Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 35 573
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Как сте мамита? Днес беше прекрасен ден, след рев и носене уикенда, незнам от обривите ли беше плюс това, че имахме гости от Плевен в къщи и тя беше изнервена...

Та за обувките- ние купихме на Емата едни маратонки от Адидас и съм доволна, после май направо на сандали ще минаваме, незнам още.
Ема е родена в събота, ама споделете, какво тълкувате с тия дни?
Елч- и аз в момента съм чашка Д, ама все се надявам, като спра да кърмя, да си върна старата номерация  Wink, за сега карам още с кърмачески сутиени. Иначе мои дружки с по големи размери си поръчват от Англия, че явно тук трудничко намират  Mr. Green

# 316

Аз пък вчера, как се ядосах, на детска площадка с тези гумените покрития и около нея тревни площи колкото щеш, Ивайла пада в ъгъла на площадката, гледам мокра, отидох да видя къде е успяла да се намокри и като ме лъхна миризма на урина, лошо ми стана. Е, може ли такова безумие...да си изпишка детето на самата площадка...

Ех, значи бе, страшни хора има...
От доста време насам ми се върти из главата това как и къде ще си вършат децата "работата" навън. Малката добре, ама с голямата е по-голям зора.  Simple Smile
Не ми се струва логично да чистиш след кучето, а след детето си не  Laughing Бях видяла как изакват детето на плочките и го оставят в наследство... Е, това е една добре дошла закуска за уличните кучета, ама това е друг въпрос  Mr. Green  Mr. Green
Бъзикаме се с една приятелка, която като говорехме за това, се зачуди. Че и представих ситуация - как си вървиш по улицата, настъпваш и хубаво размазваш лайно, и казваш " Ааа, няма нищо, то е детско"  Mr. Green

# 317
  • София
Мацки благодаря за отговорите за обувките  Hug

И аз май се спирам за сега на маратонки, обаче, това малкото е толкова влюбено в пясъка, като излезем навън само в пясъчника седи и се рови от няколко дни, и съответно заприличва на Пепеляшка, та се чудя разните му там белички Адидаси и т.н. колко дни ( или часове ) ще си запазят цвета  newsm78

Бенджолина, тези третите обувчици на снимката и те ли са на Елефантен, къде си ги виждала, страшно ми харесват, а аз от тази марка съм много доволна, сега се рових в сайта на deichmann, но точно този модел не го видях.

Тияна е родена в четвъртък, и на мен ми е любопитни какво е тълкуванието Simple Smile

Това с изпишкването вчер го видях с очите си, и при това за да е още по-прелестно, докато майката загащваше детето, едно друго взе някаква пръчица точно от там, познайте дали имаше реакция от страна на жената - никаква... Rolling Eyes а, и с изакването съм виждала, насред пазара в квартала, на улицата, пред едно доста намазано кафене...

# 318
Елч Има и малки размери в този аутлейт аз взех Пума номер 19 и от почти всички модели имаше,също и в Найк харесах няколко и от тях имаше малки, мен дори после ме хвана яд че взех 19 , можеше 20 за да ги носи и лятото когато вали , но вече съм ги взела а не ми се ходи пак до там да ги сменявам.

# 319
Сякаш не искам да взимам маратонки.  Thinking Те и сега буйките са ест кожа и запарват, направо ще минава на сандали с чорап още от сега.

# 320
Елч, честит имен ден на Дара! Да е жива и здрава и много да слуша!  Grinning
Дейзи, честит имен ден и на Дария! Да е жива и здрава и много щастлива!  Grinning

Изи е родена в четвъртък, а аз съм в неделя, много ми е интересно какви са тълкуванията за различните дни.

# 321
Честит имен ден на Дара!Купища  здраве,щастие и късмет!
Честито да е името и на Дария!Много здраве и игри!
Дара е родена в четвъртък,аз-в  събота.

# 322
Здравейте и от нас.
 Ние от днес малко болни. Температура 37-38,3 и зачервено гърло. Иначе не се спира. само на люлки и в пясъка. като застанем на входната врата и не иска да се прибере - пищиииииииииии.
Елч и аз съм така със сутиените. но аз съм на Е Embarassed И като спряхме от 2 месеца и кърменото няма спадане бееееееее.
и аз се  оглеждам за обувки или маратонки. Есента си ходехме с едни на Елефантен и бях много доволна. И май ще посетя магазина на Дейчман , (е в наше село сама там ги има. Харесаха ми обувките които Елч беше качила, но как да преценя кой номер? На вики крачето е 13,7

# 323
Berend Botje, аз в този аутлет гледах преди 2-3 седмици, но във всички магазини номерата започваха от 20, в някои дори и от 22...

Мисля, че съм виждала 18 и 19, дори и 17, но на Топчо му взехме 20-ти номер в началото на зимата. Купихме му спортни кожени обувки, малко по-високи, за зимата бяха перфектни. Много добре обхващат глезена, въобще не запаряват. Мисля си, че може да ги поноси още поне два месеца.  newsm78

Всъщност кой номер обувки купувате и колко по-големи ги взимате?

Топчо започна с обучението за ползване на гърне. Досега от 5-6 опита сутрин, само един е неуспешен. Сам си казва "ПИШ" и си ръкопляска. Simple Smile През деня обаче, нямаме никакъв успех.
Прави ми впечатление, че памперса сутрин е абсолютно сух. Мисля си, че на пук на всички правила, ще махнем първо нощния памперс, както стана и с кака му, всъщност.

# 324
  • София
Добър вечер!

Честит имен ден на Дара на Елч и Дария на Дейзи!

Ади е родена в понеделник, но планово секцио, т.е. не знам дали всякакви тълкувания на датата важат в този случай, защото все пак аз, а не тя си е избрала този ден  Thinking

За хигиената по детските площадки и аз съм отвратена  Sick.

И моите деца започнаха да стават много рано напоследък. В резултат по цял ден ходя полуспяща.

bouquet

# 325
А защо е нужно да се купуват по-големи обувки? С цел по-дълго носене ли? За кракът не е ли по-добре да са по мярка!

# 326
Трябва да има малко свобода за комфорт, а и по-дебел чорап Simple Smile. Доколкото знам, половин сантиметър трябва да има свобода за крачето.
Взема ли ги точно, ще ги носи седмица-две.

# 327
  • София
В момента Ади е с 21 номер маратонки и даже малко трудно влиза крачето  Shocked. Явно ще е с голям крак Simple Smile. Винаги гледам да са с една идея малко по-големи. Ако купя обувки, които са абсолютно точни, след месец най-късно пак трябва да купувам.

# 328
Елч Има и малки размери в този аутлейт аз взех Пума номер 19 и от почти всички модели имаше,също и в Найк харесах няколко и от тях имаше малки, мен дори после ме хвана яд че взех 19 , можеше 20 за да ги носи и лятото когато вали , но вече съм ги взела а не ми се ходи пак до там да ги сменявам.
аз видях само едни пума, но тяхната подметка седеше твърда като бетон...

# 329
  • Варна
Аз взех на Боби ей тези кецки за цееели 22лв. Simple Smile Много са му удобни, за номера няма да говор, че е с огромен крак, татко му е с 50-ти номер, аз съм казвала.
На КиК обувките ми изглеждат като правени в голямото междучасие, ужасна изработка, а пък скъпи, на какво отгоре, не разбирам...
Калифорния, трябва да са около 1 пръст по-големи обувчиците, трябва да има свобода за крачето, иначе след 2 седмици до месец ще му утеснеят, а това е лошо а нормалното развитие на крачето, не трябва и да са много големи разбира се. Аз имам проблем, Боби е с 23 номер, но крачето му е пухкаво, бебешко, тези номера вече са за по-големи уж деца и съответно по-тесни крачета. Та затова, за да мога изобщо да го обуя купувам по-голям номер. Ако е като татко си цял живот ще се чуди откъде да си купува обувки..

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 22:28 от Toni_baraboni

Общи условия

Активация на акаунт