здравейте мили мои как сте?  Hug След снощния ураган,днес цял ден нямаше интернет,та за това чак сега ви пиша,пък после ще се връщам да ви дочитам.

# 548
Емсииии, къде се губиш злато, я кажи как си какво правиш, ремонта ще започва ли?

А за зърната,и моите са чувствителни и се чудя дали, ще мога да кърмя, но все си мисля, че природата си знае работата, а и има силиконови зърна и те помагат при нуда Wink

Маменца, към 20 часа някъде смятам вече да сменя списъчето, надявам се, че сте си го записали, който има нужда, ако някоя мама има нужда аз съм го сейфала да знаете.

А Фиксчето, Борянка, Йовчето нещо ми се губят,момичета как сте, надявам се всичко да е наре пишете да знаем че сте добре Hug

# 549
Здравейте момичета сладки Hug
Днес бях на ФМ и всичко на малката е в норма...Стъпалото и е 52мм smile3521,а тя самата тежи цял килограм!Казах и на лекарката си,че е супер странно това в теб да расте друго човеченце...Та след това минахме с майка ми през една градина,набрахме букет зюмбюли и сега си ги мириша.Само където имам проблем с вървенето-не мога...Казаха ми малки разходки и повече лежане.Така ще си откарам до край.
Асе-сега забелязвам ,че моите са мнооогооо тъмни и големи Shockedговоря за зърната,а инъче гърдите ми не са големи.Мънички са...чакам да пораснат,че сега има само едно голямо зърно и това е
zvezdi4ka84-мила а при теб как е ремонта?До къде я докархте?Ние започваме с тоалетната,после хола...и до там Confusedще видим дали ще стигнем до другите стаи..
 emsi4ka-ехо честито ти напредък по седмички!Айде бавно,но славно Grinning
На новите попълнения Hug
Целувки на мамите и бебенца!Целувки и на мамите с бебенца в коремчета Hug
Лека Simple Smile

# 550
Маменца искам да ви поздравя с едно стихче, да намерим сили да се борим до край :

Питам се – имам ли сила
да превъзмогна всичко това,
от което до смърт се е угнетила
моята търсеща, неспокойна душа.

Аз считам себе си за силна,
но дали докрай ще бъда?
Ето, днес съм амбицирана
страховете свои да отпъдя.

Мразя този страх, проникващ
като зъл крадец в душите,
той лош съветник е – подтикващ
към мрак, към зло дори „добрите”.

Със мисли страшни, със сърце стаено
всеки миг, молби до бога аз изпращам
всеки ден да е моя  мъничка победа.

Рали, слънце радвам се за бебка, че е добре и че е порастнала толкова много, пази се почивай си щом трябва после ще се разхождаме.
Ние напредваме бавно, но става добре, като съм готова, ще ви покажа снимчици.

# 551
А някоя от вас има ли сутиен за кърмене на H&M да каже отзиви?

# 552
Момичета, пуснах новата анкета, но не съм оправила гласуването с модератора ,сега не може да се гласува още така, че не бързайте, като съм готова ще ви кажа Hug Hug Hug

# 553
Някъде ми се загуби предния пост!  Rolling Eyes
Писах че съм тук и съм добре, да чукна на дърво! Simple Smile
Днес си направих лекичка разходка до 2 магазина и гледах комплекти за изписване и комплекти с олекотени, само информативно, но се обърках тотално! Те имат по 100 неща и не знам трябва ли ми всичко или да си взема отделно дрешки и одеалце, колко да са му дебели първите дрешки?  smile3511 Страшна работа!

Рали радвам се че сте добре с бебо!

Белисима благодаря за куража, който ни даваш!

Звезди много мило!  Hug

Аселина аз много лично приех твоята история и сега като наближава култовия момент се вълнувам повече отколкото съм се вълнувала за моите приятелки! Стягаи се с теб сме!  Hug

# 554
Здравейте момичета кокичета Simple Smile,
аз го ударих малко на живот вчера, а днес цял ден се занимавах на почивки с две перални и една манджа и май се преуморих. Нещо беб се разрита яко, предимно ниско долу, чак ме позаболя, та съм легнала и не смея да мръдна.
Звезди, аз се чудя да гласувам ли в този списък като нямам грам опит  newsm78, май ще пасувам, за да видим какво ще кажат вече опитните мами.

Може да ви се стори глупаво, но да питам едно две неща.
Като стана първите минути имам чувството, че коремът ми е гюле ..., тежи и е твърд. Сутрин не е така, през деня сякаш само. Мисля си, че е заради повечето лежане, но се тревожа, въпреки това което ми казва разумът.
А бебетата ритат ли ви ниско долу? Обикновено е под и над пъпа, сега обаче е много надолу  Rolling Eyes?

Общи условия

Активация на акаунт