Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - 14 -та част

• 26 417
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Фиксче, и аз не знам за какво да гласувам тук, сега като разреши напълно гласвето модератора, ще пиша на мамите в отлежани бебчета да попълват, че и аз съм много боса .
А за нещата, които описваш и при мен е така, нес особено и мерита ниско и все едно си е напъхал ръчичките и крачетата в агалишето ми, и корема ми тежи абе с това лежане, ама още малко.

Боре, радвам се, че се пови и че всичко е ок с теб и бебчо Hug

# 556
Фиксче и на мен ми тежи много в първия момент като се изправя и зверски ме опъва, но си го обяснявам с това, че тя си заема някаква поза като съм легнала и като се изправя докато се наместим отново, изпитвам това чувство, но после  отминава. А за ритниците ниско долу понякога си мисля, че всеки момент ще ми помаха. Simple Smile
Да ви кажа будя се понякога през нощта и ми е толкова леко и хубаво, че се пипам по корема да видя дали наистина съм бременна или сънувам. Чак почнах да мисля, че корема ми е твърде малък, на фона на момичетата които ще раждат през май.

# 557
Благодаря за успокоението момичета  Hug
Това с корема .. и аз така, някак свиквам с размера и понякога ми се струва, че го няма. Та ходя като лудите да се оглеждам в огледалото да видя там ли си е  hahaha hahaha Обаче наскоро ме светна една приятелка, че мога да си го меря като на ЖК с метъра или просто да поглеждам надолу: ако не си виждам коленете, значи е там  Whistling Whistling Joy

# 558
Добро утро мили ми красавици   bouquet Как спинкахте?Аз....от 00:30,до 4:20  Shocked после до 5:15 и сега  Laughing  LaughingДобре сме с беба.Вчера ходихме купихме латекс (за спалнята) бледо розов,до купихме боя...и общо взето се започва  Simple Smile Вчера ходих да проверя цените на някои работи (шишета,термо чантички,и т.н.)Решила съм щом вляза в 8 месец да започвам малко по малко....Вчера и свеки ме ядоса....Казвам и че ще си купим аз и мъжа ми комплект за изписване,ллееееллле тя като зина.....Не..."Това е мое задължение"....Мале и аз като откачих....Какви задължения,какви глупости,ако някой ще взема нещо за детето бих искала то да е от сърце,а не ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out Защо бързам да пазарувам...абе откачих....ще пазарувам когато аз си искам....Иначе деня ми беше спокоен.През следобеда няколко пъти усетих бебка и вечерта като реших че не мърда,заспах със страх...и през нощта... rotfImbo така хубаво ми стана.Забелязала съм че активна ли е нощем,денем никаква я няма и обратното....Е това е за сега от нас, Hug Hug Hug Hug Hug Хубав ден,после пак ще мина да ви видя   love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 559
Добро утро, дебеланки!  Mr. Green

Хайде да си пийнем по едно кафенце и да хапнем за закуска по един кроасаааан! Simple Smile

Боряна, благодаря ти за подкрепата, мила! Simple Smile Направо нямам думи да опиша колко по-близки ви чувствам Вас от много мои приятелки! За всяка една стискам палци и за всяка една се вълнувам, така както и ти! Благодаря от сърце, наистина!   bouquet По повод сутиена за кърмене аз съм си купила един да го изпробвам живот и здраве по препоръка на моята кума. Тя много го хвалеше и каза, че е много удобен, но все още нямам лични наблюдения! Simple Smile

Фиксче, това с корема ме уби! Simple Smile Мисля си че понякога откачаме, ама да се чудим дали корема ни е там...,просто мнооого сме обременени психически явно!  Hug

Звездичка, това стихотворение ме накара да настръхна! Мноооого е хубаво, незнам от къде го знаеш, ама направо удари десятката с него! Simple Smile Много ми хареса!  Hug

Рали, браво за хубавите новини от ФМ! Все такива хубави вести искам всяка една от нас да носи и да ни се хвали! Simple Smile Толкова е готино и зареждащо, даващо оптимизъм изобщо чудесно! Simple Smile Прегръщам те, сладурче! Дай Боже все такива вести!  Praynig Hug

Жени, направо ме успокои да ти кажа с тези зърна! Simple Smile Аз нещо се бях притеснила, ама явно си е нормално явление при някои жени да имат по-големи зърна! Дано това да ни помогне за по-лесно кърмене! Simple Smile

Белисима, добре дошла сред нас! Много се радвам за хубавия и щастлив финал при теб, след толкова мъка, страхове и лежане! Да ти е живо и здраво детенцето и много да ви радва! Simple Smile

Ивана, здравей! Как сме се скрили само, а?  Laughing Как си?

Желая ви хубав и много слънчев ден!   bouquet

# 560
Фиксче, това с корема ме уби! Simple Smile Мисля си че понякога откачаме, ама да се чудим дали корема ни е там...,просто мнооого сме обременени психически явно!  Hug

И още как  #Crazy
Добре, че все някакъв здрав разум е останал, е надявам се  hahaha

Емси, и аз се ококорих в 6, често ми се случва напоследък, макар че лягам в 12 и не спя следобед.

# 561
Добо уто маменца мой

Днес, ще бъде поредния прекрасно лежащ ден, а вън е толкова слънчево, как искам да се поразходя Crazy

Фиксче, браво че имаш поне малко здрав разум, на мен ми липсва съвсем вече,а колко съм погрознялааа леле мале страшна съм #Crazy

Асе, радвам се че стихчето ти е допаднало.

Емси, хубаво си я строила твоята свеки, айде без номерата им. Много хубаво, че сте взели латекс хайде сега мъжо да действа.

А няма да ви кажа тази анкета, как ми къса нервите, още не мога да я оправя smile3511

ХАЙДЕ ДРУГИТЕ МАМИ ЧАКАМЕ ВИ Hug Hug Hug Hug

# 562
Аз да кажа за майките и свекървите - и аз така много се бях настроила, че някакви неща ще ги правя по моя си начин.

Обаче имаше моменти, в които опитът с бебета си пролича и съм благодарна за това. Аз първите 2-3 месеца въобще не разбирах бебето - дали плаче, защото й е топло или коремът я боли и т.н.

Та макар и аз да се сърдех малко, истината е, че с доста неща ми помогнаха майка ми и свекърва ми - макар и да не бяха непрекъснато при нас.

Имаше и друг проблем - че аз толкова се бях концентрирала върху проблемната си бременност, че не прочетох ни една книжка как се гледа бебе. Малко и от суеверие де. Та като си я взехме, бях в небрано лозе. То сигурно някои жени си имат усет, ама аз не бях от тях.

Е, имам колежка, дето свекърва й беше пристигнала у тях с торба със сол и буркан мас да мажат бебето - ама моите не са от тях. Simple Smile

За корема - на мен предния път в седми месец въобще не ми личеше, че съм бременна. Не съм твърде едра, да кажеш - но просто изглеждах добре похапнала.

Сега ми е мааалко по-голям корема, но повечето хора също не разбират, че съм бременна.

# 563
ОТКРИВА СЕЗОНА НА НОВАТА АНКЕТКА newsm62 newsm62

# 564
  • Стара Загора
Привет и от мен  Hug newsm51

сега като чета за проблемите с майките и свекървите се връщам 4,5 години на зад,когато си взех първото куче и настръхвах когато видя някой да му даде нещо от масата,а да не говоря за пилешки кости.настръхвах като майка орлица -сега не ми се мисли,но по принцип и аз не обичам някой да ми се меси и да си пробутва старите методи,така че и аз го отчитам като сериозен проблем.Но не се тормозете мили мой защото в повечето случай войната е загубена преди да е започнала,а се хабят нерви и енергия напразно  Hug
Не знам защо всички я тачат толкова тази мас,моя племенник е на годинка и 6,7 месеца та и него го мажеха с мас и то доста обилно

