НОЕМВРИйските душички преди година бяха само две чертички

• 31 542
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Момичета,благодаря за отговорите.И ние сме в гарсониера и засега няма да я взимаме още,макар,че каката напира.

# 511
Хайде и аз да се включа най-после Simple Smile
Мончето е в ревлив период + зъбоникнене и е страшна работа понякога....  Rolling Eyes
Охх, ама много неща сте коментирали, чак забравих всички теми какви бяха  hahaha
Ммм...за цикъла - нямам такъв, не ми е идвал въобще. Иначе се кърмим, ама не смятам, че това е кой знае колко значителен фактор.
Очитее...ми не мога да ги определя...като се роди бяха черни и не се виждаше къде й е ириса, къде
зеницата, ама сега изсветляха, ама точен цвят нямат. Баща й е със сина очи, аз съм с кафяви, баща ми е с кафяви, майка ми с пъстри, свеки е със зелени, а свекъра е и той с кафяви...изобщо шарена работа  Joy
Излишни покупки, миии...май няма. То на нас много и неща ни дадоха де. Ааа, има една - купихме си една сгъваема кошара от продавалника (да я ползваме като ще ходим на гости на свекитата), която изглеждаше уж запазена, амааа като я видяхме на живо се оказа, че хич не е толкова Запазена. Проблема е там, че нямаше снимки и ни я показаха на камера по скайп и изглеждаше прилична, та се подлъгахме. Е, след това я поизчистих и пуснах пак в продавалника и я продадохме за същите пари, и си купихме нова. Тъпото е че се набутахме с две доставки - тази до нас и още една до тези, на които я продадохме, че забравих да сложа второто ниво и го пратих за моя сметка  ooooh!   Направооооооооо съм много изкукала.... Та така се набутахме с общо около 20лева, които не са чак толкова много, ама не са и малко. Както и да е Simple Smile
За котката - ми малко сложно за обяснение..мм...накратко - живеем с нашите в 1 къща, съседни апартаменти, баща ми готви и ядем при тях, а там имаме котка. Контакт близък са нямали, само се ядосвам дето баща ми гушка котката и после малката...и колкото и да му се карам не реагира..знае си неговото и това е...а сега даже и не мога да му се карам, че днес паднал като подрязвал кивито и го цепнали, че получил хематом на крака, отделно и ръката го боили и ме е жал...че си е и на годинки човека...на 1 април ще ги направи 66  Shocked
Отплеснах се много, ще ме извинявате.
Последно само да кажа за смяната на времето - не ни подейства объркващо, само дето вместо да си ляга в 11 вечерта си ляга в 12 вече... #Crazy дано скро свикне по новото, че доста време мина докато почне да си ляга толкова рано и сега изведнъж това времеее...
Пак се отплеснах...  Embarassed ама тъй, като не съм писала отдавна  Rolling Eyes

# 512
Аз да кажа за излишните покупки - имам сравнително малко. В началото, когато имах мноого кърма си купих една електрическа помпа за цедене, а отделно преди това бях купила механична. Тогава мислех, че с електрическата ще ми е по-лесно, ама уви. Ползвах я веднъж колкото да разбера, че ми е неприятна и я прибрах. При нас по-скоро имаше много излишни подаръци. На изписването свеки ми донесе едно плетено комплектче, което е огромно, а зълвата беше купила активна гимнастика, а аз вече си имах. Сещам се и за други излишни неща от сорта на неправилен размер дрешки, но да не се отплесвам...

# 513
Здравейте.Днес със бебо ще си остане ме във къщи,защото утре сме на ваксина.На мене още неми е идвал цикъла,но не се и притеснявам,защото кърмя.Една ненужна покупка се оказа столчето за кола,защото нямаме кола,но вървеше комплект със количката.Очичките на бебо са сини,аз и баща му,моята майка и баща са със зелени очи,а родителите на баща му са синеоки и няма да се учудя ако си останат сини.За котака,имаме го от две години и половина и не сме се разделяли със него и за ден,освен когато лятото ходехме на почивка.Първите два месеца внимавахме много да не са във една стая със бебо,но после са все заедно понеже всички сме във хола,а само вечерта бебчо си го носим в детската стая да спи.За сега проблеми няма,котака не му обръща никакво внимание,нито се допира до играчките му,цял ден е завит на кравай и спи   Simple Smile .Смяната на времето не му се отрази,пак си ставаме във 6.00 и си лягаме към 22.00.

# 514
  • Добрич
Ние си спинкаме в преносима кошара от каката. Изобщо не сме купували дървена. Преносимата си е много стабилна и безопасна.
Излишни неща не сме купували. Имаме само един бейбифон подарък, който доста рядко използвам.
Моите очи и на мъжа са зелени, на Ивон станаха кафяви чак около 9 мес. дотогава бяха тъмно сини, а на Кристиян засега са сиво-сини. Явно и двете деца ще вземат ген през поколение. Simple Smile
Моя цикъл си идва вече почти както преди бременността. Почти се регулира.
Аз лично домашен любимец и дете не бих отглеждала в една къща.

# 515
Вчера на нас ни биха две ваксини Батко и започна да плаче като видя иглата Милият само повтаряше да не и бият инжекция, защото преди  2 седмици беше на антибиотик, който го биеха мускулно и знае как боли Висока е 62см и тежи 6 и 800кг

# 516
  • София
Браво на мен... Фуках се, че смяната на времето не ни се отразява и хоп- ставахме през 2 часа през нощта  Rolling Eyes Сега съм като парцал   Tired
Ние всички сме синеоки освен 1 баба и не очаквам очите му да са друг цвят, ама знае ли се  Twisted Evil
Бяха морскосини в началото, сега са като нашите.
На нас започва да ни покарва косичка  Heart Eyes Че досега бяхме голички там.

# 517
ООооо и ние имаме проблеми с това, щтръкна в 00 часа до един съм я приспивала Ужас!

# 518
iva2011, какво е сега положението при вас, все още ли детето е неспокойно?

# 519
Добър ден, добър ден  Simple Smile
Ние сега се прибрахме. Ама уф че духааааааа. Малкия си беше добре на завет, ама мен как ме надуха, направо ужас.
Очите му са сиви с лек син отенък, а по някога бият на зелено. Май зависи с какво е облечен. Ние с баща му сме с кафяви очи, а едната баба е синеока, а другата зеленоока. Естествено и двете се надяват да станат като техните.
Ние нямаме животинче в къщи, но при свекитата има котка. За моя радост не се доближава до бебчо като отидем там, защото е много проклета и все се чуди на кого да си забие ноктите. Май се плаши от малкия, защото щом го види и се шмугва в другата стая. Но при майка ми положението е трагично. Те имат един щур кокер, който само скача и се радва и едва опазвам детето от радостта му. Затварянето в другата стая е мисия невъзмажна, защото отваря всички врати. Добре че живеят в къща и като отидем той се заточва на двора. Но там пък има немска овчарка и като се видят става война. Целия квартал разбира, че са на едно място  Joy
Добреееее май това за сега. Хайде приятен следобед на всички  Hug

# 520
  • Горна Оряховица
Ето и отчета от днешната консултация. Тегло 7,200 ( +700гр.), ръст 67см ( +2см). Педи каза да почвам да давам спанак, лопуш, тиквичка, чушка към картофеното пюре. След седмица да почна плодовите пюрета , а след две да дам каша от Елда. А ако знаете само вчера Криско как се изтръска на земятаааа. Обърнах се за секунда и той се претърколил и на пода - добре, че не е висока спалнята. За щастие нищо му няма. Иначе две седмици ще давам 4 капки Деавит, защото спи все по гръб и му се била заравнила главичката отзад. Сега трябва да измисля как да го накарам да спи настрани.

# 521
А вие сменяте ли памперсите на бебетата нощно време?

При нас режима през деня е хранене на три часа, през вечерта на 4-5 часа, но малкия като заспи към 20. часа, се пробужда само за ядене и си заспива, и се събужда към 6. часа наспан.На няколко пъти сменям памперса към 1. часа, към 4. часа, но после се разсънва и няма заспиване по един час, иска да си играем.В случай, че не го сменям, пък е мокър по 10 часа, сутрин памперса му тежи по три кила  Grinning .

Какво правите вие с памперсите?

# 522
Помощ мами какво да правим на нас май ни избива зъбките дъвчи всички играчки одеялото и каквото докопа . Незнам какво да правя нека мамите с повече опит да споделят.Нея сме на 4месеца и 8 дни не ли рано за зъбките.

# 523
  • Добрич
Не е рано за зъбки,някои бебета с зъбче се раждат дори!
Давай някаква гризалка за да дъвче нея най-добре.

Памперс през нощта не сменям,правих го първия месец само,но вече не. Естествено ако голяма белята ще го сменя,но само за пиш-не. Преди лягане сменям и веднага след ставане сутрин.

# 524
Памперс през нощта не сменям,освен ако не е наакана.
geryto001 ако го измислиш сподели  Wink
За очите-в моя род сме само с кафеви очи,а в рода на мъжа ми са със сини и зелени.На Ева за сега са пъстри,но тъмни.Интересно ми е какви ще са.Племеницата ми е на 1г и 5 месеца и още ѝ се променят очите,така че при всеки различно.
За зъбки-при нас първото зъбче проби на 4мес и 17 дни,много се вълнувах  Heart Eyes
 nikolsy мажи с гелче и давай гризалка.
Смяната на времето определено ни се отрази-тъкмо беше започнала да изгражда режим и...хоп,сега пак е пълен хаос.

Общи условия

Активация на акаунт