Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 35 550
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, някоя ще подава ли данъчна декларация? Майчинството, което сме взимали миналата година, вписва ли се изобщо там? Нашата счетоводителка каза, че досега не е имала такъв случай. Валл, ти какво ще кажеш?

Емили, честит ви хакер/готвач  Hug и честити ходещи крачета на Боянчо

Пепита, как е каката? Бързо да оздравяват пръстчетата

Бенджи, дано нищо и няма на Красито

Дали му горят ушите на Емил Чолаков  newsm78

# 211
Чери,честит рожден ден,красавице!Желая ти баналните неща-здраве,щастие,късмет,успехи и една истинска,голяма и споделена любов!Бъди все така харизматична и добротворна! Hug
Еми,чудна професия си е избрал младежът!Пък и кулинар-мечта за всяка жена!А Маринка е прекрасна млада дама,да те разтапя още много пъти...трогателно е... Hug
Дара ще става уж стоматолог,поживьом увидем...
Димараааа,суперррр!Желая ти най-леката и  прекрасна бременност!Пиши по-честичко! Hug

# 212
Поздрав от Калинчо:

# 213
Зайке, страхотен е Калинката Simple Smile Голям приказливко!
Димара честито Heart Eyes
Честит рожден ден на Чери и Люба!   bouquet

# 214
Какче, Нощни, Мелона, Тути, Дейзи, Ейприл Hug много сте мили всички!

Димара, скоро да минават неразположенията около бременността, и после лека и безпроблемна! Честито, много се радвам! Hug

Пепита, дано нищо и няма на Лени от днес... Praynig

Бенджи, браво за резултатите! Здравичка да е Краси!

Ейприл, а на теб честита ти Дара стоматолог! Прегръщам ви, и нямам търпение да ви видя! Heart Eyes

Не съм подавала данъчна декларация и нямам представа Дейзи.

Мама Зайка чудесен Калинчо! Heart Eyes

# 215
Момичета,  Hug   От днешния инцидент каката май ще се размине без сериозни контузии. Ще я наблюдаваме няколко дена и ще видим. А пръста и днес е по-добре.

Личи си, че е март месец, сега и слънце изгря.  #Crazy

Данъчна декларация съм подавала преди много години и нямам добър спомен. Но тогава не бях в майчинство и работих на граждански договор.

Зайке, голям сладур Калинчо.

# 216
здравейте, мацки!
как сте днес?

избрали ли сте си ден през март?
нали знаете, че всяка жена трябва да си избере един мартенски ден и какъвто е той такава ще е готината й. аз си бях избрала днес. явно ветровита година ме чака, бурна някакси Wink

дара вчера прекоси целия хол и ужким, но ме подмина като пътен знак. обаче като разбрааааа! голямо шубе, голямо нещо!от тогава и крачка не ще да направи сама. вече просто не знам как да я прилъгвам, не иска и не иска да се пусне. а си ходи стабилно. тя ходи за ръка от 6 месеца!

# 217
Елч, това за март не го знаех, но мога ли да си избера сега?

Най -накрая Рая проходи по стабилничко и ще направим прощопулник. Дайте ми идеи някакви, какви предмети да сложа да избира от тях.

# 218
Аз това поверие за март го знам, че гледаш какъв е деня на рожденната ти дата.
Антоанета, ако още не ти е минала датата, това е  Wink

Мамо зайке, Михаела много му се израдва на Калинчо като гледахме клипа, голям смях падна  Heart Eyes Сладурко малък! Поотминаха ли обривите?

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 19:02 от Христиана

# 219
  • Варна
Привет от нас Simple Smile
Честит рожден ден Люба (малко със закъснение) и на Чери! Да сте здрави, щастливи, да ходите на супер инетерсни места, да ви случват само хубави неща  Hug И страхотни подаръци да получите!

По повод яслите: във Варна е по входящ номер, тоест подаваш молба и като ти дойде реда влизаш. Подаваш в годината, в която детето навършва 1 годинка и понеже Боби е на 28.12. подадох още когато беше на 4 месеца. Та.. вече когато реша, реда ни е дошъл, ще го приемат веднага и то където искам. Но... аз май не искам, то е толкова добро това Бобсънче, че направо си ми свиди... И като знам колко бързо порасват...
Иначе Ди си ходи на градина, държавната и съм доволна. Да чукна на глава не боледува почти... И на ясла е ходила, там също не боледуваше особено... Така, че си е до дете и до родители също. Аз давам медикаменти само и единствено когато е супер належащо и необходимо, температуропонижаващи по принцип не давам, дори и при високи температури, тя е средството на организма да се защити и не намирам логично обяснение защо трябва да я подтискам, при висока темп. бацилите умират... Гърч не са ми правили никога, градим си полека имунитета и засега не мога да се оплача.

# 220
Хахаха, Заек и Марти провежда горе долу същите монолози Laughing Голям сладур е Калинката

Чери, честит рожден ден. Една прекрасна година ти пожелавам

# 221
  • София
Добър вечер!

Чери, честит рожден ден!

Димара, лека бременност!

Емили, каката е прекрасно дете!

Елч, и преди съм казвала, че моят Бобо беше същият пъзльо  Grinning. Но пък една невроложка ми каза, че страхливите деца били по-умни  Whistling

bouquet

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 21:06 от Зън

# 222
Ден през март съм си избрала Simple Smile Винаги си избирам рождения ден, няма и как да е друго.
Миналата година валеше, да видим тази.

# 223
Мда и моя рд е през март  Heart Eyes жалко че ще съм в болницата тогава...

# 224
Зън Hug благодаря!

Бебешондел Hug дано този рожден ден в болницата ти донесе щастие от излекуването на Тея и никога повече да не влизате в болница, освен когато Тея реши да става мама! Praynig

Ех, че са сладки всички деца...когато ги гледам във ФБ направо ми се изпълва душицата! Да са живи и здрави!

Antoaneta Simple Smile Честита ти проходила Рая! Предмети - аз изрових от интернет идейки.

Пепита Hug радвам се, че Лени е добре!

Лека и спокойна нощ на всички! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт