Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 35 539
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • Сандански
Здравейте!

Чери честит рожден ден на патерици!!!Бъди здрава,щастлива и все така усмихната!

Емили честит ти компютърен кулинар;-)

Димара честито!!!!Спокойна и лека бременност ти желая с едно здраво и красиво бебече на финала Hug

Антоанета честито ти ходещо Райче! Hug

Жоржи ужасна случка,настръхнах! Sad Добре,че ТМ  е реагирал!Как е днес Ели?

Накрая аз пак да си кажа - Утре съм в София,ако има желаещи за среща да свиркат Wink

# 241
Привет!
Димара,честито!  bouquet
Чери,честито на патерица!  bouquet
Жоржи,кофти случай  Hug
Чеситит ходещи крачета на всички престрашили се  Simple Smile
Хора,нормално ли е от бронхита да поддържа Т?Вчера цял ден бе между 37,5 и 38 градуса,докато накрая вечерта я повиши и чак тогава давах Нурофен?

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 12:41 от bonbolina

# 242
  • София
Здравейте!

Момичета, благодаря ви за милите думи за Ади  Hug. Адис, и аз много се радвам на певческите й способности. Има си заложби детето, но със сигурност не го е наследила от мен  Laughing. Относно ваничката, беше много удобна до скоро, но Ади вече не иска да стои седнала в нея, катери се по седалката и се опитва да излезе. В най-скоро време ще си взема настилка за баня и ще я къпя върху нея.

Жоржи, много неприятно Sad.

Аз се опитвам да променя режим за спане на Ади, или по-скоро да го изместя. Сега спи от 10 до 12 и така изпуска сутрешните разходки. Не искам да заспива навън, за да мога да си върша работа вкъщи докато тя спи. Днес излезнахме в 10.30 без количка пред блока. Едва издържа до 12 милата. Вкъщи изпадна в истерия докато я съблека и подготвя за сън.

bouquet

# 243
Здравейте, момичета!

Жоржи, ужасна слючка сте имали, дано никога не се повтаря! Направо настръхнах! Hug  Hug Hug Надявам се, че сте по- добре Hug

Мама Зайка, много приказлив тоя Калинчо Heart Eyes

Аз чакам дребния да се наспи и изчезваме!

Хубав ден ви желая!

# 244
  • Пловдив
Момичета, някоя ще подава ли данъчна декларация? Майчинството, което сме взимали миналата година, вписва ли се изобщо там? Нашата счетоводителка каза, че досега не е имала такъв случай. Валл, ти какво ще кажеш?
Не е необходимо да подаваме - майчинството е обезщетение, а в ГДД за НАП се посочва облагаем доход. Трябва а подавате, ако имате допълнителни доходи освен от основния трудов договор - от граждански договори, наеми, продажба на имоти и т.н.

# 245
Не мога да се сдържа да не ви пусна любимата ми серийка от любимото детско на Тейка и Явор:

# 246
  • София, Лагера
Хау (кратко хау  Mr. Green)!

Катеее, утепа ме с таз картинка!  hahaha Joy

Роси, честит рожден ден на патерици! Желая ти здраве и радост (стандартните пожелания), а по-лично - нов, готин и харизматично-запленяващ мъж!   Flutter  loveuuu newsm19

Димара, честито ти бебоченце Heart Eyes! Много лека бременност и прекрасно бебе!  Hug

Елч, винаги си избирам 19- и аз като Бенджи и Ейприл, винаги моя си РД  Crazy.. чакам да видим!

Жужи,   Shocked Hug

Днес бях на мамолог и мамография. Всичко ми е наред. Но ми каза, че се ходи 3-4 месеца след спиране на кърменето.

# 247
  • София
Вени  Hug spoko

Кате много готина картинка  Peace

Ноеми сподели къде ходи, че нали и аз съм на опашката  Peace

# 248
Здравейте!

Ноеми, браво за прегледа, при кого ходи?

на мен днес ми предписаха зинат, като лл ми каза че мога да продължа да кърмя, но мисля следващата седмица да си направя консултация с мамолог, да видя мога ли да отлагам отбиването или не, заради това, което всъщност не се знае какво е...

Жоржи, голямо гуш от мен, дано никога повече не изпадаш в такава ситуация  Hug

Зън, може би ще се въздържим от купуването на ваничка в такъв случай, благодаря. За режима, Ивайла си беше изградила много странен режим преди няколко месеца, видях малко зор, но все пак успях да го променя, та малко търпение се иска  Hug

Бонболина, честно казано нямам опит с бронхити, колко дни подържа т и пиете ли нещо? Т, която подържа Мартин при вирусни инфекции,(които минават без аб) е 3дни, но все пак всичко е строго индивидуално. Бързо оздравяване Hug

# 249
  • sofia
Зинат може да се дава на бебета от 1 ден

# 250
Жоржи, случвало ми се е 2 пъти и мисля, че това е най-големия ужас, който съм изпитала през живота си  Hug
Адис, и аз пих Зинат, но вече не кърмех. Което ме подсеща, че трябва да пускам стерилна урина. На мен уролога ми каза че имало нещо свързано с раждането и цистита и, че било задължително след раждането да се пуска стерилна урина, а никой гинеколог не го правел.  В резултат на което цистита се хронифицирал

# 251

Бонболина, честно казано нямам опит с бронхити, колко дни подържа т и пиете ли нещо? Т, която подържа Мартин при вирусни инфекции,(които минават без аб) е 3дни, но все пак всичко е строго индивидуално. Бързо оздравяване Hug

Поддържаше я от вторник до тази сутрин,редувам Нурофен и рядко Ефералган свещички.Педи отначало нищо не чуваше,изписа й сироп и кашлицата.Но се влоши и на третия ден бяхме на снимка-бронхит излезе.Днес не е вдигала,но кашлицата се усили и на моменти се разплаква. Confused

# 252
  • Варна
Бебеш МНОГО ЯКО ФИЛМЧЕ smile3521Аз днес по случайност го открих и двамата с Преско сме мн доволни Mr. Green

# 253
Добро утро!

Люба, Какорали  Hug какорали, колко дни го пи? доколкото видях опаковката стига за 5дни и се чудя, дали да купувам втора, че лл каза най-добре 7дена да се пие  Thinking

Бонболина, от мамите около мен, знам че при подобни проблеми ходят често до лл да слушат гърдичките, че е опасно да не слезе надолу, правят се и инхалации за кашлицата, нека някои от мамите с повече опит да се включат. още веднъж бързо оздравяване ви желая  Hug

Хубав, много слънчев уикенд ви пожелавам!   bouquet

# 254
Добрюютро,

бърз въпрос, Емата е с някъв зверски обрив, предполагам, че е от лекарствата, уж хомеопатични, ама сега гледам, че баш обриви са им едни от страничните ефекти, та въпроса е, ако нещата се влошат, къде можем да идем на лекар в събота или неделя? къде може да има детски кожен?

Общи условия

Активация на акаунт