Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 35 539
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Нощни, имаме щори на прозорците, които си затъмняват много прилично. Въпреки това, обаче, все се прокрадва някой друг лъч светлина, което на нея й е супер достатъчно. Може би ще трябва да сложим и едни тъмни завеси отгоре...Макар че като ходим при нашите да спим там има и щори и завеси, пълен мрак, може в окото да си бръкнеш, без да разбереш...нооо тя пак стана в 7ч...  Crazy Вчера една мама ме успокои, че и нейното дете било така, но като пораснало малко започнало да се успива повече... Но това най-вероятно ще е, когато аз тръгна на работа, а тя на градина и щем не щем пак ще ставаме рано, само че с тръшкане..  Joy

# 346
  • sofia
Буби, ще те разочаровам, след две бременности всичко изчезна и не се върна в гърдите ми. За това взех кардинално решение и се ремонтирах.

# 347
Люба, ще ми се наложи да изчакам до второто, преди да се замисля и аз за подобна стъпка...  Whistling  Интересното е, че преди да забременея не бях чак толкова плоска... Но...засега ще си нося тези...  Rolling Eyes

# 348
  • sofia
Е същата работа, преди първото нормални, преди второто малки и след това нищо.
Според всички лекари е добре да изчакаш да приключиш с ражданията.
Пък дано при теб стане чудо и се възвърнат.

# 349
Az i Ti моите съболезнования за дядо ти!  Hug
Съвет за прощъпулника - нахрани детето преди това и преди да са дошли гости  Laughing Че иначе ще вземе да нападне питката първо, както стана при на с и при Жоржи  Grinning

Гърдите и при мен липсват, още кърмя по малко вечер, а старите ми сутиени са ми големи  ooooh!
И едно, че са мънинки ами и си висят като чорапки  Simple Smile
Ама карай, какво да се прави Simple Smile

Хубав ден!   bouquet

# 350
  • София
Честита първа пролет! Да сте живи и здрави и много засмяни!

Az i Ti,   моите съболезнования за дядо ти! Sad

Вико заспива в 20 ч. и се буди към 08-08.30 ч. Ако и не се будеше два пъти за ядене, цена нямаше да има! Mr. Green

Гърди - йок! Mr. Green То и преди нямах, та не съм много изненадана, де! Wink

# 351
  • Варна
Буби, кецките ги взех от магазин Сладури във Варна.

Аз и ти, моите съболезнования!

А къде изчезна Бубето? Сякаш ми се губи...

# 352
  • sofia
Цялата софийска банда избяга, факт.
Аз обаче още не се отказвам

# 353
Боц!
Аз и Ти  Hug Голямо гуш!
За циците  Mr. Green Ами спихват си, моите в момента доста наедряха, та...като свърша с цокането на второто живи здрави ще се отчета  Flutter

# 354
Привет момичета в този слънчев ден! Hug

Прочетох само 4 странички назад, защото не остава време....не съм влизала от петък.

Аз и Ти, съжалявам много за загубата на дядо ти. Тъжно е... Sad

Вчера бяхме на Плевен за обувки на Самуил. Купихме - на вид са добри, ест.кожа - днес даже ги пробвахме на центъра. В началото като ги обу и взе да замотава краката, уплаших се, че няма да може да ходи с тях. Но вече ги орита няколко пъти, свикна. Крачето му беше потно като ги събух... newsm78

За прощъпулника - много добър съвет от Христиана - детето да е нахранено. Simple Smile

За събуждането  - Сами тази сутрин в 5,30... #Crazy

Ейприл Hug в събота бяхме във вашата градинка...хайде идвайте си вече...  bouquet

Мале, май нищо друго не помня какво прочетох...бъдете здрави всички, надявам се скоро да имам повече време. Simple Smile

# 355
  • София
Здравейте и от мен.
Аз и Ти, моите съболезнования.
Днес се отчетох с мамолога - Елч, мерси за координатите!
Боян дивее по площадките, рови по мръсотиите, кака му е като отвързана, едвам ги озаптявам. Чакам с нетърпене неделята, когато отиваме във Велинград.

# 356
Емили, откъде в Плевен купихте обувките? Аз нещо не мога да харесам.

Циците от В минаха на С, но е играло земното притегляне. По принцип мразя сутиени и слагам само навън, та може и това да е оказало влияние.

А кога се започва с носенето на памперс-гащите?

# 357
буби, този твой линк е ужасен! в нашето семейство всички сме прокълнати, нещастни, родени в зъл ден и се чака всеки момент да ни сполети нещастие. как може да пишат такива неща не знам!

мрм, хареса ли ти мамоложката? голяма е джаста-праста, но някакси човек й има доверие.

аа, бубинка, ако знаеш как си мечтая да нямам никакви цици! винаги съм искала да нося чашка А, ама пусто така и не ме огря. дълго време бях Б, после С и сега гаднто Д, ама тези гърди не са моите и още не мога да свикна с тях...

# 358
Хай Hug

Ех,какъв хубав,топъл ден Flutter Hug Heart Eyes

Аз и ти Моите съболезнования за дядо ти Sad

Emilly newsm68 Радвам се да те видя отново във форума /то не че аз влизам всеки ден,де Embarassed/ Представям си го малък Сами с новите обувки Heart Eyes и Буба стъпва като пате в калчища с нови пътъци - много са смешни Crazy Laughing За изпотяването на крачетата - при нашта кака до скоро се изпотяваха,питах доки - той каза при много деца се изпотяват,не само при вашто Shocked Laughing Hug

Гърди - колкото толкова Whistling Мен ме е страх да легна под ножа,така че ще си ги нося такива каквито са ми,т.е. няма ги никакви Mr. Green Ама аз съм си свикнала - добре,че има сутиени с твърди чашки Laughing Wink Като си помисля,че имам две момичета - дано те да са по-надарени от мен Tired

Днес излезе резултата от секрета на Буба от нослето - Streptoccocus pneumonae.Притеснено ми е, ама доки каза - засега нищо да не пие Thinking Четох доста във форума - много мами са писали, че при техните дечица дори и след прилагането на АБ /някои даже и по няколко/ тази гадинка не е изчезнала Confused Моля мамите които ползват хомеопатия да кажат дали може да се излекува с хомеопатични newsm78

Hug

# 359
Рал, не се притеснявай, те са ваксинирани и нищо сериозно не може да стане. на една приятелка детето преди няколко месеца имаше този проблем, ако искаш ще я питам и ще ти кажа как се справиха, беше само с антибиотични капки. тя ги води децата при Масларски, а той от няколко места чувам, че е добър лекар.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт