Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 35 507
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Да се запиша и аз вече, е срамота  Hug

Какче и Пепинка  Hug

Ядки съм въвела орехи, защото опита от домашната баклава, за други няма да бързам, не е кой знае какъв зор  Grinning

Нощни много са сладки тези двамцата  Hug Честити ходещи крачета  Hug

Данонино, манонино - въобще няма смисъл да се обсъждат подобни продукти. Децата му се кефят заради опаковката, в която реално можем да сложим по-полезни неща или да предлагаме в подобна такава.

За шоколада не бях давала, докато Мелона не ни завлачи в един руски магазин, където продавачката почерпи Ники една конфетка  Mr. Green След това й облизах пръсчетата да я опитам и тя заплашително ми ръмжа  Joy

Бенджи и Емили бързо да се оправят малките  Hug

Ние утре сме на ДК и е крайно време да ни вземат кръв  Rolling Eyes Миналият път сестрата й беше посинила пръста. Знам, че има някакви специални джаджи за вземане на кръв, пипетки, спринцовки или каквото там се нарича за деца и са много по-безболезнени  Rolling Eyes Днес ще търся, ако някой знае как им е заглавието да свирка  Peace

# 676
  • София
Момичета, вклчвам се със страхотна новина Simple Smile

Вчера оперираха Тея. Операцията беше около 5 часа (доста изнервени за нас). Докторът каза, че всичко е било успешно и вярва, че няма да има втора операция. Тея е в реанимация и сега зависи само от нея да е силна и да се възстанови бързо. Тази сутрин трябва да са я събудили и ще решат кога да я пуснат на самостоятелно дишане. Лекарите в болницата са много мили и се грижат добре за нея.Simple Smile Ели е добре. Много положителна и сигурна, че всичко ще се оправи бързо Simple Smile Изпраща много целувки и благодари за подкрепата на всички през изминалата година.

Адмирации и благодарности на златните ръце и огромното сърце на доктор Лазаров и целия екип на Националната кардиологична болница!

По-късно новини отново.

# 677
  • Велико Търново
Добро утро!

Уф, щях да пиша друго, но .....  разплаках се!
Гуш за Тея и Бебешондел!  Hug

п.п. Не знаех, че вчера е бил денят, но аз и не четях много редовно напоследък. Сега остава малката душичка да впрегне целия инат на който е способна и да покаже на всички ни едно бързо възстановяване!  Praynig

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 10:53 от Тонитa

# 678
  • София

Вчера оперираха Тея. Операцията беше около 5 часа (доста изнервени за нас). Докторът каза, че всичко е било успешно и вярва, че няма да има втора операция. Тея е в реанимация и сега зависи само от нея да е силна и да се възстанови бързо. Тази сутрин трябва да са я събудили и ще решат кога да я пуснат на самостоятелно дишане. Лекарите в болницата са много мили и се грижат добре за нея.Simple Smile Ели е добре. Много положителна и сигурна, че всичко ще се оправи бързо Simple Smile Изпраща много целувки и благодари за подкрепата на всички през изминалата година.

Адмирации и благодарности на златните ръце и огромното сърце на доктор Лазаров и целия екип на Националната кардиологична болница!

По-късно новини отново.

Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 679
  • Пазарджик

По-късно новини отново.

Ето този пост,чаках,Ети благодаря ти мила.Ели много силно ви прегръщам и знам,че всичко ще бъде наред Hug

# 680
  • София
Тони, Ели нарочно не сподели кога е операцията. Някак от суеверие.

Сега излизам, но привечер ще седна и ще ви разкажа всичко надълго и нашироко Simple Smile

# 681
Много се радвам, че всичко е минало успешно! Тея е силно момиче, като своята майка и ще се възстанови бързо!Силни прегръдки за двете! Ели, Hug мога да си представя колко свито е било сърцето ти, но важното е, че се справихте! Hug/ и моите очи се напълниха със сълзи...но съм много щастлива!/

Ние бяхме на лекар, все още леко зачервено гърло, продължаваме със Сумамеда до свършването му и с Флавамед.

На всички желая здраве! До по-късно!

# 682
  • София
нямате идея колко се радвам, че всичко е минало добре. Гуш за Тея и Бебеш   Hug

# 683
супер, че най-сетне операцията на Тея е минала, ще се молим  Praynig Praynig Praynig Днес пък е операцията на моето съседче, трета подред, направо го съсипаха и незнам вече  Cry Cry Cry То не е и за разправяне, аз за това не разказвам, ама като прочетох за Тея и ми се прирева пак.

# 684
  • София
Ети, страхотна новина! Hug
Желая бързо възстановяване на геройчето Тея, много силни прегръдки на мама и вярвам че всичко лошо вече е зад гърба им! Браво, много съм щастлива!!!

# 685
Ети, благодаря за новината, предай на Бебеш поздрави и целувки от всички ни (сигурна съм, че няма мама, която да не се е молила за здравето на Тея през всичкото това време)! Дай Боже всичко да е наред и скоро да се приберат здравички и щастливи вкъщи! Много се радвам, че всичко е минало добре, да е жив и здрав д-р Лазаров!   Hug

Емили, добре че нямате задълбочаване, дано всичко отшуми бързо вече!

Бенджи, надявам се и при Краси да има подобрение!

Гали, страхотно детско! Маша наистина прилича на Райче на Пепинка, но хиляда пъти съжалих горката мечка, разглобиха я! И прасето го отнесе, де...  Joy

Аз и ти, изби рибата с това стихотворение, много е хубаво!

Инка, и при нас положението е същото, Зори е вградена в мен и направо не ми се мисли как ще свиква, макар че за щастие при нас майка ми ще я гледа, докато дойде време за градина... Дано свикне по-скоро с нашите, та да не ми е кофти. Вчерашният успех с приспиването й от майка ми ме обнадеждава...
Вчера срещнах една позната, която е почнала да оставя синчето си на ясла за по 2 часа дневно като за начало. Каза, че не искал да ходи милия, плачел и я молел да влиза с него в яслата...  Tired
Дано всичко мине добре при съседчето ви!  Praynig

Нощни, честити ходещи Искренови крачета! Добре се справя, запрятай ръкави за питката!  Wink

# 686
  • София
Хубава новина  Hug Браво на малката героиня  Heart Eyes

# 687
  • София
Здравейте, момичета,

Напоследък с това хубаво време не успявам да чета и да пиша  Embarassed
Влизам за да изкажа радостта си от новината за Тея, и аз се чудех кога е операцията.

Бебеш, стиснати палци от нас за бързо възстановяване и прибиране у дома! Бъди силна и позитивна, за да е такава и малката сладкишка!

Ети, очакваме подробности довечера! Хубав ден от нас!

# 688
Бебеш, много се радвам, че всичко е минало добре, ох и аз се развълнувах...силна прегръдка за теб и Тея, бързо възстановяване ви пожелавам  Hug

# 689

По-късно новини отново.

newsm10 smile3501 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Ети
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт