Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 25

• 76 420
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз пък скоро нищо ново не съм си харесвала сред ваучерите.
Ще се радвам да пуснат пак фотоепилация от PowerFitness  Whistling
И ми предстои гинекологичен преглед в мед. център Лора. Някой има ли впечатления от лекарите там?

Мед. център Лора имат два кабинета - на Позитано и на Хр. Ботев. За кой е ваучера ти?

За Позитано е

Хм, не знаех че имат гинеколози на Позитано. newsm78 Аз си следях бременността в Лора, но този кабинет, който е на Ботев - до Петте кюшета. Там даже името му беше "Лора -център за жената". Най-предпочитаната лекарка там е д-р Джонгова, но пък записваш час за нея поне 2-3 седмици по-рано. Аз ходех при д-р Огнянова. Професионализма й не го оспорвам, но характерът й е малко особен...А на Позитано базата им е много стара, там ходех в лабораторията на посл.етаж за изследвания, но се връщаш все едно 15 год.назад във времето. Дамата на регистратурата е свръхлюбезна. Чак ми е чудно, че може да е толкова мила...
Не знам до колко ти беше полезен постингът ми Embarassed

# 151
Гени Simple Smile Ако са ти в повече Simple Smile Аз съм в Младост, ти в кой район на София си Simple Smile

Зона Б18....

# 152
Момичета,бихте ли споделили някоя оферта за подстригване от,която сте доволни.Гледам,че има за 10-15 лв. с някакви терапии и ми се иска да се възползвам ама рискът с фризьора ме притеснява Rolling Eyes
Благодаря предварително Hug

Неотдавна си събирах положителни и отрицателни мнения за фризьори и от тях мога да обобщя за няколко: има положителни отзиви за Мадейра на ул. Дамян Груев, Милано в Св. Троица, Лилия на ул. Кричим в Лозенец, Дива в Красна поляна, а отрицателни съм чела за салони Белиз и Косара. Имам много добри, даже отлични лични впечатления от салони Hathor на ул. Самуил и Hair House на ул. Кърниградска и двата в центъра м/у Св. Неделя и НДК. Професионално подстригване и перфектно обслужване.

Аз да си кажа за Милано в Света Троица... 0/10...
Казах на фризьоката, че искам на етажи /както и досега/, а нейния отговор бе, че не може така да подстригва.... Месец след това, отидох на друго място, където ме питаха сама ли съм се подстригвала последния път !

# 153
  • София
Какво ще кажете за това: http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=2038&refid=23574&webid=67 ? Нереално ниска цена е...

Просто не искам да знам в каква обстановка ще се почива, камо ли пък какво ще се яде. То и от снимките си личи крайно износения соц стил... Честно казано, дори за тази цена и с цялото уверение, че храната ще е прекрасна (което няма как да стане, но хипотетично), пак не бих отишла...

пп - а за местоположението му и отдалечеността от плажа, да не отварям дума...
Добре де, нека все пак потърсим отношението цена-качество. Естествено, че няма да е хотел 5 звезди. Просто се интересувам дали някой е посещавал конкретния хотел. Извинявай, но не всеки може да си позволи почивка в петзвезден хотел в скъп курорт на брега на морето! А мисля, че с понтието "соц" малко се преиграва...
А относно отдалечеността от плажа - изобщо не е много далеч. Все пак за тази цена не вярвам, че някой очаква хотел на плажната ивица!
Питането ми е продиктувано от чисто любопитство. Без никакви скрити желания и подбуди! Simple Smile

# 154
Е, разбира се че е така  Peace Съвсем не става въпрос за 5 звездни хотели, ясно е че там няма как да се почива на нормална цена, но тук говорим конкретно за този хотел. Оставям базата на страна - нека който е ходил да се изкаже, на мен само снимките успяха да ме убедят, че там няма да отида. Но за храната ти е бедна фантазията какво ще ядеш, доста време бях в туризма, за да мога да го твърдя със сигурност, че за тези пари ще сте принудени да ядете нещо крайно отвратително, еднообразно и ограничено от към количество. Друг е въпросът, че може да не се възползвате от храната, а само от нощувките, 7 дена за двама човека, добре... ако не ви пречи базата на настаняване (в която аз не съм била, та не мога да твърдя със сигурност).

# 155
  • София
Точно това имам предвид - и без храна пак ми се струва прекалено евтино. А се чудя хората, които не могат да си позволят друго, какво ли ще ядат? Все пак поне трябва да има някакво количество, ако не качество, ама за тия пари и на количество не знам как ще го докарат. Питането ми не е конкретно за мен, аз обичам да хода на море на юг, ама ми стана многоинтересна тази оферта...

# 156
Точно това имам предвид - и без храна пак ми се струва прекалено евтино. А се чудя хората, които не могат да си позволят друго, какво ли ще ядат? Все пак поне трябва да има някакво количество, ако не качество, ама за тия пари и на количество не знам как ще го докарат. Питането ми не е конкретно за мен, аз обичам да хода на море на юг, ама ми стана многоинтересна тази оферта...
В темата на път го коментираха хотела.Като база бил добре но отдалечен от плажа.Може да погледнете там

# 157
  • София
Момичета,бихте ли споделили някоя оферта за подстригване от,която сте доволни.
... Милано в Св. Троица, ...

Казах на фризьоката, че искам на етажи /както и досега/, а нейния отговор бе, че не може така да подстригва.... Месец след това, отидох на друго място, където ме питаха сама ли съм се подстригвала последния път !

Съжалявам, geni_66, за това, което ти се е случило, аз писах, че нямам лично впечатление, копирала съм си някои положителни и отрицателни мнения в отделен файл, не съм запаметила автора, но цитирам: "Салонът е много приятен и кокетен. Фризьорът е страхотен! За пореден път се убеждавам, че мъжете са по-добри в рая работа". Хубаво е, че споделяш и негативите, така всеки ще може да си прецени, сега си добавям твоето оплакване в личната ми таблица +/-, за да си имам едно наум.

veseto87, от картата разбирам, че е близо до Детелина, където съм била доста отдавна като дете и затова не си спомнян дали беше близо до лифта, който води към плажа. А иначе си е доста отдалечено. Само ако е близо до лифта няма проблем, ако се спреш на този хотел проучи това и го имай предвид.

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 11:36 от Sash

# 158
  • София
Подновявам питането си за изпробвана оферта за почистване на зъбен камък.

# 159
Момичета,бихте ли споделили някоя оферта за подстригване от,която сте доволни.Гледам,че има за 10-15 лв. с някакви терапии и ми се иска да се възползвам ама рискът с фризьора ме притеснява Rolling Eyes
Благодаря предварително Hug

Неотдавна си събирах положителни и отрицателни мнения за фризьори и от тях мога да обобщя за няколко: има положителни отзиви за Мадейра на ул. Дамян Груев, Милано в Св. Троица, Лилия на ул. Кричим в Лозенец, Дива в Красна поляна, а отрицателни съм чела за салони Белиз и Косара. Имам много добри, даже отлични лични впечатления от салони Hathor на ул. Самуил и Hair House на ул. Кърниградска и двата в центъра м/у Св. Неделя и НДК. Професионално подстригване и перфектно обслужване.

Ммм,чудесно,ще видя тези салони дали присъстват в наличните оферти и да бягам да се подстригвам Laughing.Ще се радвам и други да се включат в коментарите за да има повече  възможности и за сега и занапред  Hug

# 160
# 161
  • софия

....., не съм запаметила автора, но цитирам: "Салонът е много приятен и кокетен. Фризьорът е страхотен! За пореден път се убеждавам, че мъжете са по-добри в рая работа".
Вече не работи там. И мъжът ми беше много доволен от него и искаше да си записва час, но... В момента има само една фризьорка.

# 162
Да се пъхна и аз тук. Автомивка в Люлин или на Стамболийски някъде някой? Отзиви също.

# 163
  • София
Да се пъхна и аз тук. Автомивка в Люлин или на Стамболийски някъде някой? Отзиви също.
За коя автомивка на Стамболийски става дума?

# 164
  • София
Да ви споделя, че много се чудя между две оферти за лице. Наясно съм, че са ралични, но не мога да си избера.  Crazy

Алма Морел  Embarassed и 2 Fit by Boevski

Някой да е ходил в 2Fit?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт