Честно казано и Ема не се запича, щот нищо не давам
Едните ще лазват как ортопеда им е разрешил, а другите как им е забранил.
Каишка за бебета няма да позлвам, ужасно ми изглежда 
пожелавам му да е жив и здрав и да има най-прекрасното детство 

нашето чудо само като усети че се готвя да го оставя легнал надава вой
Пътуване или почивка с бебе. Ние завчера се прибрахме от Египет, бяхме там за седмица, пробно за първи път на почивка с бебе. и какво стана – пркарахме си страхотно! Аз съм си оптимист човек, но все пак си имах едно две наум, че този път ще е друго, но си беше почти същото! Даже и на екскурзия ходихме. Полетите от по 4.5 часа Беатрис си ги понесе идеално –давах и течност при старта и кацането , а иначе си спа хлапето.
Пътуване или почивка с бебе. Ние завчера се прибрахме от Египет, бяхме там за седмица, пробно за първи път на почивка с бебе. и какво стана – пркарахме си страхотно! Аз съм си оптимист човек, но все пак си имах едно две наум, че този път ще е друго, но си беше почти същото! Даже и на екскурзия ходихме. Полетите от по 4.5 часа Беатрис си ги понесе идеално –давах и течност при старта и кацането , а иначе си спа хлапето.
много готино описа почивката,чак на мен ми се доходи с бебе на море
,,

. А и си мисля че много мами не се включват, точно защото не са захранили!

.
. Нина правеше мост над гърнето, пищеше като ухапана, всякакви опити за подобна дейност ( и във ВЦ и с дъска , и на челна стойка ) бяха обречени... Сама се отказа на 2.6 г , от раз - без нощни напикавания и тн. ...

. С Росен не съм ползвала. 

Препоръчани теми