Слънцезащита

• 29 295
  • 450
  •   1
Отговори
# 240
  • В сърцето на моите съкровища...:)
за детето ли спрей?  не и на линка е крем и на нашият си има и стара цена 31 ли 33 ли...не знам...
и с 50 фактор за възрастни същата работа беше
Точно така. Спреят е за родителите,като в комплектите варира с флуид,иначе за децата е млякото.  Peace А,доколкото знам онлайн пазаруването през такава аптека обикновено редуцира цената на продуктите,както явно се е получило в случая.  Flutter Както и да е... Hug важното е,че вече сме оборудвани и ще събираме слънчеви лъчи  newsm08

# 241
  • София
е и двата  които имаше налични 30 и 50+ фактор и каквото взехме са със спрей на 27лв, иначе си го купих от аптеката до нас, не от онлайн(нямаха друго освен спрей та не знам, не видях за база за сравнение друг вариант) Wink сега остава и да не се обрине човечето и всичко ще е точно Simple Smile

# 242
Здравейте Момичета много полезна темичка,искам да ви попитам каква слънцезащита да взема на малката,че гледам Мустела били с парабени(и се чудя да го хвърлям ли)
Понеже вчера аз много изгорях,малката е с тъмна кожа и хваща загар,но искам да й взема нещо хубаво и да знам,че е предпазена,ще се радвам да споделите

# 243
Минералният крем на Мустела, не е с парабени! Други варианти 50+ са Юриаж, Авен и новият минерален на Биодерма. Лично аз подреждам тези кремове така. Първо място Биодерма; второ Мустела; трето Юриаж; четвърто Авен.

Ако за теб химичните филтри не са проблем, има хубави на Ла Рош, Юсерин, Себамед, както и неминералните на гореспоменатите марки.

# 244
Минералният крем на Мустела, не е с парабени! Други варианти 50+ са Юриаж, Авен и новият минерален на Биодерма. Лично аз подреждам тези кремове така. Първо място Биодерма; второ Мустела; трето Юриаж; четвърто Авен.

Ако за теб химичните филтри не са проблем, има хубави на Ла Рош, Юсерин, Себамед.
Благодаря ти,още утре ще ида да й взема нещичко  Hug

# 245
  • София

Ако за теб химичните филтри не са проблем, има хубави на Ла Рош, Юсерин, Себамед, както и неминералните на гореспоменатите марки.
Себамед с химични ли е??? Аз се убих да го търся защото си мислех, че е с минерален, но в аптеките ми казаха, че Себамед  тази година до сега  не са получавали от детския (нещо проблем с доставка ли, не разбрах  newsm78)

# 246
мажете ли децата сутрин преди да ги заведете на градина по откритите части?

# 247
  • София
мажех, не че голяма файда, но поне сутрин докато са на двора да има нещо...въпреки, че следобяд е по-зле положението, но тогава поне гледаха да ги крият на сянка... и си го прибирах с крем в ръка...

# 248

Себамед с химични ли е??? Аз се убих да го търся защото си мислех, че е с минерален, но в аптеките ми казаха, че Себамед  тази година до сега  не са получавали от детския (нещо проблем с доставка ли, не разбрах  newsm78)

Себамед има минерални екрани в него, но основно е с химични филтри.  Peace

# 249
Хубаво е да се знае,аз хич не ги разбирам слънцезащитните,зора ми е малката да е предпазена като е навън и на морето.
Благодаря ви още веднъж за информацията Peace

# 250
  • на последния етаж
Да. Ходим пеша до детската градина.

# 251
Сутрин мажа и двете и в началото на лятото една от госпожите каза,че и мирише на мореееее.

# 252

Не, дворът на градината е много сенчест и прохладен.

Взех масло фактор 50 в спрей Бочко. Отделно мажа с Ларош 50+ дермопедиатрик.
Бочко-то ми го препоръчват в 3 аптеки поне, цената му е ниска.

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 00:43 от AnMary

# 253

Себамед има минерални екрани в него, но основно е с химични филтри.  Peace

леле,ти си като енциклопедия Crazy

какво ще кажеш тогава за слънцезащитния на ДМ Sun Dance - 50 фактор Thinking

# 254
  • Варна
Вчера бяхме на кожен, каза, да използваме новия на Биодерма, бил страхотен!

Общи условия

Активация на акаунт