Пролетта дойде, радва и се ЯНУАРСКОТО дете

• 36 132
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Хайде да са ни живи и здрави именячките  Hug
Кокос, ти ся като си по-слаба от нас и затова ли не пишеш Twisted Evil Аре да си ги нямаме такива Crossing Arms
Ам да напиша, що да не запиша желания...Пък да видим Wink
След като висях 1 час в задръстване на път за работа се чудя от къде да си намеря хеликоптер за следващите 6 месеца. И метрото върши работа, но не баш Sad

# 661
  • София
Люби- браво за резутатите, но и аз мисля, като Дони, че на твоята височина под 60 е много малко, все пак това си е доста голям ръст. И аз като ти гледах снимките, смятам, че така си супер. Hug
Дони- успокой ме за бюста. Аз винаги съм си имала, ама слд раждането удрях сигурно 115 см Whistling, ама това беше и заради кърменето, а и заради многото качено. Не зня тогава ако ми се налагаше, каква риза трябваше да си търся, сигурно 5 хикс ел, добре, че не ми се е и налагаше Tired. Сега съм към 96-7 см, пак има, ама поне ми е малко по леко Mr. Green.
Ели- Честит имен ден! Желая ти здраве, щастие, името ти да ти носи само поводи за радост и щастие  bouquet и ще чакам после снимки с новия тоалет.
Радостчо- разбирам те как се чувстваш заради мъжа ти Hug. При нас е обратното, на мен ми се налага да работя понякога уикендите и заставайки от другаа странта, ами не е готино, аз на работа, те- вкъщи, пропускам доста моменти да прекарам с тях, ама какво да се прави.
Бейбиблу- и ЙоЙо ги прави такива номерца. Надявам се Андрей да се оправя бързо, за съжаление, от личен опит мога да потвърдя, че наистина ухо боли много и гадно Tired
Лорини- аз за този курс не съм чувала, ама ако сметнеш, че ще ти хареса. Оздравявай бързо, целувки на Аничка и на Катерина Hug
Тоби- верно ще се свършиш Hug
Наде- добре дошли на родна земя, радвам се, че звучиш добре Hug
И сега да се похваля- от вчера Йоанка си има колело. От тези дето ги дават един вид срещу депозит пред "Васил Левски" и след като го ползваш, го връщаш. Запазено ми се стори, на Фишър Прайз, голямо тичане покрай нея падна, чувствах се така, все едно съм тренирала два дни Mr. Green. Иначе все още я е страх да кара сама, ама мисля, че и нормално, все пак това й е първо качване. Много е сладка с него Heart Eyes. А през нощта взе, че се напишка, сигурно от по хладното време, пипна я баща й, вика ми, ставай, мокра е. Та в 4ч. сменяй завивки, къпи- после й сложих памперс, не исках още ведъж до сутринта да повтаряме операцията. Ще видя за тази нощ дали да й слагам newsm78.

# 662
  • Русе
Честит имен ден на Елитата! Бъдете много щастливи и весел празник!
Бейби, да се оправя Анди.  Peace Не съм я чувала тази диета.
Дони, защо 6 месеца? Аз ли нещо съм пропуснала?  newsm78

# 663
  • София
Люби, правят един грандиозен ремонт на Телевизионната кула - кръстовище на 2 етажа... Движението до момента биваше, но днес беше просто...Е, пусковия срок е април, надявам се да свършат по-бързо, но надали Confused После ще е рай за шофьорите, но сега е малък ад Close
Рали, какви са тези колела срещу депозит? В нас и двете са мебел за заобикаляне #Cussing out
Ники, бързо оздравяване на Анди Hug

# 664
Здравейте!!!!!!!!!!!!Днес аз и моята малка принцеса имаме имен ден!!!!!!!!!!!! Нека всички които празнуват-малки и големи,се почустват поздравени!!!!!!Здраве щастие любов и много усмивки!!!!!!!!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 665
  • Ловеч
Честито но Елитата и от мен Hug  bouquet!
И днешният ден мина-нали се притеснявах че не съм наясно с изпитите на седмокласниците-е нагласиха ме дежурна в коридора LaughingПояви се един младеж, който реално тази година трябва да е абитуриент,беше се докарал с обувки за бал.Мургав ама културен-Госпожа това,госпожа онова ай дано мине успешно в 8 клас.Реално бих се притеснила ако такъв убавец е в класа на синът ми Rolling Eyes
Желанията ги написах рано-рано.Сополанко уж днес да ходи на градина и тъкмо го поведох се разкашля ,съответно изкочиха сополите  и баба му реши да остане в къщи, иначе до довечера щеше да е втасал.Нощният памперс почти беше мираж,но това студено време явно му влияе,както и настинката.
По въпроса за мъжете-прекрасно е че ни липсват,когато ги няма -дано не ни се случи да хвърляме боб  да са далеч от вкъщи ,защото става лошо Mr. Green

# 666

По въпроса за мъжете-прекрасно е че ни липсват,когато ги няма -дано не ни се случи да хвърляме боб  да са далеч от вкъщи ,защото става лошо Mr. Green

Тоби, много добре казано Peace

Честит Имен Ден на нашите Елита и от мен!!! Да сте здрави и щастливи, момичета Hug Hug Hug

Такава дрямка му дръпнах, че от един час се мъча да се разсъня и не мога Embarassed Едното го приспах, на другото филмче и като се сгуших на дивана...кеф...

# 667
Честит имен ден на Еленчетата:) Това е едно от любимите ми женски имена. Винаги ми създава асоциация с красива жена!

# 668
  • Варна.....
На всички Ели - та и производни да са желани поне като знатната си съименничка!!

Много ме мързи  Heart Eyes

# 669
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Да са живи и здрави и с гордост да носят имената си!  Hug  bouquet

# 670
  • София
Момичета ужасна нощ.Усетихте ли заметресенията?

# 671
  • София
мда. Обаче като чета само ние сме си останали по леглата. Дори не събудих децата, а снощи те заспаха гушнати на едно легло...

# 672
Дони, нема такова нещо  Grinning Ама нито време имам, нито пък имам какво да пиша....

Утре заминавам зза Слънев бряг и до неделя ще изчезна от интернет пространството. Да не решите, че ще се пека на плажа и ще пия коктейли. Да работя отивам  Wink

Хайде спорен ден от мен!  Hug

# 673
  • София

Утре заминавам зза Слънев бряг и до неделя ще изчезна от интернет пространството. Да не решите, че ще се пека на плажа и ще пия коктейли. Да работя отивам  Wink

Така ще кажеш ти. Има да те мислим 4 дни сега Confused
 Ама съм Храсива, а

# 674
  • Русе
 Joy hahaha Я се виж каква тънка талия са ти направили?
КокосSunglasses

Общи условия

Активация на акаунт