Слънцезащита

• 29 295
  • 450
  •   1
Отговори
# 210
  • София
на авен освен крем има и мляко с минерални филтри http://www.avene.bg/Product.aspx?id=112 може би по-лесно ще се размасва, като е мляко...
иначе имат спрей, с минимално количество хим. филтри.... каквото и да значи точно това...

Elfe на DM също са минерални, но са до 30 фактор, мляко и крем.

# 211
Днес пробвах детския минерален на Биодерма. Доволна съм. Разнася се много по лесно от този на екокозметикс и със сигурност е водоустойчив.

Досега не съм открила изцяло минерален под формата на спрей.

Биодерма наистина минерални имат само посочените на предната страница, като вторият (не детският) е с канцерогенната съставка ВНА.

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 01:41 от AnMary

# 212
Здравейте отново от мен!

Още веднъж искам да ви благодаря за хубавата тема - доста се образовах по темата за слънцезащитната козметика за деца Simple Smile Бях решила да купувам детския спрей на Vichy, но ви послушах и купих за малкия Bioderma ABC Derm. Много съм доволна!

Имам само едно питане - от аптеката си го купих за 29 лева, а тук го откривам за 23,80.  ..   Simple Smile Вие на какви цени го откривате?

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 11:07 от Reza

# 213
Вие на какви цени го откривате?

за инфо в Ремедиум е 24.35 лв.  Confused

# 214
И аз го взех от Ремедиум за 24 и нещо, в кварталната е 27 и нещо.

# 215
за инфо в Ремедиум е 24.35 лв.  Confused

[/quote]

Благодаря!  Simple Smile

# 216
И аз го взех от Ремедиум за 24 и нещо, в кварталната е 27 и нещо.
то в нашите квартални и за тридесет и няколко може да го откриеш, в случай, че са чували за него  Mr. Green

# 217
  • София
аз пък докато отлагах се оказа, че а-дерма вече нямало.... спрели го били Sad сега ще експериментираме с нещо ново, което никак не ми се искаше...

# 218
Е значи представете си някои какви надценки си слагат!

# 219
  • на кого му пука
И докато съм на вълна слънцезащитни имам въпрос.
С един и същ продукт ли мажете лице и тялото на децата?

# 220
аз да, не знам колко е правилно, все пак внимавам с очите и устата  Confused

# 221
  • София
да с един, но до сега на всички е пишело, че стават за лице и тяло...
аз още се колебая за  крема на ла рош, сега гледах 50+ детски с 50+ спрей за възрастни 27 лв и мн се изкушавам... освен хим. филтри имат ли друг особен кусур?

# 222
Моят Биодерма свърши  Embarassed  Множко ми идват  всяка седмица по 30 лв. Предложете нещо друго подходящо, освен Адерма  (която вече я няма)....

# 223
  • София
 Тази година сме на Ла Рош, въпреки химическите филтри. Моят син е с дерматит и тази година кожата му реагира много остро  и на слънцето  Tired  Кермът му действа много добре. Ако не е намазан бузите му се зачервяват като домат. Миналата година го мазах с крема на ДМ, но тази година се изрина от него  Sad . И на мен ще ми дойде солено тази година слънцезащитата, но няма как.

# 224
  • Варна
Моят Биодерма свърши  Embarassed  Множко ми идват  всяка седмица по 30 лв. Предложете нещо друго подходящо, освен Адерма  (която вече я няма)....

Няма А-дерма? Ние сме с такъв в момента. Този новия Биодерма ли свършва за седмица, много гадно така.

П.С. Ей сега видях поста на Angel_Dust, онзи ден имаше в една от големите аптеки тук. Явно до изчерпване на количествата. Защо ли го спират  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт