НОЕМВРИйските душички преди година бяха само две чертички

• 31 233
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
iva2011, какво е сега положението при вас, все още ли детето е неспокойно?
Здравей Силве, ми как да кажа малко по-добре, през деня е по-спокоен няма го този неистов рев без причина, реве когато е гладен или напишкан и малко след баня, но все още по време на разходки не иска да седи в количката, но поне не ми е ревал в истерия на вън, както правеше преди - сега давам калции сироп и натриев цитрат, трябваше по 3пъти на ден, аз давам по 2 пъти  и Вит.Д-то го давам по 3 капки, да се надявам че всичко ще бъде ок занапред  Peace
Смяната на часа не ни се отрази много , освен че вместо към 8.30 сега заспива към 9-9.30 вечерта, да кажа че спря да се буди нощем или ако се събуди е само веднъж   Grinning - изглежда като цяло по-спокоен  Thinking
имам още 5 дни от схмета с калция и да видим какво ще стане като го спра  newsm78

Спокойни нощи на всички мами

# 526
Помощ мами какво да правим на нас май ни избива зъбките дъвчи всички играчки одеялото и каквото докопа . Незнам какво да правя нека мамите с повече опит да споделят.Нея сме на 4месеца и 8 дни не ли рано за зъбките.
nikolsy  - купи си гел Dologel специално за облекчаване на сърбежа на венците при никнене на зъбките има и антисептично действие, на нас ни го изписаха когато бяхме с хремата да слагам на залагалката, за да не се появи инфекция в устичката, тогава бяхме още на 1.5-2 месеца, инче си мисля че се втрива на венците и охлажда може би , виж тук пише повече - http://apteka.framar.bg/30017835/%D0%B4%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3% … -25-%D0%BC%D0%BB-
успех  Peace

# 527
Здравейте.

Ох незнам вече какво да правя с този обрив бихте ли ми казали някой добър дерматолог   Praynig, че вече това ми прилича на АД знам, че бубчето беше ходила, но непомня къде.
Нашия дерматолог каза, че му била суха кожата и се плюмчи и докато не му порастнат зъбките ще е така, но мен мн ме съмнява тая работа.

Отностно памперса - сменям го преди последното хранене и сутринта, просто ако го сменя през ноща ще се разсъни (не че сега спи тъй като постоянно се чеше:( )

# 528
не сменям памперс нощем,защото само пишка а и не се буди,а аз не съм мазохист че да го будя Mr. Green
ояите ни се като на таткото-синьо зелени като цвета се сменя в зависимост от светлината Winkмен ме бешес трах да не станат като мойте кафяви,че не си ги харесвам Crossing Arms
ние нямаме дори наченки на зъбки,но майка ми ме успокой че мойте са покарали чак след годинка и да не се притеснявам Whistling
в петък евентуално сме на консултация и да видим колко сме наддали,че от месец и половина не е мерен
я кажете при смяна на педито трябва ли първо да се отпиша от единия или само като подам документи при новия по служебен път си оправят документите?и това може ли да се случи преди юни?

# 529
  • София
От 3 дни се каня да пиша за неуспешните покупки, ама каката е с отит и не ми остава много време. От тези големите нямаме неуспешни, а и повечето неща като  ми потрябват имам от кой да взема, слава Богу, че имам добри приятели Hug Но покрай истеричните ревове на Ема накупих такива боклуци, че ви е бедна фантазията... То не бяха възглавнички с някакви си пълнежи специални, то не бяха капки от Германия и Австрия, то не бяха играчки Crazy
Памперс нощем сменям само ако е крайно наложително Mr. Green Иначе слагам го в 22ч и някъде към 7 ставаме най-късно и го сменям.
На Ема очите и са подчертано сини  няма  да се променят със сигурност.
Ива2011, аз имах подобен проблем с Ема, но тя почваше да пищи следобед към17ч, особено много се засили след първите ваксини, педиатърката ми изписа Хамомила15СН, по 5 гранули 3 пъти дневно, а в период на криза и през половин час. Опитай, при нас опитахме много неща и не съм сигурна кое точно имаше ефект, но сега са по-добре нещата. Мога ли да те помоля да не пишеш по 2 поста един след друг, ако си забравила да напишеш нещо, ползвай бутона редактирай на предния, така пестим място и по-бавно се изписва темата, мерси Peace
За зъбите мажа с Калгел и онзи ден ми донесоха Осанит, хомеопатично, което много помагаше на Ина, надявам се и сега да има ефект Praynig
Мая, звънни в педаитрията и питай към кой да се насочиш, нас при съмненията за АД ни пратиха на гастрентереолог, така че не е задължително да ти трябва дерматолог. Извинявай, ако си писала, но не съм запомнила - на какво хранене сте?

# 530
Мерси bubcheto15. Само на кърма сме, а обрива за сега е само на лицето (по бузките и брадичката) и от скоро се появи и на главичката надявам се да е нещо друго, но след всичко което прочетох ми се стува, че може и АД да е Sad

А при вас какво се оказа, помня че не беше АД.

# 531
Добро утро на всички  Simple Smile

за зъбките - казаха ми да взема Дентокинд и мисля да отида днес до аптеката,че и нас ни мъчат зъбите

Лек ден на всички

# 532
  • София
Мерси bubcheto15. Само на кърма сме, а обрива за сега е само на лицето (по бузките и брадичката) и от скоро се появи и на главичката надявам се да е нещо друго, но след всичко което прочетох ми се стува, че може и АД да е Sad

А при вас какво се оказа, помня че не беше АД.
АД си е, даже сега вече и по ръцете й излезе след ваксините. Опитай да изключиш  от менюто си кравите продукти, телешкото месо и яйца, а и шоколад и мед разбира се. Може да облекчи така положението.
При Ема като намажа обривите с Елоком и й минават, но той е кортикостероид и избягвам,, мажа с линола фет и къпя със Стелатопия на Мустела.

# 533
  • Плевен
Привет!

И ние вчера ходихме на консултация. Кати е 6400гр, 62-63см. Биха й ваксините, при което винаги съм като на тръни, дано ги понесе добре.

Неуспешни покупки ... не се сещам, само едни подложки на Авент за кърма, които се слагат в сутиена - силиконови, но пък с Кати нямах такива течове чак /слагах я по-често на гърда/ и си останаха нови. Само за това се сещам засега Simple Smile.

Дентокинд и аз чувам, че го ползват ефикасно за зъбки. Дано помага Simple Smile.

Хубав ден, че ме викат вече силно и напористо Simple Smile

# 534
А как давате Дентокинд?Мен ме е страх,че ще се задави.Аз знам че го има само като таблетки,които се смучат.Иначе от доста майки съм чувала,че са ефикасни,но за по-големи дечица.Сега мажа с Dentinox,но рядко.Мисля да взема Pansoral,че не съдържа лидокаин.

# 535
Мая 27, и моята бебка имаше такъв обрив- по бузките, гушката, после отиде към бакенбардите и по главата и слезе по гръбчето. Изцяло на кърма сме. Мина и за 3-4 дена. Доктора каза, че при кърмените бебета по-бързо минава, но ме изплаши с вероятна диагноза АБКМ. Сложи ме на диетата, която е казала бубчето, като махнахме  и ядките, пълнозърнести хлебове   и бананите. Общо всето ядях ориз и картофи, но поне мина. Къпех я и я мазах с Мустела Стелатопия, много добра козметика за проблемна кожа, изписват я даже на възрастни. Пазих диета 1 месец, след което се захраних едно по едно, и да чукна на дърво няма пъпки, няма АБКМ.
Дано се оправите бързо.

# 536
Сложи ме на диетата, която е казала бубчето, като махнахме  и ядките, пълнозърнести хлебове   и бананите.

Нали съмненията са били за АБКМ, защо се изключват и тези продукти?

При нас май наистина ще се окаже АБКМ  Sad
Откакто съм спряла млечните зачервяванията и обривите изчезнаха, спря да повръща, съдържанието на памперса е с доста по-нормална консистенция и Тео като цяло е много по-спокоен!

# 537
Здравейте,
Оня ден сутринта след като писах Ники се събуди с температура   ooooh! свалия я до обяд, но следобед направи отново, та ходихме на лекар. Оказа се, че гърдичките са й чисти, няма проблем с гърлото, явно е понастинала и лекарката заключи някаква вироза, която ще борим с Панадол и витамин С. През нощта вдигна 38,6, успях да я сваля с Нурофен, вчера пак имаше, на обяд висока, но да чукна на дърво от снощи не е вдигала висока Т. Вечерта нямаше, тази сутрин 37,3 а вече няма. Дано да е било само това  Praynig

# 538
Опитахте ли да захраните?

Пробвахме вчера и днес с пюре морков, слагам му 2-3 л., премята ги с езиче, плюе и накрая се ядоса и рева, десетина минути се успокоявахме.

Какво да правя, освен да опитам и утре, да видя домашен картоф с АМ, и ако не иска да го оставя десетина дни, знам ли.Да пробвам ли плод, но пък моркова е сладък, няма да иска после зеленчуци никакви.

Какво мислите за това?

# 539
Виктория ме сасипа през нощта . Днес прекарах половината ден в леглото - нямаше част която да не боли.
Днес тати ще купи гелче за зъбките.

Общи условия

Активация на акаунт