Лорини, дано се оправяш по-бързо! Милата Катерина, абе децата всичко усещат! Да я нацелуваш!
-малкият дявол е тази случка ,аз уж постоянно давам заповеди всичко да е нависоко,но хитрецът вече превзема всички територии.

Вярно малкия дявол. Спомних си за Хриси - беше глътнал една батерия и на бегом в Пирогов. Ама сам си казал на баба му, като я карал да я извади от коремчето. Да ви напускат тези вируси вече 
Като отбих Гого и почнах да купувам АМ осъзнах колко много пари съм спестила 
. Аз и затова си смених преди известно време аватара, не че не ми харесваше предишния, ама вече наистина искам пролет.
. Явно си беше доста уморена, защото и преди обяд доста време се разхождахме из Видин, гледахе Дунава, накрая и пътуването, явно много се беше изтощила. И това ме подсети, тя си ходи, от повече от година и половина не ползваме количката, даже сега съм я дала на приятелката ми, като се измори, започва да примрънква да я гушкаме, ама й минава.
. В резултат на това, сутрин вече ми е ежедневие да се събуждам с главобол, имам дълбоки, сини сенки под очите /аз съм с бяла кожа и много ми личат/, кафетата съм увеличила, преди пиех само едно сутрин, а сега понякога пия до вечерта и по три
, иначе съм неадекватна на работа. Не зная какво да предприема, може ли нещо хомеопатично да си взема /не съм запозната с тази материя/ за отпускане на нервите и по лесно заспиване, дали ще ми помогне

. А относно коментарите- и аз се дразня, всеки си знае какво и защо го прави!
Добре, че е минало вече...

. С хомеопатия можеш дори много да си помогнеш.. наистина много. Само че за да го направиш, трябва да посетиш хомеопат - не става така да си самопредпишеш нещо, защото всичко, което усещаш - и на психо, и на емоционално, и на физическо ниво има значение... Техники за релаксация и йога - също могат да помогнат, вероятно, но не съм запозната... 

и стискам палци този период да минава по скоро че мен ме държа до края на 5 месец.
няма край работата в къщи и пак не съм я свършила.....
/, влезе в групата без дума. Само малко се позасрами, но като звъннах всичко беше наред. Дали са му сега да учи две изречения за тържеството, но той май няма никакво желание - направо изключва като му декламирам. МИналата година ходих на тържеството /от 16.30
/, но тази година баща му ще иде, че изобщо не е удобно да искам да свърша по-рано
. Тогава той не слезе от ръцете ми и през цялото време се беше лепнал за мен, но надявам се тази година да е по-общителен.
, направо останах без думи
.

Сега ще чакам заплата и ще мисля нов компютър или да сменям клавиатурата 
Има доста инфо в нета
Ако искаш и на лични мога да те ориентирам, защото доста поизчетох на тази тема.

Такова чудо от години не е било при мен