Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 35 561
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • sofia
Много, много ви благодаря!
Аз изкарах чудесен ден, но мина много бързо. Не може ли сега да е 13ти и утре пак?!

Кате, вица е супер.

Боян да ходи бодро и безаварийно.

# 181
Мрм, честит пешеходец Боянчо!  Hug

Емили, честит компютърен спец Сами!  Hug

Кате, с този виц защити честта на блондинките!  Laughing  (и аз в това число  Wink )

Лека нощ на всички!  smile3524

# 182
  • sofia
Емили, детето ще си има кулинарен сайт, да знаеш.

# 183
mrm, честити проходили крачета.
кате, с глас се смях на тоя виц Simple Smile))

Относно раждането на Топчо, случи се в ТК с акушерка без намеса - упойки, окситоцини ( в документите ми пише, че съм алергична към окситоцин, което не е далеч от истината. При първото ми раждане имах проблеми с него.), акушерски хватки и т.н и по-важното без никакви последствия. Коментарът на ЖК седмица -две след раждането беше, че по нищо не личи да съм раждала. Единственото неудобство беше да родя на магаре.
За доброто стечение на обстоятелствата, помогна и факта, че се явих с 8 см. разкритие и на практика пристигнах точно 15 мин преди да се роди човека. Поради този факт съм пропуснала да подпиша част от документите и не съм дала разрешение да го "лекуват". Затова се наложи да ми разясняват всички процедури и един памперс не му смениха без изричното ми съгласие Simple Smile.
Човека е закърмен няколко мин след това и не е бил "наблюдаван".

# 184
Люба, честит рожден ден, да си много здрава, обичана и уважавана!  bouquet

# 185
  • София
адис, Рали благодаря за отговорите  Hug Всеки път ме отразявате  Hug Конкретно за този случай не й се доверявам много на педи, защото тя не беше сигурна, че детето кара шарка, предполагаше, че е или шарка, или алергична реакция към нещо, докато аз съм напълно сигурна, че беше Розеола, и за това ми се иска да поизчакам още мъничко, че за пореден път ме е обхванала луда тревога заради ваксина... Rolling Eyes

какче, това е нашата люлка от миналата година,

разнасяхме я лятото навсякъде, Тия се кефеше много, май беше до 20 кг на дете, сега гледам, че ги има в Кауфланд - 25 лв са, ние я взехме от една книжарница май за 18  newsm78

Хайде честити ходещи краченца на Боянчо, и честит компютърен спец Самуилчо  Hug

Някои мами наскоро се оплакваха, че децата им крещят, и Тия от 2 дена е в това число, по цял ден надава пронизителни писъци, и отделно си бърка в гърлото с ръчичка, ама на няколко пъти за малко да повърне...незнам каква е тази работа, но много се забавлява  Crazy Едновременно с крещенето усвои и речта на агнето, кравата и котето  Crazy Flutter

# 186
Добро утро!

Аз съм с кафето:

Мадлен, много хубава люлка имате. Точно такава мисля и аз да търся скоро, защото е обезопасена и може да се люля спокойно детето.

Пепинка, казваш забавлявало се е детето в твое отсъствие?  Laughing  Поне можеш да си спокойна, че не се тръшка, докато те няма. Стискам палци в борбата с бучките, дано не ти се налага често.  Hug

Беренд, наистина си имаш Био бебе Simple Smile

Ох, иде ми да ги почвам с шамари и двамата, само бели вършат и си дават тон за песен един на друг - последно се борят с една бутилка, тя му я хвърля, той й я носи... вдигат шум до небесата и май ще стартирам сутринта с главобол.. Crazy

# 187
Чери, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве, щастие и много сбъднати мечти! Да получаваш много обич и внимание, да постигаш целите си с лекота и удоволствие! Честит празник!

# 188
Честит Рожден Ден,Чери! Много здраве и щастливи мигове ти пожелавам с любими за теб хора Hug

Еми Hug Честит ти компютърен спец /или кулинар Wink/ живота ще покаже точно какъв ще е Сами като порасне,но с каквото и да се захване му пожелавам УСПЕХ от сърце Hug Heart Eyes /аз още се туткам с прощъпулника Embarassed/

Меги Hug И аз се ослушвам за ваксините,ама то в тоя период на вируси все си намирам оправдания... Rolling Eyes Laughing Няма да избягаме от тях,де Wink

Беренд Hug Радвам се,че всичко е минало по мед и масло,и най-важното така както ти си искала Peace

Мрм - Честити ходещи крачета на Боянчо Heart Eyes Heart Eyes

Hug

# 189
Добро утро!

ЧЕРИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Сега по памет:
Емили, честит ти компютърен специалист! Как е каката? А ти?
мрм, честити ви проходили крачета!
Беренд, радвам се, че сте реагирали на време и вече сте добре. Дано не се повтаря  Praynig
Кате, страхотен виц, посмях се, но и хубаво ми стана, че и аз съм от блондинките.
Пепинка, ако се местиш от друг град май става по-лесно записването в градината.

При нас вчера времето беше супер, но днес вали дъжд и едва ли ще излизаме.
Вчера водих каката при ЛЛ, и съответно Кали беше с нас. В разстояние на един час докато чакахме пред кабинета, малкото диване не се спря. Големи разходки, за ръчичка, с колана за прохождане, без ръце останах. В кабинета беше кротка, защото и дадох бисквита и тя седеше мирно и си хапваше, после не искаше да сяда в количката и пак тръгнахме "пеша", а кака й буташе количката. За сметка на това като се прибрахме спа от 14,15 до 18,00  Whistling
Каката се оказа със скъсани ставни връзки на пръста на дясната ръка.

Хайде хубав ден на всички! И там където не вали, приятни разходки!

# 190
  • sofia
Пепита, как ще се лекувате, шина или?

Чери и тук ЧРД, много здраве за теб и Изи.

# 191
Момичета, благодаря ви за поздравите за Сами! Hug

Честити проходили крачета на Боян на МРМ! Да го водят в правилната посока винаги!  bouquet

Пепита Hug благодаря ти, добре съм, каката също /да чукам на дърво/ Laughing Ама снощи как ме изненада-обажда се по едно време и казва "Мамо, сега си говорихме с ...../приятелката и/ и си мислехме, че вие правите всичко за нас, а ние често се държим като "з.дници" Mr. Green Съжалявам, не го правя нарочно да знаеш. Толкова сме неблагодарни понякога...." Милата ми, много ме трогна!
Лени да се оправя бързо Hug, всъщност какво ще правите за тези скъсани връзки?

ЧЕРИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Пожелавам ти здраве, много сбъднати мечти, една красива, истинска любов и безкрайни поводи за радост от прекрасната ти дъщеря!

Рал Hug вчера цял следобяд приготовления за тоя прощъпулник, пък то за 3 минути свърши ритуала, ама важното е че го направихме най-накрая. Само си наречи ден, и ще го направите. Допуснах една съществена грешка обаче, че беше преди вечеря и Сами беше прегладнял, та първо се разрева че иска питката, не му беше най до избор на професия Simple Smile, но стана де. После като се нахвърли на питата...леле тъпчеше огромни парчета, голям смях беше.

Хайде...събуди се, до по-късно!

# 192
Добро утро, момичета!
ЧЕРИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Много отдавна не съм влизала във форума и няма да мога да наваксам скоро. Много ми е лошо по цял ден и нямам сили просто.

Много поздрави на всички, липсвате ми. Какво стана с Тея?

# 193
Оооо, Димара, Честито!   Hug Аз не пиша редовно, но пък съм от най-редовните читатели, та скоро си мислех, че ти се загуби, а то какво било. Лека и безпроблемна и малко сладко сестриче на Петър ти желая

Чери, честит рожден ден   bouquet

# 194
Чери, честит рожден ден! Много здраве ти желая и много късмет в любовта!    bouquet

Димара, честито мила! лека и безпроблемна бременност ти желая и едно здраво бебче на финала!  Hug

мрм, вие си имате възпалена трета сливица значи, бързо да се оправяте. те сигурно са ти казали, но носа трябва да е винаги проходим, аз лично купувам по една банка физиолог. разтвор и спринцовки, които използвам еднократно и при хрема почиствам редовно. много добре действа, свиващо лимфомиозот, има го и на капки и на таблетки. може да се пие и по-продължителен период, мисля около месец. дано нямате повече проблеми повече с тази сливица, че е ужасно, марти ме беше побъркал с така нар. серозни отити.  Hug

Ви, къде се изгуби, как са твоите мъже?

Общи условия

Активация на акаунт