Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 35 510
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • Пазарджик
А като цени как са - 50ст бр?
Pampers active girl pants 9-14 кг., 52 бр-28,50лв

# 451
Мадлен, взех на Примиджи, моделчето е нещо подобно http://www.k-k.bg/shoes/product_info.php?products_id=1034 според мен най-добре е да се пробва, различните фирми, имат разлика в номерацията.

леле, каква цена!  Shocked
Показаните гледам отпред имат нещо като гума, което може би да ги предпази от очукване, защото буйките им се очукват и стават нелицеприятни за цената си.

# 452
  • София
Верно без пари- кво му плащаш  bowuu

# 453
  • Варна
Либеро гащите са 62ст. Нещо такова...
Памперс-гащите не са хубави.

Адис, готини са ви обувките, ще си отиват с всичко Simple Smile Аз си харесах също http://www.k-k.bg/shoes/product_info.php?f=65&products_id=1047, ако бяха и с черна подметка, щеше да заспи положението Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 19:20 от Toni_baraboni

# 454
  • в Надежда-та
И аз си давам гласа за Либеро - гащи Peace

# 455
  • София
Ние взехме такава лятна количка на ABC design.

Проблемът е, че няма различни позиции за гръбчето и не виждам как може да спи в нея. Но то май така е при повечето летни колички.

Мелона, браво за прегледа, аз другата седмица съм на гинеколог. Добре ни подейства на всички дискусията за прегледите! Peace

Жоржи, ама как излиза малката бандитка от кошарата? Thinking
Вечер Виктор го приспиваме с АМ и ако все пак не е заспал, го слагам в кошарата и той вече дори и не мрънка, гушва възглавницата и се отнася в страната на сънищата. Heart Eyes

Тия К и К са големи скъпари! ooooh! Аз взех техни за прохождане и сигурно не съм ги слагала повече от 10 пъти, а приличат вече на галоши! #Cussing out

# 456
Аз си харесах също http://www.k-k.bg/shoes/product_info.php?f=65&products_id=1047, ако бяха и с черна подметка, щеше да заспи положението Simple Smile

точно такива купих днес, изглеждат добре и мисля, че са му удобни. Само цената не ми хареса, но беше спешна ситуацията. Трябва маратонки някакви да купим още
Само аз ли не знам какви са тези памперс гащи

# 457
  • Варна
Кака Рала, памперс-гащите са във формата на гащи, но са си памперси. Просто нямат лепки, а са като гащи, обуват се като гащи, събуват се като ги скъсаш отстрани. Имах предвид, че на марката Памперс не са хубави, аз харесвам само Либеро всъщност, и памперсите, и гащите...

# 458
  • София, Лагера
Хау! Аз па се затрих, но откак е хубаво времето и не ме свърта  Grinning. Пък и разни неща ме подбраха, ама нищо лошо, де  Peace Надявам се утре да си изпия кафето с вас!

По темите:
Будене - И Тервел става към 6  Tired Досега се мъчих (рядко успешно) да го приспивам. От утре мисля за ставам с него и да... въртя велоергометъра  Flutter Mr. Green Имам 1 упорит килограм, дето ме тормози!

Теглото е утроено отдавна. На мен пък ми е проблем, че не мога да го спра да яде. Това нещо е като Чудото от Странджа планина (ако сте гледали "Господин за 1 ден"  Laughing

Лятна количка имам още от Пресиян, при това широка, с голям сенник и с пълно легнало положение, но старата ми е по-удобна и си карам с нея.  Whistling

Разходки - Зън, това никога не ми писва! Е дома не ме свърта, още ближа рани от адските студове!  Grinning С количка излизаме, ама ние предимно по центъра или нанякъде скиторим. Днес с Бубето висяхме по градинки, Тервел и Влади изядоха каквото намерят - лиска, фасове, боклуци  ooooh!. Та... утре - по количките!  Twisted Evil
Уикенда ще излизаме с децата и смята освен колелото на Пресиян да замъкнем и триколката на Тарв. Да видим, досега не е ползвана навън, но вътре има голям мерак да я кара.  Laughing

А съм затънала в едни планове, едни резервации...  Party ама това е приятна работа, затова на мрънкам.

Лека вечер, утре ще се включа пак!  Heart Eyes

# 459
Малкият като новороден се обрина от марката Памперс, смених с Молфикс и о, чудо! Мина му! През лятото ползваше пак някакви турски Can bebe, по-тънки, супер! Реших да го пробвам пак с Памперс сега и след 2 дни отново зачервен и обринат.  ooooh! Айде пак на Молфикс! Ами, не му понася и това е!
 Laughing Сещам се едно време ми се подуваха ушите от златни обеци, а от тенекиените никакъв проблем! НА мен се ее метнал.

# 460
В Кауфланд имаше гащи по 40 и няколко стотинки излизаха, някаква неизвестна марка. Малко по-дебели са от тези на Памперс, но пък се късат много по-лесно. Сега там памперсите са на промоция.

С какви темпове е нормално да расте крачето? До рождения си ден ходеше с маратонки 18 номер, сега 20 са и малки  newsm78

# 461
  • София
Памперс гащи съм купувала 1 път за каката - сториха ми се по-скъпи, отколкото удобни...Kalifornia и аз съм фен на Молфикс - 18.80 лв/66 бр = 28 ст/бр. и не се обрива от тях, за разлика от Памперс например.
Сега се чудя дали да му купя от тези памперси за плуване newsm78. А в този ред на мисли и за бански се чудя, вие ще взимате ли?
Аз имам лятна количка от Михаела, но 1. хич не ми е удобна и 2. ярко розова е. Но пък 1. много ме болят ръцете от тежката зимна и 2. не ми се дават пари за нова  Mr. Green В дилема съм...

# 462
Какче,КакоРала Аз на К и К взимам от аутлета или от нашия пазар /имаме едно магазинче,в което продават на по-ниски цени/  Peace Сега й купих 20-ти номер пролетни кожени обувчици от там за 29,90 Wink

Какче
- много хубава количка,със здраве да си я ползвате Hug По принцип при летните колички много рядко има моделчета с пълно легнало положение Rolling Eyes Ама те пък наште деца вече са големи Wink може и малко на по-повдигнато да спят Peace

# 463
Памперс гащи съм купувала 1 път за каката - сториха ми се по-скъпи, отколкото удобни...Kalifornia и аз съм фен на Молфикс - 18.80 лв/66 бр = 28 ст/бр. и не се обрива от тях, за разлика от Памперс например.
Сега се чудя дали да му купя от тези памперси за плуване newsm78. А в този ред на мисли и за бански се чудя, вие ще взимате ли?
Аз имам лятна количка от Михаела, но 1. хич не ми е удобна и 2. ярко розова е. Но пък 1. много ме болят ръцете от тежката зимна и 2. не ми се дават пари за нова  Mr. Green В дилема съм...
Разменям синя лятна за ярко розовата  Mr. Green /това разбира се, на майтап/

Имам чувството, че съм се събудила от 2 годишен сън. Все едно не съм била аз Simple Smile Сигурно ще ме помислите за луда. Вчера си мислих с какъв символ да си продължа татоса  Joy Слуша ми се музика. /2 години не съм си пускала нищо/, излиза ми се... Направо не знам какво ми става.

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 22:23 от Бебешондел

# 464
  • Варна
Бебеш, от вчера се каня да ти пиша, има бодита в Карфур. Точно такива каквито търсиш, с предно закопчаване, тип прегърни ме, в пакети са по няколко броя, с дълъг и къс ръкав има.

Общи условия

Активация на акаунт