У дома кризата не е спирала!!! И точно ти с това кротко дете да се оплакваш
Разглезила си се!!Едното пран не може да развали очарованието на стоенето у дома ей така, от нищото.
Или може би защото не си стояхме тези дни в къщи днес се изкефих!!

Определено друг път събота и неделя няма да се излъжа да ида. Подлъгах се покрай разни кампании, че персоналът там е подготвен за подобни деца, уви излъгала съм се. Аз съм инат и ще го мъча пак - трябва да се социализира - няма избор
, с две думи - кефим многооооо 
Като се сетя за дантелата на моята рокля обиколихме половин южна България - това Пловдив, Асеновград, но бяха тежки времена, за по-младите да кажа, че все пак говорим за 1997 г.

. Иначе си изкарахме страхотно, в събота там не валя, успяхме да пием кафенце на центъра до Дунава, ЙоЙо покара колелото, даже успяхме с майка ми да поразгледаме разни магазини и ми купи поличка за лятото 

и въпреки това помня, че се забавлявах и някак си се бях насторила, че въпреки, че няма да ми пука и че както и да изглеждам, поне това дали ще ми е забавно никой не може да ми го вземе, та имам по скоро хубави спомени от тогава.

Защото те мен в сервиза не са ме виждали (завършваше съседче, което помага на мъж ми и се сбират цяла тумба деца-това по повод на менторството, за което ви бях говорила бая отдавна)
И не на последно място - парите са прилични. После ще има и втора почивка - на планина - на минерален басейн в Брацигово
Ух, размечтах се
. На мен пък, много ми харесаха снимките от бала ти, много сладка си била
. И браво за резервацията за моренцето, ние още се чудим какво ще правим, а времето си тече...Как е зеленото училище, имаше ли обаждане?
А Букурещ изглежда красиво, не съм ходила.
, ама той е по голям от мен с 9 години. Ти как си, прочетох за ритничетата на Аничка 

.