# 565
радвам се много 4е ви намерих  бе6е ми много трудно хахаха  Joy geni_66 аз ве4е родих изминала съм много ниякои маики тук знаят ве4е за мен аз имам 3 по4инали беб4ета раждах ги мъртви във 9 месец и ре6ихме с моя да не се мъ4а ве4е и си осинових моми4енце но госпот имаа пак забременях и родих живо и здраво мом4е благодарение на моето моми4е и го кръстихме БОЖИДАР  моето бебе сега е на 7 мес  и съм една 6таслива маика   и моми4ета моля да ме извените за правописа много ми е тудно да пи6я на бг  newsm78 лек ден от мен newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 566
  • Стара Загора
Ивана искрено те поздравявам за борбеноста с която си преминала през всички тези трудности и кошмара който си изживяла и в крайна сметка за щастливия финал newsm51
нека са ти живи и здрави дечицата, безкрайно щастливи моменти ви желая
Аз имах такъв сън седмици преди да разбера,че съм бременна и когато разбрах че в действителност съм бременна не ми излизаше от главата този сън,че съм бременна и раждам мъртво детенце,въпреки че го изживях на сън това си е кошмар и на яве  smile3518 сега се опитвам да го забравя и се моля за един щастлив финал.

# 567
Ивана, като ти чета поста направо настръхвам миличка и очите ми се пълнят със сълзи, мога само да се поклоня пред силата на такива майки, като теб и да се уча от вас Hug Hug
Прегръщам те и те поздравявам за куража, който си имала, радвам се, че си имаме такава мама сред нас.
А за правописа ще го пеем Hug Hug

# 568
Жени, мило всички имаме страхове и мойте са така страшни, понякога и по -страшни, но си казвам, че не трябва да се мисли така, трябва да сме позитивни, както се казва СЪДБАТА ОБИЧА СМЕЛИТЕ, така че нека сме смели Hug Hug Hug

# 569
Добро утро и от мен слънца! Hug Hug
Навън е страхотен ден наистина ,но да ви кажа честно гледам да не надничам ,че се дразня smile3516!

Жени -Ти си била ката орлица бе мила!  GrinningПредставям си за бебо на какво си способна!
Подкрепям те напълно за старите методи,въпреки че може би до някаква степен може и да са полезни- ако се замислиш ,свинската мас е 100пъти по чиста от някои боклуци на пазара и шанса  детето да се изрине или нещо друго е по-малък! НО.......въпреки това според мен не е хубаво да се прекалява с тия бабешки илъчи,аз самата съм си патила от това Naughty!

Звезди-миличка,тая анкетка душицата ти взе бе!  newsm62
Според мен има наистина важни неща ,но не са ли доста за болницата newsm78?
Ще се побъркам вече- много неща трябва да се взимат а аз незнам от къде да започна #Crazy!
Пиша си неща от анкетата ,но имам чувството, че списъка няма край! Ужаст!!!!!

Фикс-и аз имам чувството че корема ми липсва понякога, особено вечер,а иначе ела да ме видиш през деня- ходя като бременна хлебарка ,след като хапна нещо разбира се newsm62
За тежеста , на мен ми казаха че е нормално,но аз съм и със серклаж все пак!

Аселинка -благодаря ти за хубавото кафенце мила Hug- имам нужда да ти кажа ,добре че си ти ,та да мога поне да си плакна очичките  love001!

Жени- радвай се ,че въобще ще имаш възможност да кърмиш миличка! Има мами ,които въобще нямат зърна и се мъчат с тия гадни помпи!Аз май и със помпа няма да мога ,понеже имам бенка точно на зърното ,която расте и ще видим какво ще се случва с кърменето newsm78!

Лек ден и на останалите мамчета! Прегръщам ви всички и ви желая спокоен ден с послушни бебоци Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт