Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 25

• 76 405
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Да се похваля, за първи път се възползвах от оферта, която не съм проучвала тук, не съм чела мнения, просто ми беше на удобно място и не сгреших. Много съм доволна. Перфектно обслужване, любезна козметичка, а след края на процедурата - един кратичък масаж, който ми дойде много добре.
Офертата е още активна.

# 91
Да се похваля и аз  Mr. Green Бях си взела ваучер за почистване на лице в Style Лозенец (след толкова много положителни коментари тук). Козметичката наистина е много добра, останах много доволна и препоръчвам на всички  Peace Само да вметна, че мен ме обслужи на друг адрес. Оказа се, че вече работи в друго студио точно срещу паркинга на Сити центъра, мисля че се казваше Алиса

# 92
Аз пък скоро нищо ново не съм си харесвала сред ваучерите.
Ще се радвам да пуснат пак фотоепилация от PowerFitness  Whistling
И ми предстои гинекологичен преглед в мед. център Лора. Някой има ли впечатления от лекарите там?

# 93
  • София
Аз пък скоро нищо ново не съм си харесвала сред ваучерите.
Ще се радвам да пуснат пак фотоепилация от PowerFitness  Whistling
И ми предстои гинекологичен преглед в мед. център Лора. Някой има ли впечатления от лекарите там?

Мед. център Лора имат два кабинета - на Позитано и на Хр. Ботев. За кой е ваучера ти?

# 94
момичета да попитам и аз за отзиви за тортите на Орхидея , спряла съм се на Мики Маус
http://hitro.bg/single/182044
някой ако е взимал да пише

да се похваля от козметичката в салон "дамалия "  младост 1 , много е мила , любезна , внимателна - доволна съм !!!

# 95
момичета да попитам и аз за отзиви за тортите на Орхидея , спряла съм се на Мики Маус
http://hitro.bg/single/182044
някой ако е взимал да пише

У дома тортите се харесват доста Simple Smile За детските-незнам.

# 96
  • София
Здравейте, някой ходил ли е в този хотел http://nasmetka.bg/aquamarin_july_5_hights-id-422 интересуваме дали е наистина близо до плажа и като цяло добра ли е храната и обслужването. Мерси Simple Smile

# 97
срещали ли сте хубави оферти за почивка в БГ за море, през месец юли-края?

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 16:01 от kika_86

# 98
Здравейте момичета.
Може ли някой да сподели впечатления от предлаганите в  Процент.бг екскурзии и почивки в Гърция? Някой от вас дали се е възползвал, защото си харесах една. Предлага я фирма Planet Travel Center. Ще се радвам ако някой сподели отзиви.

Никой ли не е купувал от този посредник?  newsm78

СКО, аз купих, но си чакам почивката, за да дам отзиви. Дано са положителни  Praynig
Иначе се свързах с Планет Травел , дадох си датите, изискванията и т.н и ми изпратиха ваучерите. В края на май ще докладвам  Flutter

# 99
Някой искаше отзиви за ресторант Тино.

Ходила съм два пъти с ваучери и пак бих отишла. Обслужването е много любезно, въпреки че не е много бързо, тъй като в ресторанта работи само по една сервитьорка. Яденето и двата пъти беше приготвено много хубаво, а количеството е напълно достатъчно. Порциите са големи. Дават ти като комплимент и разядка (малки купички с пр. чушка, някакъв вид пастет). Виното е бутилка, а не наливно и е много хубаво. Последният път беше на Телиш.

Има ли активна оферта в момента. Ако има дайте линк

# 100
  • София

В Колектива е - плащаш 15, а ядеш за 30 лв.  Grinning  Тези оферти най-много харесвам, че може да поръчаш каквото ти хареса. А как са цените на ресторанта? Двама могат ли да се нахранят за 30 лв - 1 салата с 2 основни?

# 101
  • Sofia
някой знае ли нещо за този салон, как се справят с мъжкото подстригване?  http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=1938

# 102

В Колектива е - плащаш 15, а ядеш за 30 лв.  Grinning  Тези оферти най-много харесвам, че може да поръчаш каквото ти хареса. А как са цените на ресторанта? Двама могат ли да се нахранят за 30 лв - 1 салата с 2 основни?

Това, което си спомням от менюто е, че на мен не ми се видя много ефтино за свободна консумация, но ние по принцип не ходиме на много скъпи места. Сигурна съм обаче, че за 30 лв. могат да се поръчат 2 основни (ако не са от най-скъпите, пр. с телешко) и 1 салата

# 103
  • София
А скоро да сте мяркали за Каза Ностра ваучери?

# 104
Тан67,

Съжалявам да чуя за този проблем с хито. Само да вметна, че ниесме не е хито. Ниесме-то е част от медийната група на Инвестор, имам познат, който работи в един от сайтовете им Peace Не знам поради каква причина мислиш, че са на един собственик  newsm78 освен ако Инвестора не са си купили и друг сайт, но не би.. те обявяват. Поне последно, когато взеха аз-жената и аз-детето Peace

Иначе, това с паричките е кофти ситуация, която при прехвърлянето на промозона (и това не съм знаела) към хито, може да е останал въпрос в миманса. Та, идеята ми е, че като цяло вината може да си е най-вече на стария собственик, което обаче, не е наш, в случая, твой проблем Confused

Дано нещата се решат в скоро време! Peace

Аз си търся Гара Ръфа. Моля за линкче, ако ви попадне нещо! Peace

П.П. Защо перманентно съм си останала на 0 мнения? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт