НОЕМВРИйските душички преди година бяха само две чертички

• 31 446
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Привет момичета !

искам да ви питам защо от днес съм "изключена" от групата във фейсбук ?
В темите тук във форума съм от миналия април, в групата от фейсбук съм почти от начало... Верно, аз не съм много активна, но не винаги имам време, а пиша когато наистина имам какво да кажа.И все пак не съм нова и непозната...
Там ме има в таблиците за мерки и теглилки и Кой кой е , та въпроса ми е какви са критериите , за да бъде някой в групата  ?

Здравей tutti_79
Всъшност за премахването на някои хора от групата доведе това, че има страшно много хора от самото начало, които дори не са родили в крайна сметка. Също така се оказа че много хора ползват Групата за справочник, а все ми се струва, че на който му трябва информация може да си я намери навсякъде в нета. А щом питаш за критерий, явно не си проследила че се обсъжат тези неща от има няма няколко седмици и на всеки се даде право да изрази мнение!

# 76
  • Добрич
 Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 22:05 от Sneakers

# 77
В крайна сметка е доста грубо, да се премахват хора които са от самото началото и не са непознати.Да се премахнат тези които "нямат работа" там Close

# 78
Да се премахнат тези които "нямат работа" там Close

Би ли била така добра да ги назовеш тези хора, че ми стана много интересно кои са  Rolling Eyes

# 79
В крайна сметка е доста грубо, да се премахват хора които са от самото началото и не са непознати.Да се премахнат тези които "нямат работа" там Close

Всъщност за мен няма никакво значение даден човек кога е добавен, стига той да бъде активен!

# 80
  • Добрич

Не са непознати ако пишат,ама като не пишат са си точно непознати!

# 81
Здравейте! Имам си детенце, родено на 01.12.2011г. Името и е Пламена. Аз съм Магдалена и с интерес  ви следя от самото начало.термина ми беше 27.11.2011г.

# 82
Mishlence_2, аз видях, че се обсъждат тези неща в групата, просто не очаквах да ме изключат !
Добре де, аз нямам възможност да пиша редовно и решавате, че "нямам право" на членство, ок, но например на мен ми се иска да идвам на срещите в ИКЕА , а уговорките за това стават там , а не тук. С някои мами се запознахме още докато бяхме бременни на училищата на HIPP , с други се надявах да се запознаем тепърва и с бебоците също, но сега няма как... честно, стана ми много тъпо

# 83
Здравейте! Имам си детенце, родено на 01.12.2011г. Името и е Пламена. Аз съм Магдалена и с интерес  ви следя от самото начало.термина ми беше 27.11.2011г.
Здравей, Маги!

# 84
Днес с Вики бяхме на разходка, ходихме и в едно заведение за непушачи и толкова любопитно гледаше всичко наоколо, а само преди месец плачеше Grinning 

# 85
Искам да кажа на Гинчето,че Надежда Фотева,която е махнала вчера от групата във фейсбук-НЕ Е СВЕКЪРВА И под прикритие,или някой който се интересува от семейните и проблеми,а е приятелка с която родихме заедно и сме от началото на създаването на тази група.Също така почти всеки ден сме взимали участие в обсъжданите теми.Просто не виждам нужда по цял ден да пиша само -честито или гушки, а взимам участие когато мога да съм полезна.Аз имам две деца,мъж който е при мен и НЕ живея във фейсбук

# 86
  • София
G_EVA, извинявай, не се заяждам - но как мислиш Гинчето дали иска да се знае името й тук? Ако беше така, дали пък нямаше да сама да си го напише, а не да се подвизава с ник-нейм  Thinking

# 87
Драга G_EVA,

Благодаря Ви най-искрено, за дълбоките Ви тревоги относно ЛИЧНОТО ми време и неговото разпределение. Ще се постарая, за в бъдеще, да спазвам Вашите препоръки. ooooh!
И за да не мислите с такова притеснение за МОЕТО семейство, ще Ви успокоя, уверявайки Ви, че съм достатъчно организиран човек, за да открадвам някоя и друга минута за себе си, която бих искала да похарча, както аз намеря за добре. Ще позволите ли???

Отделно, моят живот и интересите ми не включват единствено деца и мъж и досега живеех в илюзията, че ми е позволено да имам и други занимания.
Да, във групата има една камара хора, които просто си четат, без да вземат никакво участие в дискутираните теми. Групата във фейсбук е за взаимопомощ и взаимно споделяне и там момичетата споделят доста лични истории. Простете, но е обидно някои хора да отделят доста лично време и емоции, за да може останалите(тези, дето си живеят при мъжа и децата) да ни ползват като забавление и справочник.
Стесняването на групата бе широко обсъждано в последните седмици и ако Ви беше важно да сте част от нея, можехте да споделите заетостта си и невъзможността ви да пишете често. Ако не сте разбрали досега, никой не иска от Вас покрит норматив за споделяне и КПД, елементарно уважение и съпричастност са съвсем достатъчни. След като не намирате сили и за това, позволете ни да се лишим от присъствието ви там. За мен, вие сте съвършено непознат човек и бих се радвала да продължим общуването си на по неутрална платформа като форума на БГ МАММА.

Ако имате намерение да преразгледате държанието си и дейността си в нашата група, вероятно ще намерите начин. Успех с организирането на времето Ви

# 88
Фио Няма как да кажа кои са, написах го така, защото беше писано по горе, че има жени които даже не са родили, а стоят в групата, и не се знаело коя,за какво е там и дали някоя не представлява опасност за другите,понеже се споделяли лични неща.И го написах като хора които нямат място там.Според мене не е справедливо да се премахва някой, който е от самото начало там и тук, и има бебенце, и то само защото не е редовен в писането.Не всеки има възможност постоянно да е на линия.

# 89
Да преразгледам държанието си?  ха-ха  вие се взехте много на сериозно

Общи условия

Активация на акаунт