"Черешката на тортата" - 2 сезон - 4

• 90 101
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 050
Леле, Like_Smoke, е ово се казва изчерпателен отговор Joy

Не беше ли малка кухнята за ресторантска? Винаги съм мислила, че са големи, като по филмите Laughing

Специално тази не е много голяма. Но за самия ресторант явно това е без значение, защото никога не са ми забавяли поръчка  Simple Smile
Между другото горещо препоръчвам десерта им Сантандер - много е вкусен. И солените палачинки Креспеле качо ди норча  Peace Извинявам се за спама  Embarassed

# 1 051
Не успях да гледам епизодите на Славчо и Камелия, разбрах нищо не съм изпуснала. Накрая хванах само как Саниту искаше да изяде десерта на Джамбазки, но той не и го даде.Егати простотията да вземеш чинията на съседа си Rolling Eyes

# 1 052
Не успях да гледам епизодите на Славчо и Камелия, разбрах нищо не съм изпуснала. Накрая хванах само как Саниту искаше да изяде десерта на Джамбазки, но той не и го даде.Егати простотията да вземеш чинията на съседа си Rolling Eyes
Ами тя е на диета и не яде меса и картофи.....набляга на десертите  Joy Joy

# 1 053
Леле, Like_Smoke, е ово се казва изчерпателен отговор Joy

Не беше ли малка кухнята за ресторантска? Винаги съм мислила, че са големи, като по филмите Laughing

Специално тази не е много голяма. Но за самия ресторант явно това е без значение, защото никога не са ми забавяли поръчка  Simple Smile
Между другото горещо препоръчвам десерта им Сантандер - много е вкусен. И солените палачинки Креспеле качо ди норча  Peace Извинявам се за спама  Embarassed
Колкото и да е "хай" ресторанта ,след като в кухнята влизат хора извън персонала,
а и нескопосано си служат с нож,прибори и пр. - няма да го посетя, та дори
всичко да е извън земно./Кеми се поряза в ресторантската кухня/

# 1 054
Ами тя е на диета и не яде меса и картофи.....набляга на десертите  Joy Joy

Оф, много е простовата и елементарна Сани, жалко за таланта, който има Rolling Eyes

# 1 055
Колкото и да е "хай" ресторанта ,след като в кухнята влизат хора извън персонала,
Поряза се, но веднага я дезинфекцираха, превързаха, и сложиха ръкавица. А се поряза, защото май не вижда добре, защо не си сложи очилата, които показа в една от вечерите (май при Андрей), не знам, но като я видях как се целеше къде да среже с това ножче, ми се стори, че недовижда Simple Smile

# 1 056
  • град-държава
Аз това не мога да го приема за супа, беше си пюре от тиква... сякаш картофена крем супа се приготвя само от картофи и вода - даже и пюре не се прави толкова постно.

Оставам с впечатление, че е виждала по малко от различни места, но няма идея как да го направи самата тя, защото въпреки това после се е хранила отново на мушама.(образно го казвам)
Въпроса не е просто да блъскаш безидейно каквото имаш под ръка - на това не му казвам експериментиране, а незнание/не можене. Дори и С.Пеев имаше някаква идея какво прави и въпреки, че не му се получи особено се опита да спази някакви технологични принципи на приготвяне на храната.
При такава заявена категоричност е нормално да го отнесеш в последствие. Аз се разочаровах, защото ѝ повярвах, та нямам никакво намерение да ѝ го спестя. Mr. Green

красива белла , напълно съгласна съм с теб. За да влезнеш в професионална кухня трябва да минеш определени медицински изследвания най-малко.

# 1 057
много слаба седмица като цяло Sad дано днес при александър е малко по-интересно Naughty

# 1 058
...

Е, те профи готвачите никога не се порязват, докато готвят Wink
Нали ще се прибере и почисти след нея, а тя самата сложи ръкавица на порязаната ръка.
Стига момичета, ще рече човек, че стерилизирате себе си и кухните си на 100С при всяко влизане и излизане оттам Laughing
От такива страхове, трябва само у дома да седим.

Камелия, предвид възрастта й, вероятно е далекогледа. Надали й трябват очила при готвене.

# 1 059
Вечерята у Славчо Пеев беше гнусна. Добре, че хората ядоха без да знаят как е приготвяна храната, и тук нямам предвид бъркането с облизана лъжица. Не Славчо Пеев, а Робърт Де Ниро да е, не бих си променила мнението, мърлявщината не може да се оправдае.

Камелия Тодорова в стремежа си да блесне също се поизложи. Но поне се постара да има интересно меню. Сготви със замах и желание. Хората готвят по различни рецепти и имат различен вкус за нещата, за това не бех могла да критикувам самото приготвяне. За мен няма логика да сложиш в кис. мляко оцет и лимон, но за нея е вкусно. В сравнение с предишната вечер обаче, нейната беше като в 5* ресторант, макар и не по вкуса на гостите.

# 1 060
Тук доста хора критикуват Камелия за това, че е сервирала и тиква със скариди, и боб, но или не са чули, или така им изнася/да го пропуснат/, че тя каза, че не е имала намерение да сервира боба, но тъй като е обещала да го сготви за приятелите си, които й отстъпиха апартамента, е решила в последния момент да го сложи на масата. А може и да е видяла, че тиквената супа не им е много по вкуса на гостите и затова. Не си мислете, че се е объркала в менюто, тя е от стара коза яре.

# 1 061
...

Е, те профи готвачите никога не се порязват, докато готвят Wink
Нали ще се прибере и почисти след нея, а тя самата сложи ръкавица на порязаната ръка.
Стига момичета, ще рече човек, че стерилизирате себе си и кухните си на 100С при всяко влизане и излизане оттам Laughing
От такива страхове, трябва само у дома да седим.

Камелия, предвид възрастта й, вероятно е далекогледа. Надали й трябват очила при готвене.

Peace

# 1 062
  • Бургас
Малко в страни от темата - ако е далекогледа - вижда доста по-далече от дължината на ръката си, затова в кухнята й трябват очила... Peace Личен опит!  Grinning
А иначе от вечерята на Ками и аз съм разочарована, не знам какво очаквах, ама явно не това, което ни поднесе. Е, колкото и да не ми се вярваше да го кажа - Андрей ми стана фаворит, но няма как да си променя гласуването. Че и във фейса гласувах за Камелия...  Crossing Arms

# 1 063
Следващата седмица „Черешката на тортата” ще поднесе богато меню, включващо рокендрол, аристократични ястия и кръшно хоро. Виновни за това ще бъдат актрисата от Народния театър Карла Рахал, радиоводещата Елена Бозова, най-добрият двойник на Краля – Цецо Елвиса, коафьорът Григори Кюлев – Гого и човекът „Сделка или не” Румен Луканов.

Цецо Елвиса не ми е от най- приятните. А Елена Бозова и Гого не съм ги и чувала.

# 1 064
  • Бургас
Следващата седмица „Черешката на тортата” ще поднесе богато меню, включващо рокендрол, аристократични ястия и кръшно хоро. Виновни за това ще бъдат актрисата от Народния театър Карла Рахал, радиоводещата Елена Бозова, най-добрият двойник на Краля – Цецо Елвиса, коафьорът Григори Кюлев – Гого и човекът „Сделка или не” Румен Луканов.

Цецо Елвиса не ми е от най- приятните. А Елена Бозова и Гого не съм ги и чувала.
Аз залагам на Гого - симпатичен ми е, от негови познати съм чувала, че е естет и с вкус... но ще видим!  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт