Слънцезащита

• 29 295
  • 450
  •   1
Отговори
# 315
http://www.detelina.bg/news/19/detski-banski-i-shapki-s-uv-zashtita.html ето банските, има и с дълги ръкави модели...
Иначе малко пресилено от  специалистите... има толкова деца родени по моретата, пък и лято е, няма как слънце да не види детето 5 години Wink
Да се спазват часове,  да не се пече, да се защитава от слънце - кремове, бански, чадъри, палатки и т.н. ок, ама да не подуши море до 5 години ... малко прекалено. Идеалния вариант е да го връщаш без тен. Wink

Angel_Dust,
Страхотно, точно това търсех, благодаря ти. Иначе и аз съм на твоето мнение, ще я предпазвам от силното слънце, ще я водя на плаж привечер и ще се мажем с добра слънцезащита.
Хубав ден на всички!

# 316
  • Варна
И аз се записвам да следя темата, предвид по-силното слънце вече навън. Миналата година ми бяхте много полезни при избора на крем. Тогава ползвахме на Мустела минералния крем за чувствителна кожа (с атопичен дерматит сме). Добре му понасяше, без изприщване, не е изгарял. Но си спомням, че имаше някакво "разследване" на марката, относно реалното съдържание на парабени в кремовете и това, което е изписано на етикета, различното качество, което се доставя за Западна и Източна Европа и т.н.
Ако имате наблюдения върху нови продукти, появили се на пазара, бих се радвала да ги разгледаме и обсъдим. Досега сме ползвали освен този на Мустела, А-Дерма, Ла Рош детската серия, но от последния се обрина, нещо не му понесе. Кожата му е много бяла, атопична, косата светла и търся наистина добра защита.   bouquet

# 317
Досега сме ползвали освен този на Мустела, А-Дерма, Ла Рош детската серия, но от последния се обрина, нещо не му понесе. Кожата му е много бяла, атопична, косата светла и търся наистина добра защита.   bouquet

Биодерма. От Фотодерм серията има детски слънцезащитни - спрей и мляко. И АБСДерм серията има слънцезащитен само с минерални филтри за мънички децица или за деца с много чувствителни кожи.

# 318
  • Варна
Здравейте, миналата годна ползвах А-дерма,сега Биодерма, но нещо не ми харесва, лицето стои бяло, аз също се мажа снего и не ми допада, верно с минералн филтри и т.н. . Сег А-дерма не мога никъде да намеря. Можете ли да ми предложите някой хубаво размазващ се, не оставящ бяло 50+ фактор. Може и като спрей да е, защото детето е по-голямо вече и като сме на плаж една тубичка от 50 мл за никъде няма да стига.

# 319
Може и като спрей да е, защото детето е по-голямо вече и като сме на плаж една тубичка от 50 мл за никъде няма да стига.
Голямо, голямо... на година и половина Laughing. На мойто тогава му виках бебе още.
Спрейове за деца 50+ -
         Виши 200мл, ЛРП 200мл, Биодерма 200мл, Юсерин
Мляко за деца 50+
         Виши 300мл, ЛРП 100 и 300мл , Биодерма /май 100 мл/
и още, и още

# 320
Та май ще се спра на Алверде в крайна сметка, като гледам няма пълно щастие.

това на Алверде крем ли е или спрей Thinking
ох,в голяма чуденка съм тази година какво да взема Whistling

# 321
  • в огледалото на живота
Някой да има мнение за този Бочко дали е подходящ предимно за кратки разходки лятото в градски условия:
Скрит текст:

# 322
На Бочко харесвам продуктите, български, шуменски Laughing! Гледах и репелента им, за него се замислям. За защита от слънцето залагам на други марки обаче. Но имам и конкретна причина да държа да ползвам качествена /надявам се/ слънцезащитна козметика, пък може отстрани да изглежда и вманиачаване.

# 323
  • София
Аз помня,че миналата година имаше добри отзиви за бочко... но аз нещо съм с предубеждения към тях. Отбг продуктите са ми п-любопитни bio-g http://biogcosmetics.com/tag/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B8%D0%B … 0%B1%D1%80%D0%BE/ но май за сега изобщо не срещам никакви мнения за тях, не само за слънцезащитните им, а изобщо... 12 и 14лв са двете, т.е. не са от най-скъпите.

# 324
  • Варна
Може и като спрей да е, защото детето е по-голямо вече и като сме на плаж една тубичка от 50 мл за никъде няма да стига.
Голямо, голямо... на година и половина Laughing. На мойто тогава му виках бебе още.
Спрейове за деца 50+ -
Мляко за деца 50+
и още, и още

Бебе, бебе почти 14 кг  Crazy  Grinning 
Мерси за инфото, но тези спрейове отават ли такъв бял слой на кожата или не?

# 325
  • София
Ние ползваме Бочко 50-ти фактор за малкия,много съм доволна,миналата година на морето не изгоря грам, сега пак го мажа с него,чудесен е,разнася се много бързо,никакви следи,на мирис е приятен.
На фона на Мустела и Биодерма-направо беше като варосан,целия стоеше бял,нямаше измиване..

# 326
  • София
Дайте отзиви за слънцезащитния на Чико, ето този
Ползвам друга козметика на Чико за малкия и съм доволна, но за слънцезащитния крем не намерих отзиви.
Мислех да взема Биодермата, както миналото и по-миналото лято, но наистина кожата става като варосана  Rolling Eyes

# 327
  • в огледалото на живота
Благодаря за споделеното  на всички относно въпроса ми  Hug
Може би ще опитаме Бочко за следобедните разходки,а за морската почивка имам друго в предвид.

# 328
Спрейове за деца 50+ -
Мляко за деца 50+
и още, и още

Бебе, бебе почти 14 кг  Crazy  Grinning  
Мерси за инфото, но тези спрейове отават ли такъв бял слой на кожата или не?
От изброените личния ми опит е с ЛРП мляко и БД Фотодерм спрей и мляко. И трите се размазват сравнително добре.
Всъщност трудно се размазват и правят бял филм тези, които са само с физични филтри или с високо съдържание на такива. От този тип съм ползвала Биодерма АБСДерм солер, Юсерин микропигм. с  ф-р 25, Шпириг Дейлонг бебе. Ефекта "варосан" не ме е притеснявал. Laughing
Без да съм правила сега справка, по спомени, млякото на ЛРП май беше с завишено съдържание на физ. филтри, но пак не е трудно за размазване. И май пак него ще купя.
А вчера мойта дъщеря направи реакция. Ползвах на Биодерма млякото /синьото/ и изби ситен обрив по лицето и ръцете.  Mr. Green

# 329
Използвала съм слънцезащитните продукти на Чико, Мустела, Нивея и Биодерма. Сега ще ви следя за още добри предложения, защото малкият е много беличък и редовно използваме кремчета и лосиони.

Общи условия

Активация на акаунт