Слънцезащита

• 29 294
  • 450
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Аз повечето деца, които съм виждала с такива бански по плажа, съм забелязвала, че се и къпят с тях и после си съхнат по тях...Пък и може би покрай моето не мога да си представя картинката стоящо дете играещо под чадър, то вечно е търчане, включително около и в плиткото, и вечно е полумокро, ако не напълно...

# 376
Да, не съм ги купила с цел плуване. А какво ще прави малката на плажа нямам идея. За първи път отиваме тази година и не зная кое ще и е интересно. Миналата беше много малка и лежеше в шезлонг в палатка с УВ филтър. Тази ще видим Grinning

# 377
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Тази година взех слънцезащитния на Бочко. Все още не съм го прилагала.

За плажа - миналата година малкия седеше под чадъра в една надуваема лодка с малко вода - гол голеничък. В морето също беше голичък, но обилно намазан. Не изгоря. Тази година също така ще се процедира.

# 378
  • БГ
Моля за мнения и отзиви от слънцезащитен лосион на Елеа за деца.   

# 379
От тази тема за миналото лято мазах детето със слънцезащита с минерални филтри. И морето мина идеално, а и след това. Нейната кожа нямаше проблеми.
Сега пак питам- дали да взема с мин. екрани или става и с химични, тя е вече на 2,7год.? Тези дни нанасям с химични, но пък общо взето избягваме слънцето.

# 380
http://www.apivita.com/babies-kids/sun-care/eco-bio-face-and-bod … k-spf30-1131.html

Eto  това взех за бебка.Чета много хубави отзиви в гръцките форуми за бебета за тази козметика,защото е био .
Само че е по-евтина тук.Аз я взех даже на промоция.С подарък бебешки шампоан 250мл от същата марка.

# 381
Да, не съм ги купила с цел плуване. А какво ще прави малката на плажа нямам идея. За първи път отиваме тази година и не зная кое ще и е интересно. Миналата беше много малка и лежеше в шезлонг в палатка с УВ филтър. Тази ще видим Grinning
С дрешките и под чадър ще си играе с кофички и лопатки. А може да купите басейнче и да си играе в него

# 382
Ние ходихме вече на море. Малкият го мазах със слънцезащитно мляко на Уриаж, фактор 50. Никакви проблеми не сме имали, особено като се има и предвид, че той не се задържаше на едно място, постоянно беше на слънце, не можехме да го задържим под чадъра. Нито се зачерви, нито нищо. Всичко беше наред. И сега и по разходки като излизаме продължавам да си го мажа с това мляко. После ще минем на нещо по- евтино.

# 383
От тази тема за миналото лято мазах детето със слънцезащита с минерални филтри. И морето мина идеално, а и след това. Нейната кожа нямаше проблеми.
Сега пак питам- дали да взема с мин. екрани или става и с химични, тя е вече на 2,7год.? Тези дни нанасям с химични, но пък общо взето избягваме слънцето.
Ти какво ползва с минерален филтър? По-голямото ми дете се обрива от продукти с химичен филтър минерален не съм ползвала. Миналата година ползвах на ДМ продукт, натурален и нямаше проблем, но седи много бял на кожата и затова не ми харесва. Биодерма дали са с минерален филтър?

# 384
  • Варна
Да, има Биодерма с минерални филтри. Бързо попива, но не ми харесва това, че кожата седи бяла след като се намаже... Не знам аз ли не размазвам както трябва или просто така си седи.

# 385
Здравейте момичета,
Моля за съвет, спряла съм се на няколко продукта за слънцезащита за моят малък мъж /на 3г7м./  newsm78
Sundance /DM/
Скрит текст:
Леокрема
Скрит текст:
Елеа, Бочко, Sunlike - като последни, нямам им доверие

От скоро съм фен на ДМ, така че майчетата ползвали техни слънцезащити моля да споделят.
Благодаря!

# 386
  • София
Ако е за море или разходки по голям пек 20 и 30 са малки фактори.
ДМ - ползвала съм за града 2 години... леко почерняване, но много един такъв лепкав ми стоеше и някак не му станах фен.
Другия не съм ползвала, от бочко 50-тката има добри отзиви във форума. Елеа и другия не съм ги и чувала.

# 387
Ако е за море или разходки по голям пек 20 и 30 са малки фактори.
ДМ - ползвала съм за града 2 години... леко почерняване, но много един такъв лепкав ми стоеше и някак не му станах фен.
Другия не съм ползвала, от бочко 50-тката има добри отзиви във форума. Елеа и другия не съм ги и чувала.

За море, по принцип винаги съм избирала фактор 20-30, не е бял и принципно не е с чувствителна кожа.
Ходим на море по 2-3пъти в месеца за ден или два. И не сме имали проблеми с тези фактори. С изключение на миналия уикенд когато се обрина на следващия ден, а на по следващия вдигна висока Т. Педито не беше категорична, така че не се знае дали е от слънзезащитния крем, мръсотията по плажа или просто летен вирус newsm78 Подобен обрив е правил и миналото лято, но в къщи на двора.

Харесах и още нещо в ДМ, но не знам дали се предлагат в БГ
Скрит текст:

Видях че  Бочко е доста хвален - мисля че станах по-благосклонна към него, иначе съм доволна от другите им продукти Laughing
Сънлайк е български на Агива, аз съм ги ползвала преди да родя и съм супер доволна, даже и от фактор 6 Simple Smile също не съм с чувствителна, и по-скоро матова кожа
Леокрема ме грабна с това, че в състава му има лайка

# 388
  • София
deriel - май го има този, а в момента в ДМ има намаление на слънцезащинти продукти и бочко и др има, не само тяхните.
Иначе и за bio g българските със сребърна вода прочетох добро мнение скоро..
Лайката не знам ще помогне ли при слънцезащитата с нещо Wink Може би нещо за след слънце такова би било по-подхоящо Simple Smile

# 389
deriel - май го има този, а в момента в ДМ има намаление на слънцезащинти продукти и бочко и др има, не само тяхните.
Иначе и за bio g българските със сребърна вода прочетох добро мнение скоро..
Лайката не знам ще помогне ли при слънцезащитата с нещо Wink Може би нещо за след слънце такова би било по-подхоящо Simple Smile

Да до 10.07 има намаление в ДМ Simple Smile мисля, че беше 20%

Сега ще погледна и тези със сребърната вода.
Благодаря ти ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт