Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 25

• 76 418
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Хах, ами на Ketito85 коментарът е написан с толкова пяна на уста, че е напълно неразбираем Laughing

# 301
Нямам обяснение, що за масово изглупяване е това- Да си купуваш ваЛчер, повечето даже и идея си нямат, че се пише ваучер, един познат собственик на ресторант, пусна ваучери за салати с рекламна цел-дошли ентусиастите, изяли си салатките, никой нищо не поръчал в повече и никога след това не се появил отново!
Не Ви ли стана ясно, че колективните сайтове са новите финансови пирамиди и повечето от тях вече се рушат, да му мислят тея дето пускат оферти-Последният в пирамидата винаги изгаря!
Бедна държава, прост народ!

Като не одобрявате сайтовете за  колективно пазаруване-не се възползвайте от тях..Не налагайте мнението си на околните,никой не е длъжен да ви чете злобните коментари....

# 302
  • Sofia
Момичета, виждали ли сте химическо чистене някъде?

# 303
Аз никога не бих си купила ваучер за нищо, ако ми трябва маникюрист ще питам кой е най-добрия, ако ми трябва почивка ще си я намеря сама, всеки приличен хотел си има сайт,има евтини самолетни билети,ако искам да ям нещо приятно то няма да е за 3 лева забъркано от незнайно какво!Маникюристката при, която ходя никога няма и да и хрумне да пуска ваучери, защото и без това сега едва се оправя с клиентите, заведението в което обичам да ям, едва ли и те ще пуснат някога, защото порция винен кебап с ориз е 3,60 и е върха, да не говорим за другите цени.Скоро ходих на почивка в Прага и си уредих всичко сама с 4-5 имейла и нямаше измами и прецаквания.Евтиното винаги излиза скъпо-уважавайте се малко повече !

# 304
  • София
Ketito85, радвам се за тебе. Хубаво е човек да си намери доверени, опитни  маникюристка и  фризьорка. За интересното пътуване до Прага също се радвам.
Но има и начинаещи маникюристки и новооткрити заведения и тур. агенции които са решили да се рекламират чрез сайтовете. Има и хора, които ги ползват.
Както казваше дядо ми "за всеки влак си има пътници".

# 305
Ketito85, след като оферите от сайтовете за колективно пазаруване не представляват интерес, защо са тези коментари?!

# 306
Е, как защо тия коментари, ясно е като бял ден - жената губи клиенти заради конкурентите, които пускат ваучери Laughing

# 307
Ketito85, Aisha е обяснила каква е идеята на груповото пазаруване и на ваучерите.
Коментарът за самоуважението не е много уместен.
И понеже си позволи да дадеш непоискан съвет, ще ти дам един и на теб:
може да си потърсиш и най-добрия преподавател по езикова култура,
ще ти е от полза.

# 308
Да браво на дядо ти, открил е топлата вода,но и влака както всяко нещо си има цена...едно е да се возиш в първа класа, друго е да се друсаш на теснолинейката!
Преди седмица прочетох едно мнение в Предприемач.ком за един мъж завлечен от една маникюристка да инвестира пари в колективен сайт, тя естествено развъртяла голям бизнес сайта съществувал точно два месеца и сега се продава, защото една маникюристки и хабер си няма от маркетинг и стратегии! Та тогава ми стана интересно що за глупост е това -да си купиш ваучер!
Когато човек си прави процедури трябва първо да попита с какви материали се работи, разтворите с които се дезинфекцира апаратурата са едно тежко перо, мислите ли, че като продават оферти на килограм някой ще тръгне да дезинфекцира апаратурата,защото аз не мисля!Оферта за театър, за кино по мога да приема,но експерименти с кожата си, с ноктите си, косата си или здравето си не правя!

# 309
Езиковата култура е предмет за това как да пишем и говорим правилно, свързана е с правилното лексикално и граматично оформяне на текста, преди да даваме съвет е важно да сме запознати със същността на материята, за да не ставаме смешни! Определено съвета ти ме разсмя, преди 15 години съм държала зачот по Езикова култура и бога ми, взех го още тогава!
Но има нещо друго което ми е интересно, колко ли от тези които пишат в тоя форум са собственици на сайтове за ваучери или представители,които работят за тях?

# 310
  • София
един познат собственик на ресторант, пусна ваучери за салати с рекламна цел-дошли ентусиастите, изяли си салатките, никой нищо не поръчал в повече и никога след това не се появил отново!

Точно така постъпвам и аз ако:
1. Персоналът е нелюбезен и гледа на мен като "ваучер".
2. Поднесеното е с лошо качество или намален грамаж.
3. Заведението е с нереално високи цени.

Ако всичко е наред и наистина ваучерите са с цел реклама, сметката ми извън ваучера е по-голяма от неговата стойност. Освен това им ставаме клиенти и без ваучери. Приятелят ти да се запита какво не е било наред, за да постъпят така.

Освен това си противоречиш - хем не смееш да ядеш нещо за 3 лв, защото ще е със съмнително качество, хем ядеш винен кебап за същите пари  Wink. И щом колективното пазаруване не ти е приятно, просто не се занимавай да пишеш в подобни теми. Ако имаш опит - добър или лош, сподели. Другото са само празни приказки.

По повод на добрата реклама - минах покрай ресторант Бел Вю в парка Заимов. Никога не съм го виждала толкова пълен, а мисля, че сроковете на ваучерите, които продаваха отдавна изтекоха. Явно е имало полза.

# 311
  • Sofia
По принцип и аз рядко експериментирам с ваучери, но това е заради манталитета на болшинството "предприемачи", които хабер нямат как се печелят клиенти.

Кетито, този твоят ресторантьор ще да е с много рехава клиентела, щом може да запомни дали посетителите му са повторили визитата.
По-вероятно не са де, и той явно е пишман-предприемач.
Да ти хрумва, че салатите му сигурно са били пълен боклук и хората затова са се изнесли? И затова не са повторили?

ПП.Таня ме е изпреварила.

# 312
Цитат
Езиковата култура е предмет за това как да пишем и говорим правилно, свързана е с правилното лексикално и граматично оформяне на текста, преди да даваме съвет е важно да сме запознати със същността на материята, за да не ставаме смешни! Определено съвета ти ме разсмя, преди 15 години съм държала зачот по Езикова култура и бога ми, взех го още тогава!

Поне си заменила си надсмиването над обикновения потребител на ваучери с обикновен смях.
За зачота - не си пролича от предишните постинги.
Във форума особено оценяваме проявата на тактичност, а точно тя липсваше.
Дразнещо е когато някой се появи изневиделица и натрапва собствените си виждания с леко надменен тон.
Освен това не може да се слагат всички търговци под един знаменател - ако някой си е некадърен или несъвестен, той ще бъде такъв, независимо от цената, платена за стоката/услугата.

# 313
  • София
Хайде, поредният "урок" по колективно пазаруване! Grinning Историйката за собственика на заведение и салатите направо ме развесели. Joy

# 314
  • София-Младост
5 нощувки на база НВ в х-л Наташа, о-в Тасос
http://ofertomat.bg/offers/view/766.html

Гледам, че мин. година Колектива са пускали за тоиз хотел и е имало доста закупени. Някакви отзиви, ако сред вас има посетили го.

Общи условия

Активация на акаунт