Пролетта дойде, радва и се ЯНУАРСКОТО дете

• 36 146
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Винаги когато сменям памперса на бебето и той идва да гледа и все пита "акала ли е" newsm78 сега се замислих че за него памперс се сменя само ако е наакан...........

# 631
  • Ловеч
Ягодка нещо се загуби? Бубс  и тя Rolling Eyes
Люби ,не че съм пристрастна но гледах снимки във ФБ и ти хващаш най-много окото.И свалените кг си личат Wink
Еели и аз това с бебето се сетих ,някои деца ползват и  baby_neutral.
Запалих камината ,че  направо замръзнах.

# 632
  • Русе
 Heart Eyes Тоби, хващам, как да не хващам, като съм 1,80 върлина.  Embarassed Благодаря ти! Вчера получих доста комплименти. Явно има ефект от диетата. Ама съм и скрооомна, бее..
Таис  Wink
Баси, наистина е голям студ, а уж е месец без "р".

# 633
  • Варна.....
Люби, гледай денят да има "Р"  Laughing

Мъж и жена правят секс-
Тоя- Първият ли съм ти?
Тя- За днес ли?
 Mr. Green

# 634
  • София

Запалих камината ,че  направо замръзнах.

И аз Mr. Green
Люби, да и аз това щях да отбележа - личи си ефекта на диетата...Утре как ще издържааа ooooh! Ще ходим на някакво место на язовир Искър. Колегите днес купиха барбекю, мръвка...а аз съм на питка Cry
Таис, туй малко като :
Той: Мога ли да те наричам Ева, защото си ми първата.
Тя: Да, а аз ще ти викам Боинг 474 Mr. Green

# 635
  • Русе
Дръж се, поне не си на плодове! Аз вчера на това откриване бях на въглехидрати, а такъв кетъринг имаше..Скариди, сьомга със синьо сирене, разни други завъртени нещица..Поне хубавото на тази диета е, че ако нещо ти се яде, знаеш, че може да го хапнеш след 1-2 или 3 дни  Mr. Green Стига де не е мляко с ориз.
Еели, не знам какво да те посъветвам. Мисля и аз, че може да е заради бебка. В такъв случай само търпение му е майката.  Peace

# 636
Люби, аз не мога да те видя, ама съм сигурна, че изглеждаш много добре  Hug
Аз съм минус 3 за една седмица. Ама аз и друг път съм ви казвала, че много лесно свалям. И така обнадеждена от регреса на тегло отивам аз да си купувам тоалет за дипломирането. виждам точно това, което търся, страхотна права рокля, в страхотен цвят, тафта, с болерце отгоре, абе точно това, което искам. Пробвам и стигам до момента с вдигането на ципа и греда - закопчахме го до половината гръб, но нагоре изобщо не успя продавачката. А на ханша и талията ми стоеше перфектно, обаче нагоре - тц. И имаха само 44 номер, та сега ще търся тази фирма къде в околните градове има магазини и дано да имат 46, който пък подозирам, че ще ми е леко широк в ханш, талия.

Рали, радват ме добрите новини около теб  Hug

Еели, явно е заради бебето. Александрина така както на 1 година и 11 месеца отказа вечерното шише мляко, така на 2 и нещо взе да си го търси. И сега понякога се присеща. Същото беше и с биберона. вбебосват се с една дума.

Дони, хубаво да си изкараш на билдинга  Wink и умната, т.е умният, ако не умният, поне русият  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тоби, радвам се, че Ивко се оправя. Александрина ходи 4 дни на градина, тази сутрин я оставихме, че взе да киха, запушен нос, дано спрем сополите навреме. И как да не ме яд като ми каза детето, че едно момченце цяла седмица кашля и има сополи, а майката нито работи, има даже второ колкото Ники, обаче що да си пратим детето в градинана, пардон в лазарета  #Cussing out

Айде че чакам доставката на пица, нали петък ни е пица-вечер и бяло вино съм си купила, че даже и го охладих, нищо че си пуснахме парното  Wink

# 637
  • София
Ели, ще чакаме снимка с тоалета Laughing И аз в момента съм 46ти размер. В 44 влизам, но в талията Sick. Обаче гръдния кош така да съм го развила - от риза М преди сега и ХЛ ми се отварят на бюста. И нали първо там се сваля - сутиена вече ми е хлабав Mr. Green
Люби, и ти устиска на тези искушения? Ти си мойта гордост. На мен ми е слаб ангела Blush Ако не съм на диета, няма и да ги погледна, но сега - всичко ми се яде Tired
Еели, и аз го отдавам на ревност от малката. Говорете много. Обясни му, че той е твоето голямо момче и тн.Че сигурно се претеснява, че мама предпочита бебето пред него, но не е така...
Малиии не си мислете, че съм толкова умна - прочетох го днес в една книга, която ме грабна с първата си страница. Ако някой ми беше казал преди време, че ще започна да чета книги свързани с психология... ooooh! Казва се "Детето и ние' на д-р Хаим Гинът.
"Никой родител не се буди сутрин с намерението да направи черен живота на детето си. Никой не си казва:"Днес ще крещя, ще натяквам и ще унижавам детето си при всяка възможност". Напротив - сутрин немалко родители се заричат : "Днешният ден ще е мирен и кротък. Без крясъци, без спорове, без караници." Ала въпреки благите намерения, нежеланата война избухва."
Като я прочета, ще ви дам още акъл как да си гледате децата Mr. Green
Аре наздраве на пиещите Drunk Аз чакам да ми втаса питката за пикника  Wink

# 638
  • Варна.....
Дони, може и тиймбилдинг да ни организираш  Mr. Green
Боинг, а??  hahaha hahaha hahaha
Момичета, какъв студ е, че чак камините запалихте? Да не би да ви домъчня за замита??
ЕЕли, аз четох същото в една книга на Франсоаз Долто "Всичко е език" . Говори с детето, обяснявай му. Нека и баща му намери време да са само двамата, по мъжки! Той е достатъчно голям, за да разбира, така че не се опитвай да го заблуждаваш. Просто му казвай истината, когато говориш с него.

# 639
ето ме, аз пък се записвам на курса за трениране на успешни родители...колкото и тъпо да звучи името му, все едно всички останали не са успешни...ама се оказа тъп превод...ще го води една от консултантките ни и вече минаха два курса, та сега ми е ред, преди Аничка...защото нещо хич не се харесвам напоследък...

иначе сме добре, Катерина настина, оправи се за три дни, а мен вече цяла седмица ме мъчи...зверски запушен нос, гърлобол...тазя бременност ми е за трети път да хващам от нея, иначе най-много два пъти в годината на настина...направо егати бременността карам...нищо общо с предишната...и на всичкото отгоре заради предната плацента и контракциите още не я усещам как мърда...

стига толкова се оплаквах...аз ви чета редовно, ама така да ме мързи да пиша Simple Smile пожелавам ви прекрасен почивник(както казва една позната)

# 640
Добриутро!

Ще вземете да ме запалите и мен по таз диета. Ама това със закуските много ме мори. Свикнала съм закуската да ми е най-стабилното и всъщност най-любимо хранене за деня, та не се виждам. Айде да не сте сами от утре се мятам на някакъв режим, че днес вече започнах ударно  Mr. Green  А снощи завърших ударно със съучениците от гимназията.

Хубав и слънчев ден!  bouquet

# 641
Добриутро!

Ще вземете да ме запалите и мен по таз диета. Ама това със закуските много ме мори. Свикнала съм закуската да ми е най-стабилното и всъщност най-любимо хранене за деня, та не се виждам. Айде да не сте сами от утре се мятам на някакъв режим, че днес вече започнах ударно  Mr. Green  А снощи завърших ударно със съучениците от гимназията.

Хубав и слънчев ден!  bouquet

Ланг, и аз съм така - не закуся ли стабилно, не ми е както трябва. Но и сега не я пропускам, закусвам си стабилно - тази сутрин 2 сандвича, кафе с мляко и едни грейпфрут. Обаче пропускам обяда и вечерям нещо леко към 6,30-7 часа. През останалото време много, много вода, ако много огладнея - една ябълка или половин банан. Аз също " писани" диети трудно спазвам.

Лорини, с Ники бях с предна плацента и го усетих по-късно от каката, а нали уж второто по.скоро се усеща. Така че споко, ще я усетиш.

Някои се запалиха по диетите, аз пък съм много доволна, че успях да запаля кумата ми за трето бебче. Вчера като ми каза, че работят по въпроса, супер се изкефих. Тя ми е най-добрата приятелка, седяхме на едни чин 5 години и ми е толкова на сърце. Но тя роди още студентка и сега си има 2 чаровници на 12 и на 9 години, след това направи много успешна професионална  реализация, но откакто за започнах с децата  Wink, все ми казваше как й се иска още едно човече. Та скоро може да ни зарадват, пък ако е момче, ще са на седмото небе. Та такива ми ти работи  Wink

Тук вали, духа, гадно време, пак ще стоим в къщи.

# 642
  • София
Здравейте  Hug
Отдавна не съм писала.Днес пратихме детето ма градина и аз на спокойствие изчистих,та даже и един филм гледахме с мъжоо.
Малко релакс беше,нали и ние сме хора  Embarassed
Чета че има мами на 90 дневната.и ние с мъжа ми я правиме вече 13 ден .Аз съм - 4 кг.той - 2 .Дано да има успех,че яко с ме се усвинили
Успех на всички  newsm51
Чао  и приятен ден на всички

# 643
Blagodarq vi za mneniqta i savetite.znayte 4e ne pi6a redovno no vi 4eta.

# 644
Ехоооо привет.... Hug Heart Eyes
Ние сме си в БГ, сегасме в Дупница и е страхотно. Sunglasses Само времето ви е ужас. Crossing Arms Днес пак пак се оправи и обикаляхме цял ден. Прибираме се само да ядем и спим. Wink Другата седмица ще ходим в Пловдив  и там се надявам да е по топло. Ние дойдехме само с летни дрехи... hahaha та ходихме да си вземем нещо зимно. После ще пиша пове4е. Hug
4еститоооооо на Лорини... Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт