КИВИ + КОМ = КИС - 19

• 54 964
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Тук съм и аз, чета редовно, май и пиша редовно  newsm78 Вече се обърках, ама ми е простено щот съм в отпуска - такъв мързел ме е налегнал че няма накъде повече (има, има  Mr. Green майтапя се  Joy Joy Joy).
Така хубаво съм се излегнала на един супер удобен стол, кафенцето е до мен, компа в мен - кой като мен  bowuu
Чакам майстори от Близу да идват да местим рутера в моята стая, че нещо много се губи сигнала по трасето и много ме нерви това.
После като си заминат продължавам с местенето на багаж, нали вече съм си в моята стая. Да си преместя останалия багаж и така - поне това да свърша в отпуската.
Взела съм си от библиотеката и книжка "Дяволът носи Прада" - много е интересна. Аз съм гледала филма, но книжката да прочетеш си е друго  Peace
Сега ви оставям и ви пожелавам много усмивки и смях през деня   bouquet После пак ще надникна да ви прочета  Heart Eyes

# 106
Я да се разпиша, че сигурно и името ми забравихте вече  hahaha Пък и докато Зичоната не се е появила с точилката  Whistling

Нещо се бях омотала напоследък.Шефа на Мартин каза, че ще продава практиката тук и уж трябваше да местим в друг град.Ма всичко се размина.И по-добре де, че тук сме си свикнали вече, имаме си приятели.Не ми се почваше пак от нулата.

После изпити, днес беше последният.

После реших да уча магустратура тук и се занимавам сега с изискванията им.

И за капак Анита с нейния нос направо могат да уморят.Няма спиране на тия сополи и това е.Измъчи ми се душичката.Ходих, говорих, карах се-НЕ и това е, не искат да ни пратят на специалист.Другата седмица си идва лекарката дето най-я харесвам.И пак отивам и ако не ни пратят ще правя оплакване в здравната каса.
Това са абсолютни идиоти ви казвам.Намерих частна клиника, там гледам профила на една лекарка-педиатър, уши нос гърло, отоларинголог и не знам си още какво.И направо светнах, викам си ей тва е нашият човек.Ама не би-искали писмо от личния, той да ни прател.Че какъв е смисъла да е частна клиника тогава.Ако ще ни праща джи пито то тогава всичко искам да ми е по здравна каса.Абе един куп ядове ooooh!

Извинете, че ви се наоплаках.Ама направо съм в задънена улица.Започвнах да си мисля Боже къде попаднах Sad

Бисенце хубаво да си починеш сега, много е готино да си в отпуска  Hug

Анкасче айде още малко да мине края на месеца, че да отдъхнеш и ти (поне до края на другия месец  Hug ма нали работа трябва да има, че да има и парички)

Мастеронки много ми харесва с какво се занимавате вие с половинчо.Даже и извинителна бележка няма да ти искаме за отсъствието Hug Hug Hug

Тединка
пази се мила, недей троши много нерви  Hug

Люска много се радвам, че всичко се е наредило със сестричката ти.Така ми стана кофти като те четох, но после се зарадвах  Hug

Юле като си по-свободна да разкажеш как мина кръщенката.Пък и снимки ако имаш  Heart Eyes

Фейче
  Shocked Shocked Shocked Баси екшъна ей  ooooh! Вие сте се оправили, не се съмнявам и за минута, ма бая нерви сте потрошили.Ай да заминава и да не се връща вече  Hug

Айде изоставям ви, че цял роман написах.А и идва време да взимам малката от градина и да се разхождаме, че е толкова топличко тук  Heart Eyes

Целувчици на всички  Hug Hug Hug

П.П Сиска ми се губи бая време.Дано всичко е наред

# 107
Здравейте дружки мили.
Преди време ви бях писала че имам проблеми.
Те са свързани с здравето на дедко.
Ако не се появя в темата ще ви моля да стискате палци в понеделник ще го оперират.
Знам че вашата положителна енергия винаги помага.
Благодаря ви предварително и ви гушкам Hug Hug  bouquet

# 108
# 109
Мони надявам се, и много силно стискам палци всичко да е наред  Hug

# 110
Добро утро мили момичета   bouquet

Мони,  Hug Hug Hug пращам цялата си положителна енергия. Вярвай, че всичко ще бъде наред. Етоо и една детелинка Simple Smile, рових рових и я намерих между многото трилистни, вярвам, че ще донесе късмет на твоят половинчо  Peace Hug Hug Hug

Елиии  Hug Hug Hug Hug, много се радвам да те видя. Викам какво стана с това момиче няма го никакво  Thinking  Вясвай се тука да не те мислим, пък и липсваш да знаеш  Peace  и не само ти, и другите момичета. Сиска не знам защо така  се загуби  newsm78 Днес чета във фейса, че отива в странство на разходка. Сис, ако прочетеш - приятно изкарване и като се върнеш и си сложиш нещата в ред ела разкажи и снимчици ни покажи плиииз   Praynig Heart Eyes Hug

Сега да сервирам кафенцето и да изчезвам по задачки, че няма много време  Simple Smile

иии Зичеее, чайчето  за тебе, е и за другите които не пият кафенце де , ама понеже за тебе знам със сигурности  затова  Simple Smile Hug Hug

lovekiss lovekiss lovekiss

# 111
Добро ви утро от дъждовна Варна!Вчера имах много ходене и не успях да ви пиша.Днес обаче съм на линия.Анкасче,сестра ми е по-добре/благодаря за вниманието/,но сега имаме друг проблем.Миналата година беше за 6 мес. в Германия на работа и сега пак я викат,но тя не се чувства готова да тръгне/датата за път е 09.04-идния вторник/.Иска да отложи пътуването с две седмици,но се притеснява пък,че ако не тръгне тогава,може и да не я вземат и така.С майка се опитваме да я задържим в България,обаче и без работа и пари не се живее/а в малките градове както знаете работа-тц/ .
Мони ,стискам палци отсега всичко да мине по мед и масло,и дедко да се оправи,че до оня де и аз треперих за близък човек и знам какво ти е.Пък когато става дума за операция,хич и не ща да се сещам.Момичета,вие не знаете/нали нямах дълго време комп/,но миналото лято оперираха голямата ми дъщеричка от апендикс.Някои от вас ще си помислят -нищо и никаква операция,обаче нейната трая 2 часа и 15 мин-при нормално времетране 40-50 мин./час и половина не откриват къде е апендикса и като го намират половината вече се бил пукнал/.Та за това време,не ме питайте колко пъти умрях и се съживих,щото по средата на операцията хукнаха да търсят още един лекар,аз си помислих,че нещо лошо става,а то се оказа,че търсели лекар-стажант да гледа, нали случаят и бил по-особен.Е,да,но човек като не го знае това и... ooooh!Така че,стискам здраво палци и се моля всичко да е наред.
На всички ви пожелавам успешен ден,весело настроение,зареждане с положителни емоции за уикенда  Hug

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 10:10 от lucia

# 112
Добро утро (макар и дъждовно).

Мони, стискам палци и искено вярвам, че всичко ще бъде наред. Няма как да не се притестняваш, но ти пожелавам тревогите да отминат бързо.  Praynig Hug

Лучия, изтръпнах просто. Много лоши неща ти се струпаха на тебе напоследък...  Hug Време е вече слънцето да изгрее и на вашата улица.  Flowers Four Leaf Clover Дано работодателите на сестра ти проявят разбиране и й разрешат да отиде по-късно, когато позакрепне.

Хубав ден на всички и ... това е за вас.

# 113
Добро утро сладурчета мои  Hug

Люсе
като те четох и направо настръхнах.Тя майчината глава винаги най-лошото мисли.Да са ни живи и здрави само дечицата,че са ни най-важни.
Дано наистина проявят разбиране работодателите на сестра ти.В крайна сметка не може да излезе от болницата и на следващия ден да хукне за толкова далеч.Трябва й малко време.

Айде да ви се маха дъжда и да пеква хубавото слънчице.Тук е много приятно за сега-грее, няма никакъв вятър, идеално.Отивам на курс след малко и после пак ще ви нагледам.

Целувчициииииииииииии Hug

# 114
Хайде и аз тук   bouquet
Аз още съм по пижама, хич не ми се мърда от нас и нищо не ми се прави. Пих кафе, закусвах, до преди малко книжка четох. След обяд обаче имам излизане, та няма накъде.
Дано лошите неща са останали зад гърба ви - като чета лошо ми става  ooooh! Като има глава да тегли, няма отърване ... ми поне всичко да свършва добре  Peace
Тук пък е топло, но облачно. И вятър духа, не е студен, но прахоляк вдига.. още не са почнали да мият улиците, незная какво чакат - сигурно да се стопли още.
Та такива ми ти работи, отлежах си тез дни, отспах си .. е, винаги може още  hahaha Joy Joy Joy
Сега ви доставям, после ще надникна пак  Heart Eyes

# 115
Петък вечер е!
Лошите неща да си тръгват заедно със изтичащата седмица Naughty
Предстоят едни 2 чудесни почивни дни. Надявам се да са топли слънчеви и радостни за всяка една от вас!
Аз тази седмица луднах...ама то май  така се очертават нещата при мен. Хубаво че има работа...ама главата ми побеля от бързане и ядове.
Сега да ви кажа за кръщенето. Всичко мина нормално. Кръстихме се изгонихме дявола... и така.
Нямам много снимки защото още не са ми пратили. А нали знаете че у нашата къща аз съм фотографа... та имам няколко след ритуала. И 2-3 по време на ритуала от Галин... Но немога да не ви покажа ГОЛЕМИЯТ МЪЖ!
http://media.snimka.bg/s1/0255/026753668.jpg
http://media.snimka.bg/s1/0255/026753661.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/0255/026753677.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/0255/026753733.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/0255/026753706.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/0255/026753750.jpg?r=0

Та това е пингвинчето. Mr. Green Ако се питате що няма обувки???? Ами щото не му станаха!!!! Mr. Green Дебело му крачето и изобщо не влезе в официалният бял патък!

Та така.
Момичета - нека всичко лошо остане зад гърба ви. Нека всички притеснения - да са напразни. Хубави и доволни почивни дни ви желая

# 116

Добро утро, мили дами и приятна събота!!!

# 117
  • Видин
Добро утро, момичета!

Изчезнахме нещо тая семдмица, но явно всеки по задачки тича Crazy
Дано всичко лошо е отиманало, както казва Юлето с изтичането на седмицата Peace

Юле, пингвинчето е много сладко, а ти си си мацка както винаги! Hug

Монче, силно стискам палци и ви пожелавам много, много късмет в понеделник! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Сисето, незнам защо не пише надявам се че не е обидена от нещо Flutter

Гушкам ви всички и изчезвам да водя Дени да му пускат система.От петък се води в болницата със синузит и сега му включват антибиотик венозно.Абе какво да ви разправям...побелях от притеснения с моите хора, но няма да ви развалям съботния ден с оплаквания Crazy
Пожелавам ви хубава събота! Hug

# 118
Добро утро, аз вече съм с чаша кафенце на компа. Пацеее, таз торта направо ме разби - зарждам темата и насреща ми апетитна торта  Shocked ooooh! ooooh! ooooh! Добре, че не съм бременна  Mr. Green Mr. Green
Юле, благодарско за снимките. Много сладко туй детенце, пу пу.... И с този фрак е много шик  bowuu А ти си много готина и елегантна, пу пу .... 
Мони, стискаме палчета за твоя дедко всичко да мине успешно  Peace в понеделник.
Жаки, дано и при вас всичко да се размине бързо и да минава тоз синузит, че много лошо нещо е туй синузита  Whistling

# 119
Юле, "големият мъж" е разкошен! Аз обожавам децата, а този е такъв бузанчо! Да му е честито покръстването!

Момичета, пак ще ви се извиня, че карам основно на картинки, ама за толкова имам време! Знаете , че е с много обич, нали?  Hug

За утре сме се разбрали с едни приятели да ходим на пикник в гората, ама прогнозата за времето хич не ми харесва. Дано да има слънце, че не ме свърта вече в града!

Прочетох ви назад в темата и на всички ви желая успешно разрешаване на проблемите и хубава почивка утре!
  Лека вечер!

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 18:24 от Паца

Общи условия

Активация на акаунт