Американците, американците - Tема 10

• 25 778
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Зло, мислех да ти пратя Джоузи с тортичка за рождения ден, но май ще се откажа Naughty Mr. Green. И за визуализация на сценката да знаеш, че щях да го облека само в готварска престилчица, от по-маломерните Mr. Green
До моя рожден ден знайш ли още колко време има? До тогава ако изгледаш 2 сезона от Супернатуралните може и да получиш малко Джаред, пък да дадеш и една Джоузева торта.  Wink
Бре нахално бе, няма Джоузи, торта мога аз да ти сготвя Laughing.

# 556
  • в морето до колене
Как така няма Джоузи  Laughing - ей го, на... с кака си Клаудия.
Джой, попаднАх съвсем случайно на една негова фотосесия за GQ от 2007 май.
Прилагам няколко кад'ра, които ми се сториха симпатични.

Сесията се казва Tie me up. Tie me down.

Тук прилича на 15-годишен направо

А тази май най-много я харесах...Всъщност първо нея видях и потърсих останалите.

# 557
  • в морето до колене
И понеже днес съм в настроение - ето и един рошав Джеймс  Mr. Green

Бил куратор на някаква изложба, посветена на филма "Бунтовник без кауза".
Ето го на откриването.
И с умопомрачителна розЕва риза на афтър-партито.

# 558
Мячик, това е любимата ни фотосесия на половината тук Heart Eyes. А аз на какво гащопадане съм подложена всеки път, като и хвърля поглед, нямаш идея... Blush Blush Blush
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Злата да не гледа, Злата да не точи лиги, Злата да държи грабливи пръсти надалеч Twisted Evil

# 559
  • в морето до колене
Мячик, това е любимата ни фотосесия на половината тук Heart Eyes. А аз на какво гащопадане съм подложена всеки път, като и хвърля поглед, нямаш идея... Blush Blush Blush

Не знаех  Blush
Ама щом е така - дръж гащите  Joy  Joy  Joy

# 560
Ти пускай и още, Джоузи никога не стига Heart Eyes. Виж, Джеймс с розаво можеше и да ми го спестиш hahaha

# 561
  • в морето до колене
Той и без розЕвото пак не изглежда особено... добре. Нещо се е охипарчил напоследък.  ooooh!

# 562
Не е напоследък само, принципиално си е леко мърляв, раздава го артистично-студентски Tired

# 563
Я един спретнат момък да сложа hahaha:

Изключителен стайлинг, възхитена съм Mr. Green

# 564
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ[/b][/color]: Злата да не гледа, Злата да не точи лиги, Злата да държи грабливи пръсти надалеч Twisted Evil
Добре, че ме предупреди  hahaha

# 565
Ма ти си мислиш, че се майтапя ли Crossing Arms? ха си посегнала към плътта под люляковата ризка, ха съм яхнала най-правите криви крака във вселената Twisted Evil Mr. Green

# 566
  • в морето до колене
Ммммм, cat-fight  Heart Eyes
С кеф подклаждам от ранна утрин  Mr. Green

Добро утро от Джоузи!

# 567
О, добро да е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 568
Ма ти си мислиш, че се майтапя ли Crossing Arms? ха си посегнала към плътта под люляковата ризка, ха съм яхнала най-правите криви крака във вселената Twisted Evil Mr. Green
Защо си търсиш белята не мога да разбера. Ако налетя на Джоузи само ти си ми евентуална заплаха, но ако проявиш неблагоразумието да се метнеш на Дженсън знаеш ли колко народ ще иска да те спипа на тясно. Не случайно фенките на Дженсън сме мараканки, сал тоз стадион е достатъчно голям да ни побере.  Twisted Evil

# 569
  • Ænima/Albuquerque
Ако налетя на Джоузи само ти си ми евентуална заплаха

И аз.

Общи условия

Активация на акаунт