Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 35 554
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро, момичета!
ЧЕРИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Много отдавна не съм влизала във форума и няма да мога да наваксам скоро. Много ми е лошо по цял ден и нямам сили просто.

Много поздрави на всички, липсвате ми. Какво стана с Тея?
Ха, кой ще си има бебе  Grinning Party
Много много се радвам за вас, лека бременност ти желая.

Тея чака края на месеца за операция.

# 196
Люба, Емили,   Hug за сега пръста е шиниран за безименния пръст, така е казал ортопеда. Но сигурно утре, вдругиден ще взема шина за пръста, че не трябва да го сгъва, а с тази превръзка няма как да стане. А и одеве ММ се обади, ще я води пак при ЛЛ, че едно от момчетата от класа й,  е паднало върху краката и в у-ще днес, а той не е хич малък. Ужас, ще побелея още повече.

А при нас заваля сняг!

Димара, честитоо!

# 197
  • в Надежда-та
 Laughingадис благодаря добре сме, не може да се оплачем.

Не пиша главно от мързел Blush, а не винаги успявам и да Ви изчета /миналата тема я пропуснах цялата/ box

Мартин го мъчат пак зъби и се е подложил на диета - кърма, кисело мляко и хляб основно. Май така ще я кара като го подкарат тези гадове.
Иначе е страхотно дете, ПУ-ПУ мн кротък за разлика от брат си Mr. Green

Все се каня да Ви питам на годинка и 1-2м. има ли някакви ваксини newsm78, че не сме ходили до ЛЛ, даже изследванията на годинка още не съм пуснала /"лоша майка" както се казва Mr. Green/. Имам съмнения, че му е нисък хемоглобина, та скоро ще трябва да ги направим Thinking

# 198
Здравейте момичета,

много благодаря за хубавите пожелания! Една малка почерпка и от мен!

Димара, честито! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!

# 199
  • в Надежда-та
Честито Димара, лека бременност и здраво бебче на финала Hug
Чери    bouquet честит ти празник и на теб!

# 200
  • София
Чери, честит рожден ден! Желая ти много здраве, успехи в ученето и една голяма любов! Heart Eyes

Димара, честито!!!! Много се радвам, че си имаме още една бременна мама, желая ти лека бременност и сладко бебче на финала! Hug
pepita, милата Лени, дано не я боли много и бързо да й мине! Hug
Emilly1212, имаш си златно дете! Hug Честит ви ИТ спец! Heart Eyes
Бебеш, прегръдки за Тейчето! Hug
Мрм, честити ходещи крачета на Боянчо!  Grinning 
Благодаря ви за предложенията за люлка.  HugИ на мен ми хареса тази на Меги, та ще се разтърся за подобна!
Пепинка, и Виктор е същия. Като съм до него сме две залепени, но като неме вижда, дори и не се сеща за мен. Само като му се спи или е гладен примрънква МА-МА, МАМ Heart Eyes

# 201
  • ул. "Мечтание"
Чери, честит рожден ден!  Hug  bouquet Жива, здрава и много радост в живота!

Димара, лека бременност!  Hug
Как ви се радвам само на новобременните!  Crazy Heart Eyes Така се вълнувам с вас.

Пепита   action032

Бебеш, дано този път се получат нещата и направят най-сетне операцията!  Praynig Praynig Praynig

mrm, честити ходещи крачета на Боян!  Hug

Емили Hug

Пепинка, благодаря! По-добре са вече мъжете. Искрен повече не е вдигал температура, Божидар не се е оплаквал повече от ухо. Остана само конюктивита, който вече е на оправяне. Peace

За кооперативите - зависи кой какво иска и търси.  Peace Има най-разнообразни варианти. Това, което ми предлагаха тук беше да се наеме къща, където да се помещава кооператива, да се наемат педагози, не знам си какво за храната и не знам си още какво... и ми идваше златно... Това, което аз исках беше просто детето ми да има къде да си играе с други деца през деня, с които да завърже познанства. Нито искам да ми го учат на нещо, нито да му готвят кой знае каква специална храна.
Когато бях в София ме свързаха с група майки, които гледаха децата на ротационен принцип, като имаше възможност да не участваш като гледач. В смисъл, че имаше 2-3 майки, които не работят и общо взето само си гледат децата, те можеха да гледат още няколко дечица, съответно децата се гледаха в дома на дежурната майка. Но се преместихме и така и не се възползвах.

# 202
Чери, честит рожден ден.   bouquet
Димара, честито, лека и безпроблемна бременност ти желая.
Бебеш, стискам палци този път да устискате здрави до операция и най-накрая да се свършат мъките ви.
Пепита, дано се оправя по-бързо каката ви и да няма последствия от падането на това момче.
ВиФреш, ако не се лъжа на 12 месеца имаше Синфлорикс, а на 13 месеца Приорикс(тази за шарките), но и ние не сме ги слагали, че нали изоставахме, а Синфлорикса не трябва да  е по-рано от 6 м. от последния прием, после пък с тези е-коли.

Иначе да ви се похваля имаме си отрицателни проби за е-колите, но пък снощи ми вдигна температура, сутринта пак имаше, направо ще се побъркам вече.  ooooh! Outta Joint

# 203
  • Пловдив
Димара честито- лека и безпроблемна бременност  Hug

Чери, Люба -малко късно, но  ЧРД - здраве, щастие, любов  bouquet

Какче и ние имаме такава люлка , която показа Мадлен - Виолета много я ползва, малчо по-малко. Но това лято пак - на село на дворчето  Simple Smile

Пепита - неприятно. Бързо да се оправи пръстчето на каката  Hug

мрм, вие си имате възпалена трета сливица значи, бързо да се оправяте. те сигурно са ти казали, но носа трябва да е винаги проходим, аз лично купувам по една банка физиолог. разтвор и спринцовки, които използвам еднократно и при хрема почиствам редовно. много добре действа, свиващо лимфомиозот, има го и на капки и на таблетки. може да се пие и по-продължителен период, мисля около месец. дано нямате повече проблеми повече с тази сливица, че е ужасно, марти ме беше побъркал с така нар. серозни отити.  Hug
На Виолета съм правила тримесечен курс с лимфомиозот, 20 дни прием 10 почивка. и разни други боаронски.

# 204
Чери,[/b] честит рожден ден! И на Люба също със закъснение! Много здраве, щастие и любов!   bouquet

Пепита, дано се оправя бързо госпожицата и без болки Praynig В кофти серия е попаднала  Hug

Димара, честито и да е лека бременността ти! Неразположенията ти да свършват скоро!

Ние чакахме долни кътници, които са заплашително подути от 1-2 седмици насам, а то взел, че пробил горен кътник. Горкото, все ръцете са и в устата и се буди често нощем от болка  Sad

Днес най-накрая успях да събера няколко капки урина, голям зор беше. Изхабила съм 10 колектора.

Хубав  ден, момичета, макар и мрачен   Grinning

# 205
Чери, честит рожден ден! Да си все така красива!  Hug

Димара, честито бебе!  Heart Eyes

Ааах, Буби, тъкмо мислех да питам как сте с нервака! Добре си изкарвате виждам!  Joy Нашата все така пълен непукист. Змея й показва две кубчета тя се прави на умряла, след това ги приближава към нея тя пак така, накрая ги мята по нея, тя се прави на учудена и измрънква нещо.

# 206
Честит Рожден Ден на Чери и Люба! Здраве и щастие ви желая!  bouquet   bouquet

Димара, лека бременност!

# 207
  • София
dimara, лека бременност ти желая и аз! И не си се похвалила, а? Hug

cherry,
ЧРД! Много здраве, любов и успех в обучението! И честита проходила Изи!

Нощни,
аз оглеждам кооперативи с учителки, защото няма да имам възможност да гледам децата редовно, поне не веднъж седмично, каквато е обичайната практика. И затова цените са соленички. От единия ми писаха обаче, че са си поставили таван 200 лв., което е добре. Но за съжаление съществуващите кооперативи в нашия район искат по-големи дечица, поне на 2,5 г., а единият - на 4. Те хората докато се организират и децата им са пораснали вече Grinning, разбирам ги. Но продължавам да търся. Аз също не държа да има биохрана и не знам си каква програма.

Болничките, бързо да оздравявате. И контузените да се оправят също Hug

Емили, браво на каката, разумно дете е.

# 208
  • Пазарджик
Ей ме на и мене тук,днес много задачи си поставих,но успях да ги свърша.

Чери ,Честит рожден ден,много здраве и късмет ти желая!

Мелона,оказа се ,че и в Пз са кът яслите Sad
Адис с втората ясла е още по зле положението-една яслена група от 18 деца-100молби
Пепита едно голямо Hugза Лени и бързо да минава Praynig
Димара,честито мила и аз много се радвам,бързо да минават неразположенията и да се насладиш на една страхотна бременност Hug
Ви ,ей мързел такъв да пишеш по често Hug
Емили,настръхнах като прочетох за  телефонният ти разговора с каката,прекрасна е.А малкият ти мъж ,е мечта,хем от компютри ще разбира,хем ще готви вкусно Heart Eyes
Буби страхотни саксийки Heart Eyes
Бенджи,много се радвам за резултатите,а за Т бързо да минава.
Е пак се олях Embarassed

# 209
  • София
Привет!

Димара, честито! Лека бременност и сладко бебче на финала!

ЧРД на Люба и Чери! Здраве, щастие, усмивки и сбъднати мечти!  newsm59
Пепита, да се оправя каката бързичко и по- малко поводи за побеляване на косите  Praynig
Мрм, честит пешеходец! По този повод, аз още не съм направила прощъпулника, направо се излагам  Tired
От кооперативи се интересувам и аз, както и всякакви алтернативни начини на гледане на децата. Понеже като гледам яслата и за нас е мираж. Ако някой има координати, ще съм благодарна.
Ми май имаше още, но като съм с къса памет така е. Болните бързичко да се оправят.

А да, Гъбка, възможно ли е да съм те видяла в Люлин 6, близо по Кооперативния или съм се припознала? Тук някъде ли живееш, аз съм в района.

Хубав ден, мамчета!

Общи условия

Активация на акаунт