а как сладко ми говори на корема, ако знаете...сутринта като завикала целувайки го - аничка-баничка, аничка- торбаланичка...

Май не бях аз.
Не мога да се побера в кожата си как на някой му влиза в работата кой с кого спи, какво прави в леглото си, какво яде, колко време кърми или не кърми децата си и т.н. като това засяга само замесените страни!!! Поводът за тая ми ярост са коментарите към една снимка във ФБ, която lorini е постнала и по-точно коментарите и съветите на доброжелатели! АУ! Защо пък хората си мислят, че намесата им в чужда лична територия носи позитиви за някого?
. И то ква намеса, а? Поне да беше завоалирана и малко по-любезна. Те, братче, все едно... и аз не знам на кого говорят... пфу, ядосах се и аз.
Но вместо да ги целува, иска да ги "потупва" и да ги постисква леко
.
. Вече ми идва нанагорно да ходя на работа, ама точно сега не фърфи да се изнеса... поне април да дочакам и може да поговоря с доки за един болничен, че много взех да се изморявам
. Тъкмо съм на 11ти на преглед, та екстра би се получило... 

...Честно казано, ако преди 4 години една комшийка не ми се беше обидила кръвно относно коментара ми, че заради съня да искаш да отбиеш 2 месечно бебе и да почнеш да му даваш кисело мляко, при наличие на кърма...Та бих станала консултат, ама сега вече няма и време
Благодарение на моите съвети приятелка кърмо до годинка (след това не ме е търсила за съвет и не знам дали продължава. Друга 6 месеца, което си е добре, при все, че първото го кърми 40 дни 

Пооправи се, изпи АБ-ка. Сега само покашля и хремата не я пуска, ама всеки ден иска да ходи на детска градина, дори и днес.
Познай ще пробвам ли рецептата за козунака! 

. Аз примерно по повод на моето дълго кърмене съм чувала следния коментар от една кифла, ама баш кифла с незавършен 12 клас, ама пък за сметка на това с високооо самочувствие и мнение по всички въпроси. Та - да кърмиш повече от 1-2 месеца в 21 век е отживелица и леко намекна, че е признак на стиснатост - " еее, че то АМ, не е толкова скъпо, 10-на лева"
Ама то да обясниш на някой, който има повече от 2 мозъчни гънки