Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 25

• 76 413
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Аз да допълня нещо по тази оферта http://www.dalavera.bg/1431/neustoima-samo-1-59-lv-za-shokoladov … tim-v-salon-bonic

Освен всичко, което написах по-напред, вчера забелязах, че имам синини подмишниците..... язък за целия шум около шоколадовата кола   Rolling Eyes

Сега си търся някаква оферта за масаж на цяло тяло, намерих една, в която масажиста идва вкъщи, обаче не съм сигурна, че това ще се приеме добре от мъж ми (още по-малко от съседите, дето като видеокамери висят по балконите и ще изпаднат в амок от щастие, като видят мускулест мъжага да влиза в нас в работно време  Laughing)

# 121
# 122
  • София
Цитат
п.п. Някакви отзиви за ресторант Тино в центъра?

Днес ще ходя и ще споделя после.

Както обещах давам отзиви за ресторанта. Като цяло съм доволна. Обслужването беше супер. Хараната беше ок, а десерта беше уникален. Препоръчвам ви да опитате панакота. Много ми хареса. Като цяло цените са нормални като за заведение в центъра. Салатите са около 6-7 лв, основните са 9 и нагоре има и някакви специалитети за 20+.Освен ваучера ние доплатихме още 15 лв т.к. напитките не са включени и бяхме поръчали малко над 30-те лева.

# 123
Искам да предупредя всички да не се възползват от офертите на салон J Vision style[/color] в кв.Надежда.Ходих за маникюр с Гелиш.Хигиената нулева,маникюристката некадърна,а лака падна още същата вечер.Няам думи просто.Вторият ваучер ще го хвърля явно http://ofertata.bg/offers/03

# 124
А някоя от вас дали е ползвала офертата за кавитация от Belize?
http://www.lapni.bg/offer/2226

# 125

е то за един месец не можеш да ходиш всеки ден, но незнам и по колко често е хубаво да се ходи. трябва да се провери...

# 126
  • София

е то за един месец не можеш да ходиш всеки ден, но незнам и по колко често е хубаво да се ходи. трябва да се провери...

на 7 дни казват че трябва да се ходи, за да може организма да изхвърли това което е разбил уреда, за целта трябва да се пие много вода. Но честно да ви кажа аз не видах никакъв резултат от кавитацията.

# 127
  • София
 Hug Мда, мерси! Ще го пропусна.

# 128
# 129
  • София
Pizza Luigi???? някой да се е възползвал? В центъра са, а пък и имат доставка
Отвратителни!

Ауууу..... мерси много  Hug лошото е че има над 140 закупени, горките хорица

# 130
Здравейте Simple Smile!

Скоро не съм купувала никакви ваучери,освен от шоколадовите сърца на Gelato D’Oro, които горещо препоръчвам.

Сега си търся някаква оферта за почистване на лице и вежди и се колебая между тези: почистване на лице от Blush Beauty, възстановяваща терапия и почистване на вежди от Pixy Spa Studio или почистване на лице и вежди от салон Мистик.Ще се радвам да споделите,ако имате впечатления за някой от салоните.

Тази оферта за ензимен пилинг също много ме изкушава.Доколкото си спомням,имаше добри отзиви за салон Мис Бюти,но не знам дали не е късно за пилинг.

# 131
  • София
Аз също се оглеждам за почистване на лице ,но нещо по в източните райони  Grinning .
Вчера си взех си ваучер за ретро преса в салон Style Лозенец и за суши от бар Умай.След като ги пробрам ,ще дам отзиви  Peace .

# 132
  • София, България
Привет, за първи път влизам в темата, не знам дали сте обсъждали, но някой взел ли си е от Сферите за пране Меджик Бол, от Колектива. Аз си поръчах, пристигна, но се оказва, че ако ти е повече прането, ти трябват две топчета. Срещали ли сте ги някъде из другите сайтове, за да си поръчам още едно  newsm78 (и ползвали ли сте ги, вършат ли работа)

# 133
  • София
Това заглавие на суши-офертата много ми хареса: Вкусно суши БЕЗ хосомаки морков или краставица! Joy
http://eha.bg/dP38

# 134
радос, тук има тема за тази топка,коментарите май не бяха положителни.

geryaleksandrova,на мен в Лозенец ми е най-удобно,но май не съм видяла нещо интересно за там.

Общи условия

Активация на акаунт