Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 35 546
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
дара изпадна във възторг от калинчо. пищя, подскача, въобще голям възторг!

но на клипчето на ади се хилихме и двете. ади говори - дара се чуди, зън вика "браво!" - дара пляска, после танцува на песничката, абе изобщо голям майтап беше Simple Smile

мен поверието за рождената дата ме устройва повече, че днес нещо не ме изкефи особено Simple Smile

# 226
  • Пазарджик

мен поверието за рождената дата ме устройва повече, че днес нещо не ме изкефи особено Simple Smile
hahaha
В този ред на мисли,някой помни ли какво беше времето на 06.03

# 227
  • София
Да драсна и аз някой ред, че напоследък не ми остава време за нищо  Rolling Eyes

Димара пожелавам ти лека и безпроблемна бременност  Hug

И аз живо се интересувам от кооперативите  Peace Майче у нас има и място и играчки, нали знаеш  Mr. Green Веднага можем да спретнем един  Peace

Ние сме си добре, като изключим едно падане на глава от столчето и самоотбиване, което не очаквах и ми е доста мъчно, но нали казват така било по-добре  Rolling Eyes

# 228
И аз всяка година през март си избирам рожденната дата.
Явно всички мацки "припадат"по Калинчо...Наша Дара като го гледаше пищя,врещя,пипа го,говори му...
Бебеш,радвам се,че при вас вече има яснота за операцията!С вас сме! Hug
И у нас лудницата е пълна с кучето и Дара-то е гонка,то е чудо...луднала съм отвсякъде...

# 229
Ох, мамчета, тази вечер бяхме на гости на кумовете, аз изпих 2 чаши вино и сега съм  Crazy . Много ме отпусна и май ще ходя да полягам.

Димара, много се радвам за теб! Стискам ти палци да се чувствате добре и всичко да е наред!  Hug
Емили, и мен ме разчувства твойта щерка. Много е мила!
Зая, Калинчо е голям сладур!  Heart Eyes
Калифорния, вашата кученка явно действа предпазливо спрямо халата Калоянчо, но съм сигурна, че все в някакъв момент ще се сдушат. Тази вечер на гостито Зори беше в компанията на един бигъл и един блъдхаунд с размерите на малко теле. Тя беше във възторг, цяла вечер ги гони да ги гушка, а те я подблизваха тук-там. Много смешни бяха! Страх нулев, нищо, че блъдхаундът е почти 5 пъти нейното тегло.  Mr. Green
Бебеш, стискам палци всичко да се подреди по най-добрия начин! Само Тея да е здравичка.  Hug
Пепита, скорошно оздравяване на пръстчетата!
Антоанета, честита пешеходка!  Wink
Елч, Дара си ходи като пич, но се инати, за да те вкарва във филми и туй то!  Mr. Green Все ще почне да позабравя по-често, че не се държи и хоп... ще свикне. Гушни я от мен! Hug

Отивам да залягам. Лека на всички!

# 230
Чери - ЧРД
Бъди, здрава, щастлива и малката Изи да ти носи късмет и да намериш мъжа до себе си.
Емили - прекрасна ти е щерката, видя ли, че рано или късно се осъзнават. Много ми стана мило.
Антоанета - Честити проходили крачета на малката ни съименничка - да я водят все напред.
Димара - много се зарадвах на новината. Стиснати палци, да минава лошавият период и другото да е песен. Ех, че хубаво. (И аз като пълен идиот всеки месец продължавам да си се надявам, ама все си мисля, че стават чудеса)
Буби, Калифорния - и ние тук имаме едно куче в обкръжението - то не са целувки, прегръдки, Рая му дава в устата да яде и сега се опитва да прави същото и с котака  Mr. Green

# 231
Запис Simple Smile
Малко късно ама не остава време.

# 232
  • Пазарджик
Добро утро!
кафенцето

и чая

# 233
Добро утроооооо и добре дошла пролет  Hug  sun  Nature Sunny

просто си я чакам отдавна и тя днес реши наистина да пристига вече! Simple Smile

хубав слънчев ден ан всички  Heart Eyes

# 234
Кате оцели със снимка!   newsm10

Димара страаахотно! Честито!!!
Емили дай боже, всички да чуем тия думи един ден!  Wink

Аз се нервя нещо тая сутрин, щото Емата отказва да яде, тва вече е четвърти ден, тя верно беше болна, ама не е само от това.

# 235
Добро утро!

Тути, взимам си кафе  Simple Smile, благодаря!

мама зайке, и ние сме фенове на Калинката  Simple Smile

Зън, впечатлена съм от музикалните умения на Ади, колко правилно изтананика jingle bells
само и как повтаря, Ивайла повтаря само от време на време, иначе си води и тя някакви нейни си монолози, но за сега нищо целенасочено и смислено не казва. Зън, видях на клипчето, ваничка от тези за които стана по-рано въпрос в темата, удобна ли ви е, ползвате ли я, че съм хвърлила око на нещо подобно, ама още се чудя има ли смисъл да взимаме, ще седи ли в нея...незнам Thinking

Емили, наистина трогателни думи  Heart Eyes

Инка, да не я мъчат и зъби, освен другото неразположение, а продължавате ли да се кърмите?

момичета, аз нали имах цистит, първоначалните оплаквания почти преминаха, но остана едно леко болезнено усещане и си пуснах една стерилна урина, оказа се е-коли. та ще трябва да се пие аб и да се отбиваме. вярно,че тя суче вече по веднъж, рядко два пъти на ден, но пък понякога се случва да се събуди с неистов плач или пък когато е много изморена и кисела съответно, това е нещото което я успокоява, като изключим тези моменти, не мога да кажа че си търси...и все пак ми е малко криво...

Присъединявам се към слънчевото пожелание на Катето, хубав ден и от мен   bouquet

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 09:16 от адис

# 236
Добро утро, момичета!

Тути, мерси за кафенцето!
Ох, Катенце, прекрасна снимка, само дето тук слънце не само няма, ами и е бая хладничко. Вчера пък, ако знаете какъв вятър задуха при нас - направо ураганен. Да се взима пролетта в ръце и да го кара по-меко, че...  Laughing
Пепинка, я дай някоя снимка на Рая с кучето, имаш ли? А вие това лято мислите ли да си идвате? Надявам се да. Тогава ще ви услужим с нашия нервак да ви забавлява.  Mr. Green
Да се похваля - вчера следобед майка ми успя да приспи Зори, което ми дава надежди, че все пак ще свикне и няма да има проблем. В този ред на мисли, планираме утре вечер да поизлезем и да я оставим на нашите да я наглеждат, пък после да се приберем и ние там.

# 237
  • ул. "Мечтание"
Добро утро!
 sunНай-сетне да се събудим със слънце! Юпиииии!  newsm18

Тути, тенкс за кафето!  Hug  bouquet

Сега чакам Искрен да се събуди и заминаваме навън.

# 238
Днес е  smile3558 нали знаете колко го обичам.

Чери  bdbaloni как съм изпуснала вчера  ooooh!

Адис, не може ли да пиеш антибиотик за кърмачки?

Димара, честито, много се радвам на бременните  Heart Eyes

Пепинка, защо така  spoko скоро и ти ще се похвалиш с добра новина  Heart Eyes Рая е станала един чудесен бонбон, гледах снимки във ФБ, пу-пу.

Аз цяла нощ не съм спала, Ел снощи като почна да повръща на фонтани, и се задушава и не може да диша и тя реве и аз рева и я разнасям напред назад, добре че баща й не е такава паника като мен и я обърна с краката надолу изтръска я и тя почна пак да диша, това да си държиш детето в ръце и то да не диша е най-големия ужас който съм преживявала до сега  Tired

# 239
Момичета благодаря ви още веднъж за милите думи, вие пък ме трогнахте още повече! Hug

Жоржи, Hug нямам думи за ужаса, който си изпитала! Никога да не се случва повече! Надявам се, че Ел е добре сега!!! Praynig

И ние сме във възторг от слънцето днес!  Simple Smile Кате, сполучлива снимка! Hug

Тути, страхотни кафенце и чайче - пийнах и от двете! Heart Eyes

Много ме радвате мами, които имате и домашен любимец.

Аз също се впечатлих много от Ади на Зън! Heart Eyes

адис Hug разбирам те, но важно е да се оправиш напълно. Вярвам, че ще се справите!

Хубав, слънчев и усмихнат ден на всички! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт