Получихте ли семейни добавки за деца/детски/ този месец? - 26

• 79 412
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • Mediterraneo
Влиза. Трябва да представи бележка от университета за размера на стипендията.

# 541
Здравейте, от кое до кое число се изплащат детските всеки месец?  newsm78

# 542
Принципно към 18 ама ту ги дават по рано ту по късно така че в края на другата седмица дано да ни зарадват...
Доста съм им набрала  Wink Миналия месец нали на 12 ги изплатиха сега се изпренадявахме да стане  време за получаване  ooooh! Tired

# 543
  • София-Младост
Принципно към 18 ама ту ги дават по рано ту по късно така че в края на другата седмица дано да ни зарадват...
Доста съм им набрала  Wink Миналия месец нали на 12 ги изплатиха сега се изпренадявахме да стане  време за получаване  ooooh! Tired
Както се казва няма угодия...веднъж ви рано, друг път късно... Simple Smile)))))))

# 544
Както се казва няма угодия...веднъж ви рано, друг път късно... Simple Smile)))))))
Joy Joy Joy Joy - така е и с времето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 545
 smile3508 те големите пари де, ама всеки ден си проверявам картата, в какви времена живеем! Бъхххх  smile3512

# 546
  • София - Младост 1А
При мен обикновено идват след 20-ти. Не ги чакам преди следващата седмица.
Миналия месец ги пуснаха по-рано, заради празниците... поне така си мисля де. То и сега предстоят празници...

# 547
някой имали инфо за детските

# 548
Някой има ли инфо дали ще има детски днес? Много е тихо този месец в темата,що така...

# 549
Някой има ли инфо дали ще има детски днес? Много е тихо този месец в темата,що така...

Аз залагам за ден петък - 18.05. - че може да има раздвижване с детските.......Друг със залози?

# 550
  • София-Младост

Аз залагам за ден петък - 18.05. - че може да има раздвижване с детските.......Друг със залози?
21-23.05;)

# 551
Ааа много късно 18-ти,аз се надявам на днес или утре,поне предните месеци беше така.Дано не са решили да ги бавят,че положението е критично

# 552
Не се надявам изобщо за днес.....

# 553
И аз залагам за петък 18!;-)

# 554
Във В.Търново имало детски? https://www.facebook.com/groups/171889192831613/

Общи условия

Активация на акаунт