Тренировки в домашни условия - Тема 18

• 46 539
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
На рожденниците много ,много любов ,много здраве и щастие ,много обичани и
да вървят винаги напред   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 616
Цитат
Просто тук нека сме един отбор и да бъдем като едно цяло,
стимулиращи ,трениращи ,надъхващи и положителни   

Точно така!Нека не разваляме чудесната атмосфера на темата с нечие изумление Wink
Аз два дни се разбих с тренировки на Били.Всичко ме боли,ама от онази приятна болка.До тук добре,но всеки момент чакам МЦ и или ми се реве ,или ми се яде.. ConfusedЧувствам се отвратно,ама...поне знам от какво е.
Хубава вечер на всички! Hug

# 617
  • 1st floor
Честито на всички рожденици и от мен!!!   Tada  
Пожелавам им от сърце много здраве , щастие и хубави емоции!!!

poster , чудесен подарък имаш, радвай му се и си го ползвай със здраве!!!  Hug

MeRiTo` , вложи енергията си в тренировки или нещо друго позитивно, не се заяждай с хората и ги остави да имат свое собствено мнение!!! Laughing

Аз днес почивам по програмата на Джилиан. Но ще включа едно Кардио Тае Бо след малко, че ми е залипсвало... Heart Eyes

# 618
Мерси момичета да сте много щастливи и да достигнете скоро до мечтаната форма  Hug
От мен днес почивка придружена с малко неприятни емоции , но дано всичко да е за доброто на детенцето   Praynig Praynig Praynig
Айде утре пак се мятам на тренировките
  bouquet

# 619
  • 1st floor
След кака ви Джилиан, Кардиото на Били Бланкс ми се струва като детска игричка. До преди три седмици, на 35-тата минута имах пулс 174, сега ми е паднал на 150. Съответно не ме натовари, така както исках и довърших с Тифани:
http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ&feature=related
Благодаря, на който го беше пуснал!!!   bouquet
Утре ще видим дали ще имам мускулна треска. Mr. Green
А следващия път като съм на вълна Тае Бо, ще си пусна военните или Advanced.

# 620
Преди в темата бях прочела за Insanity.. хубава е тренировката, разрових се из нета, гледах и резултати в youtube на хора, останах изненадана от резултатите им, обаче те са тренирали с пак с Insanity само че P90X .. http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=223607&hit=1   Ето това чудо от замунда, мисля да го пробвам и да видим какво ще е натоварването. Някакви мнения?  Thinking Знам ли ги може в нета всичко да е с цел реклама  Whistling

# 621
  • 1st floor
Ти успя ли от там да я дръпнеш? newsm78 Щото в коментарите пишеше, че имала вирус, че не работела. Има препратка към Пиратите.

# 622
Момичета днес със нови сили и силен дух и нов акъл Joy реших
да започна с Джилиан 30 days.
На две нива е и нали едното е за две седмици и другото е за толкова Thinking
Та от там ще почна и после другите и тренировки ,докато ги мина всичките Joy
Така ,за кардио ще ползвам бат'Били Laughing и ще разнообразявам с кардиото на
Turbofire.
Абе ще направя една велика мешотина  Joy микс ала Мавина и ще видим
накрая какви съм ги наплескала  hahaha

Само да кажа:
До сега тренирах основно с Руми ,
което даде страхотни резултати като:
повдигнати гърди ,повдигнато дупе и взеха да се показват заченки
на мускули по корема Joy
/което от 7 години не ми се бе случвало Confused/
Та почвам с как'Джилиан и тя да ме разпердушини Mr. Green
Ама ако си мисли че ще и се дамм Naughty Mr. Green Laughing

# 623
Привет и от мене, мили девойки!
Днес пак ще съм на някой от Комбатите и Тифани, и нещо за корем.
Имаше някакъв софт за теглене от ю-туб, ще го намеря и ще пиша, доста лесно ставаше.
Когато започнах да тренирам, първите резултати ги получих с Шалийн, като около 2 месеца редувах три нейни неща, после започнах постепенно да правя други и други, и общо взето каквото и правя, по-дълго от месец не съм се задържала на един вид тренировки, хич не твърдя , че това е правилното, но пак казвам от Джилиян наедряват бедрата - няколко пъти съм я правила и все така е било. Най-добре на краката са ми се отразили тренировките тип кик бокс като на Шалийн , Били, Комбата. А това на Тифани за паласките е велико, много благодаря на Belbey, направо е страхотна тренировката!
Честити рожденни дни на малки и големи!
Имам и пролетно почистване да правя, как ще стане, не знам, като повече обичам да тренирам, ама няма как!
Поздрави и целувки!

# 624
evich ,аз не искам да ми наедряват бедрата Confused
Така са си много добре.
Хвърли ме в дилема...
Значи да си остана на Руми и да не си правя експерименти Thinking

# 625
Минавам да се похваля,че имам намаления на обиколки с още малко!
Днес продължавам с Джилиан!
Успешна седмица на всички  Hug

# 626
  • 1st floor
Аз пак да кажа, че пък на мен с Джилиан не ми наедряха бедрата. Тук някой също се беше похвалил, че даже е намалил обиколката /май Щък беше  Embarassed/. Може би при всеки е различно.

# 627
Така ,измерих се и ще започна на Джилиан 30 days и ще видя какви
са резултатите и ще споделя как действа при мен  Peace
Хайде момичетаааа ,аз отивам да метна една с Джилианката и да ми спре тока Joy

# 628
От време на време откривам нещо, за което си казвам- ей това е достатъчно лудо, ще го пробвам. И така, представям езотерична китайска техника, която има много лесно обяснение и с малка практика дава отлични резултати.

Накратко: ако 75 процента от обема на белите дробове е пълен с въздух, ако с помощта на мускулите увеличим налягането в коремната кухина и наредим останалите стави по определен начин, силата се покачва много забележимо и всяко движение става лесно.

Резултат: първото ми чисто, лесно и елегантно набиране. Досега винаги увисвах като джигер по средата на движението. Главно защото съм девойка, а женският начин на движение не предполага стягане на тялото. По-скоро се предпочита стойка и координация на парцалена кукла.

Съвет за безопасност: задължително трябва да се стегне задникът.

Смешна история: от бойните изкуства имам непоклатим навик щом се наложи да си увелича налягането в коремната област, да си стегна и задника. А сега си представете как тази способност се пренася в родилното. От една страна се напъвам, от друга не пускам бебето:)

Чак сега си припомних как се правеше този номер, щото около бременността и раждането настана голямо отпускане- не на крайниците, но точно на този номер със стягането. Преди покрай бойното изкуство беше станало инстинктивно, от гледане на батковците. Walk like a man...

Друго нещо за "женския" начин на движение: забелязах голяма разлика между мъжете и жените по отношение на това кои стави са мобилни и кои- стабилни. При жените, с малки вариации: глезените са стегнати, коленете разхлабени, тазобедрените стави са стегнати (за секси стойка на задника), кръстът е мобилен, гърбът е стегнат, вратът е мобилен. При мъжете: вратът е стабилен, но повечето имат гъвкавост в торакалните прешлени, кръстът е стегнат, но по-атлетичните не се свенят да си движат таза; коленете стабилизират, глезените са подвижни. Това е свързано и с облекло, и с маниер. Обаче с малко тренинг и ниски обувки обърнах схемата. Лелей, ама наистина ли на мъжете им е толкова готино? Нищо чудно, че са такива стабиляги- след като тялото им е стабилно.

Изобщо, имам две телесни схеми- едната е за пред хората и за високи токчета, другата- за да не ме боли кръстът и останалите стави и за да имам ако не феноменална, поне човешка, а не момичешка сила.

# 629
Добро утро сладурки!
Бреййй,мен 2-3 дни ме нямаше и сега не мога да ви изчета.Ходих до София,после Ст.Загора...и 3 дни нищо не съм правила,сега обаче си продължавам.
Момичета не мога да ги намеря тия упражнения на Тифани за паласки.Моля ви помогнете ми с един линк Praynig Praynig Praynig И се извинявам,че ви занимавам Hug

Общи условия

Активация на акаунт