Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 25

• 76 409
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Точно  щях да се опровергавам - този път попаднах на много любезна служителка и ми приспаднаха парите при закупуването на ваучер (може и да четат в темата ни  Wink). Колкото до Ние сме - сравнявам офертите на трите сайта - еднакви са. Но само за Хито и Промозона знам, че са на едни собственици със сигурност. Дори телефоните, на които се обаждах са на Хито, а ваучерите ми са в Промозона.

Спечелиха ме отново за клиент Laughing.

Kalinass, благодаря!   bouquet

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 00:26 от Тaня67

# 106
Хубаво е да чуя това! Понякога ставаме свъх критични към всички, сякаш, и то заради единици некоректни сайтове. Аз съм фенка на Хито, купувала съм няколко оферти от там, доволна съм Peace

А това за еднаквите оферти, хм.. аз все по-често срещам, например, 1 салон с оферта в поне 5 сайта.  Ама туй то.. пазар свит, малък.. България...

# 107
  • София
някой знае ли нещо за този салон, как се справят с мъжкото подстригване?  http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=1938

Съпругът ми ходи и остана доволен. Сега пак съм му взела ваучер.  Peace

# 108
  • София
 Hug Май и мен ме достраша. Благодаря за отзива!
[/quote]

В никакъв случай нямах за цел да те плаша. Съжалявам, ако аз съм причината да се откажеш.   bouquet

# 109
  • София
А това за еднаквите оферти, хм.. аз все по-често срещам, например, 1 салон с оферта в поне 5 сайта.  Ама туй то.. пазар свит, малък.. България...

В случая не е това. Офертите в трите сайта са еднакви - цена, условия, оставащо време, снимки за илюстрации, заглавия, текста, с който са описани. Иначе наистина някои салони и ресторанти работят с няколко сайта едновременно, но винаги има дребни разлики - в цената (макар и стотинки), в оформлението на офертата и др. С други думи, личи си, че са правени от различни хора  Wink.

# 110
Искам да кажа нещо за тази оферта.
Миналият път си купих от рибната им оферта. Беше много вкусна и всичко предостатъчно. Понеже ми е близо съм си купувала и друг път храна оттам и всичко беше наред.
Като недостатък ще отбележа, че вътре в помещението си мирише много на готвено и дори за времето в което влизам вътре за да си взема поръчката се омирисвам.  Whistling Но пък е вкусно Simple Smile Simple Smile

# 111
  • София
Да се прибавя към списъка с доволни клиенти на "Алфа медика" в Младост. При запазване на час не ме попитаха за предпочитания дали масажист или масажистка, но за мен намаше значение. Паднах се при момче на възраст 20-25 години и по-скоро има завършен курс за масажист или в момента е студент по кинезитерапия, но пък останах доволна. Бих отишла отново.

# 112
Здравей,и аз мисля да си взема тази оферта.Тук прочетох хубави мнения за салона.
Преди малко се сетих,че си бях купила ваучер за йонна детоксикация от Център Innovative.Надявам се да имат часове,понеже срока е до 18 . Confused
А какви за условията,за да получиш код за отстъпка от Задружно?
Искам да благодаря на всички,които изказват мнение.Преди не се бях сещала да търся преди да си купувам ваучер. Hug

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 01:00 от Jeri-sweet

# 113
  • София
1,5кг. панирани пилешки филенца и 1,5л. студен чай от Мамма Мия- доставени навреме, даже малко по- рано, горещи, вкусно. Доволна съм.

Да похваля и Вип оферта- имах проблем с 2 ваучера за масаж в студио "Вайълет". Обадих се да запиша часове 15 дни преди изтичане на офертата и доста безцеремонно ми обясниха, че няма свободни часове и ваучерите изгарят.  Shocked След известни преговори, ми записаха час за единия, но за другия отказаха. Писах мейл на Вип оферта- отговориха ми да дам банкова сметка, за да възстановят парите и едновременно с това явно са говорили с някой от студиото, защото имам мейл от тях, че мога да си запиша час и по- късно. Бърза и ефективна реакция.

# 114
Здравейте, въпроса ми е към Клер, къде мога да намеря в София от тези часовници http://namaleno.bg/team.php?id=258 на 10лв.Не съм ги виждала все още, а ми допадат.Благодаря предварително!

# 115
  • София
 Hug Май и мен ме достраша. Благодаря за отзива!
[quote\]

В никакъв случай нямах за цел да те плаша. Съжалявам, ако аз съм причината да се откажеш.   bouquet

Еее ти пък!  Hug Ако трябва да съм честна заявих си ваучер за плащане с Изипей та имам време да го обмисля.  Mr. Green

# 116
Пуснете моля офертичка за р-т Болярите на Паметника Левски))))))

хъм я вижте това)))

http://eha.bg/dPRh
онзи ден абсолютно същият комплет ми дойде, от този сайт)))
http://www.tinydeal.com/rechargeable-healthy-electronic-cigarett … 8263-p-45128.html

сами си направете сметка))

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 09:58 от ina.gg

# 117
Здравейте,
някой да е ползвал зеолит. Попаднах на оферта за него, но само съм чувала за свойствата му.

http://namaleno.bg/team.php?id=261

# 118
  • София
Pizza Luigi???? някой да се е възползвал? В центъра са, а пък и имат доставка

# 119
  • софия
Pizza Luigi???? някой да се е възползвал? В центъра са, а пък и имат доставка
Отвратителни!

Общи условия

Активация на акаунт